Зашто руски председници Путин и Медведев ниједном нису ноћили у Београду?

Зашто руски председници не преспавају у Београду када долазе у званичне, гала посете?

• Као бивши КГБ-овци не воле искрено Србију и не осећају се пријатно у њој да би ту спавали

glasova: 1 25,0%
  • Боје се јер знају да их много народа не воли и да за многе Србе они нису добродошли у Србију

glasova: 0 0,0%
  • Сматрају да земља није достојна те части ако није у НАТО или барем чланица ЕУ

glasova: 1 25,0%
  • Долазе само да би се сликали и то приказивали у руским новинама руским сендвичарима

glasova: 2 50,0%

• Ukupno glasova
    4
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма каква бре три дана не замењуј тезе! Требао је да остане на вечери, да преспава, сутрадан преподне да посети рецимо неку основну школу (ја бар као титоиста знам како треба да изгледају посете које претендују да буду "гала") и онда свечани испраћај по дану а не да се искрада по ноћи ко` лопов.

Komšo, pa ni slobodan milošević nije posećivao škole, bolnice, ranjenike i vojnike na frontu...

зашто нису ноћили?

уплашили се да им неко из муха федерације не постави бомбу z:mrgreen: ил можда из прасетине бивше приштине неки шћип што продаје леб у Београду и глуми узорног грађанина

зашто нису ноћили?

уплашили се да им неко из муха федерације не постави бомбу z:mrgreen: ил можда из прасетине бивше приштине неки шћип што продаје леб у Београду и глуми узорног грађанина

Да је тако, мада је то све глупост тотална шта ти пискараш овде без икакве срамоте и блама, спавао би уместо у хотелу у неком од рецимо за такве ситуације прикладним војним објектима (као на пример у Добановцима), или ако ништа у свом авиону у коме има како рече Лазански апартман од сувог злата.

Komšo, pa ni slobodan milošević nije posećivao škole, bolnice, ranjenike i vojnike na frontu...
Он није нигде нешто много ни путовао али када је био у НР Кини имао је пун програм посете са ноћењем.

Иначе сетимо се боравка Лукашенка, који је чак посетио и Копаоник. (касније и приватно зимовао).

Poslednja izmena od moderatora:
qomshy лаже чим зине, давно проваљен

а има и она Његошова о керовима и турцима

Ja mislim da je samo retardiran, jer se čak i na ovom forumu, gde je konkurencija po tom pitanju zaista oštra, ističe neopevanom glupošću. Čak je i pojedine Mujadine i zakržljale prevazišao po tome, a to nije lako...

Ja mislim da je samo retardiran, jer se čak i na ovom forumu, gde je konkurencija po tom pitanju zaista oštra, ističe neopevanom glupošću. Čak je i pojedine Mujadine i zakržljale prevazišao po tome, a to nije lako...

па он је из техерајвос школе за пропаганду, сарајски ђак, валтер брани сарајево и тако те бајке.

иначе сарај је место поред истанбула данас а првобитно је сарај био монголски град негде у азији, тако да кад све спојиш испада да су дужни свима, и монголима и словенима и хебрејима и кинезима и црнцима...

па он је из техерајвос школе за пропаганду, сарајски ђак, валтер брани сарајево и тако те бајке.

иначе сарај је место поред истанбула данас а првобитно је сарај био монголски град негде у азији, тако да кад све спојиш испада да су дужни свима, и монголима и словенима и хебрејима и кинезима и црнцима...

Prva lekcija u toj njegovoj školi glasi "budite idioti bez obzira na sve" :D

Prva lekcija u toj njegovoj školi glasi "budite idioti bez obzira na sve" :D

они из сарајевске школе озбиљно верују да ако се лаж 100х понови - постаће истина. зато затрпавају теме бесмисленим лажима или изјавама неких курталића и њима сличних

Putin, ali i Tramp, britanska kraljica ( doduse ona vise ne putuje, ali prima goste), francuski , pa i nemacki predsednik
spavaju naravno kada odlaze u neke zvanicne drzavne posete ( u nezvanichne i ne idu), ali kako bi izgledala gala vecera
u Srbiji sa Vucicem i Djukom Biznom, Majom Gojkovic?z:D To Rusi znaju , zato i tretiraju Srbiju tako kako to vec rade.
Erdogan je onomad bio u zvahnicnoj poseti, sa suprugom Eminom, spavali su naravno u Beogradu, Dacic mu je pevao na uvce,
tada je Vucic imao zenu pa je to sve na nesto i licilo, ali ovakoz:D

ljudi rade non stop. kao što vi visite po forumima. kakvo vas spavanje spopalo.

ne sekiraj se. kad srbija jednog sana postane federalna jedinica velike rusije a beograd glavni grad noćivaće stalno.
Влажни снови малог сноудена.
dobra ženo nisu to snovi već žvaka za *******e.

Ма каква бре три дана не замењуј тезе! Требао је да остане на вечери, да преспава, сутрадан преподне да посети рецимо неку основну школу (ја бар као титоиста знам како треба да изгледају посете које претендују да буду "гала") и онда свечани испраћај по дану а не да се искрада по ноћи ко` лопов.

Ono zbog cega je Putin dosao , bilo je dovoljno i tih par sati koje je odvojio za Srbiju
A tema se zakljucava iz razloga sto je uvodni post uvredljiv, anketa isto tako, vise postova takodje
Da ne pominjem licna ocekivanja postavljaca da najmocniji covek, po povrsini najvece drzave na svetu posecuje skole po Srbiji..:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back