radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a, gde to pa spavaju, kada odu u vizitu?
Ма каква бре три дана не замењуј тезе! Требао је да остане на вечери, да преспава, сутрадан преподне да посети рецимо неку основну школу (ја бар као титоиста знам како треба да изгледају посете које претендују да буду "гала") и онда свечани испраћај по дану а не да се искрада по ноћи ко` лопов.
у кревету
зашто нису ноћили?
уплашили се да им неко из муха федерације не постави бомбуил можда из прасетине бивше приштине неки шћип што продаје леб у Београду и глуми узорног грађанина
Он није нигде нешто много ни путовао али када је био у НР Кини имао је пун програм посете са ноћењем.Komšo, pa ni slobodan milošević nije posećivao škole, bolnice, ranjenike i vojnike na frontu...
qomshy лаже чим зине, давно проваљен
а има и она Његошова о керовима и турцима
Ja mislim da je samo retardiran, jer se čak i na ovom forumu, gde je konkurencija po tom pitanju zaista oštra, ističe neopevanom glupošću. Čak je i pojedine Mujadine i zakržljale prevazišao po tome, a to nije lako...
па он је из техерајвос школе за пропаганду, сарајски ђак, валтер брани сарајево и тако те бајке.
иначе сарај је место поред истанбула данас а првобитно је сарај био монголски град негде у азији, тако да кад све спојиш испада да су дужни свима, и монголима и словенима и хебрејима и кинезима и црнцима...
Prva lekcija u toj njegovoj školi glasi "budite idioti bez obzira na sve"![]()
Putin, ali i Tramp, britanska kraljica ( doduse ona vise ne putuje, ali prima goste), francuski , pa i nemacki predsednikKomšo, pa ni slobodan milošević nije posećivao škole, bolnice, ranjenike i vojnike na frontu...
dobra ženo nisu to snovi već žvaka za *******e.Влажни снови малог сноудена.ne sekiraj se. kad srbija jednog sana postane federalna jedinica velike rusije a beograd glavni grad noćivaće stalno.
Ма каква бре три дана не замењуј тезе! Требао је да остане на вечери, да преспава, сутрадан преподне да посети рецимо неку основну школу (ја бар као титоиста знам како треба да изгледају посете које претендују да буду "гала") и онда свечани испраћај по дану а не да се искрада по ноћи ко` лопов.