adelaidea
Iskusan
- Poruka
- 6.988
I ja se pitam sada kad postoje gace koje se ne ocrtavaju - tange su se nosile bas zbog toga nekad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da ih moja zena nosi jer ne voli ivice gaca na guzi bar tako kaze.Znači li to da su lake i da žele seks ukoliko ih i nije sramota ako to neko i primeti ..
Možda nosi pumparice.Samo zamišljam koji size su te gaćejednodelni model?
![]()
Meni su 'brazilke' sasvim ok..Znam da ih moja zena nosi jer ne voli ivice gaca na guzi bar tako kaze.
Samo zamišljam koji size su te gaćejednodelni model?
![]()
La Costa mhmmm.Meni su 'brazilke' sasvim ok..
Bayrische Lederhose.Sa tregerima nekim![]()
Često puta sam viđao koleginice, koje kad se nag.ze,vide im se granice gaćica. Ne vidim uopšte problem u tome. Pa niko ih ne vidi gole. To je sve ispod. A tange, mogu biti sexy, ali ne mora da znači, da su uvek.
Samo otpozadi.Pa, ne zurim, baš
Meni su sve tange dobreMeni su 'brazilke' sasvim ok..
Najbolje bez tangi.Meni su sve tange dobre![]()
Bubrežnjače.Da li je normalno da odete sa ženom na seks i vidite da nosi one duboke gaće do struka maltene? Da li biste se osećali kao da izlazite sa nekom babom? Zašto bi žena u dananje vreme nosila duboke gaće? Jedino ako ima upalu bešike i bubrega.
Zašto žena nosi tange? Jer su to danas, ako niste znali, normalne gaće koje se prodaju na svim mestima, a ne samo u sex šopovima, i to već više decenija ima tome, pa se prilagodite
Pumparice.Bubrežnjače.![]()
Može više detalja, iznenađeni smo?!Zašto žena nosi tange? Jer su to danas, ako niste znali, normalne gaće koje se prodaju na svim mestima, a ne samo u sex šopovima, i to već više decenija ima tome, pa se prilagodite
A ko je veličinu gaća gledao ikada?Da li je normalno da odete sa ženom na seks i vidite da nosi one duboke gaće do struka maltene? Da li biste se osećali kao da izlazite sa nekom babom? Zašto bi žena u dananje vreme nosila duboke gaće? Jedino ako ima upalu bešike i bubrega.
Zašto žena nosi tange? Jer su to danas, ako niste znali, normalne gaće koje se prodaju na svim mestima, a ne samo u sex šopovima, i to već više decenija ima tome, pa se prilagodite
A ko je veličinu gaća gledao ikada?
Ne kažem da treba nositi nekadašnje duboke modele gaća, ali tange i špagerice su nešto najgluplje što žena može navuci na dupe.
Prvo, nije higijenski
Drugo: neudobne su
Treće: žena treba misliti na zdravlje i zaštitu intimnih dijelova
Što znači da ja glasam za pamučne gače, srednje veličine, koje možeš i treba da ispeglaš, jer u protivnom ti slijedi infekcija i dr.neugodne stvari.
Ali, hajde i ženeske tange, naročito kada se fotkaju ženskice, ali kada vidim one muške guzice, izdepilirane i u tangama povraća mi se.![]()
Ne. Zimi pamučne gaće, a ljeti bez gaća.Znači ne nosiš tange?
Ništa onda![]()
Simoooooo!!!Ne. Zimi pamučne gaće, a ljeti bez gaća.
Trenutno mi pjeva pjevac u štali na gredi,Simoooooo!!!