Зашто руски председници Путин и Медведев ниједном нису ноћили у Београду?

Зашто руски председници не преспавају у Београду када долазе у званичне, гала посете?

• Као бивши КГБ-овци не воле искрено Србију и не осећају се пријатно у њој да би ту спавали

glasova: 1 25,0%
  • Боје се јер знају да их много народа не воли и да за многе Србе они нису добродошли у Србију

glasova: 0 0,0%
  • Сматрају да земља није достојна те части ако није у НАТО или барем чланица ЕУ

glasova: 1 25,0%
  • Долазе само да би се сликали и то приказивали у руским новинама руским сендвичарима

glasova: 2 50,0%

• Ukupno glasova
    4
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Banovan
Poruka
95.367
Нема теоријске шансе да амерички председник (или потпредседник, или државни секретар САД) када дође у званичну, а "гала" посету некој земљи, не преноћи у тој земљи јер тиме одаје част истој, у супротном у ту земљу и не долази. Тако је било и када је у Србију долазио потпредседник Бајден, да не помињемо сада доласке америчких председника у СФРЈ јер је Титова Југославија била супер-сила у односу на Србију од које су све југословенске републике запалиле не жалећи жртве и материјална средства (укључујући чак и једну њену покрајину), па је тако Србија постала самостална - уствари бедни остатак СФРЈ, но то је већ за неку другу тему.
А у руској варијанти, сетимо се да ни Медведев када је овде био у својству председника РФ није преспавао у Београду када је долазио у време председниковања Бориса Тадића - далеко озбиљнијег председника Србије од Вучића, а при томе доказаног *******а који је са места председника републике одушевљено "аминовао" одлуку Коштуницине владе да се преварантској КГБ-овској фирми каква је Гаспром поклони НИС у замену за фантомски крак измишљеног Јужног тока; ни Путин није преспавао у Београду за време председника Томислава Николића, па ни сада код узурпатора председничке функције Александра Вучића који је руском председнику у свом стилу приредио комплетан естрадни доживљај са све сендвичарима. Руски председници нису ниједном преспавали у Београду. А знамо да редовно преноће у нпр. Љубљани, главном граду земље која је чланица мрског им НАТО и ЕУ. О чему се ту ради?

Poslednja izmena:
Komso Srbija nije bedni ostatak SFRJ jer je Srbija postojala mnogo pre Jugoslavije.
Србију као државу су укинули Александар Карађорђевић и Никола Пашић створивши Краљевину СХС односно Југославију. У Титовој Југославији, национална питања су решена тако што је створено шест република и две аутономне покрајине; те републике нису биле државе. А до рата је дошло јер је Милошевић са његовим трустом пилећих мозгова одбио да се Југославија мирно раздружи по АВНОЈ-евским границама, како је налагала Бадинтерова комисија, већ су заратили да би створили "Југославију са онима који у њој желе да остану" како су говорили. И тај рат су срамно изгубили.
Према томе, ова сада Србија је остатак СФРЈ.

ПС И то бедан остатак.

Poslednja izmena:
ово ми се чини дословно ауторска тема ,вероватно нека његова девојка , комбинација, никада не остане да преспава код њега, осећа мање вредним и вољеним .

то му је вероватно инспирација за тему ..никада није смогао санге да је пита зашто не преспава код њега и због тога прави тему о лошим Русима који ЗАМИСЛИ не преспавају хахаха умирем

пази логике `ако је озбиљна држава онда се ту и преспава ....комшија има љубавних проблема .али то није разлог да ми овде трпимо свакакве глупости

ово је више за психологију него за политику

Ja tebe volim a ti kako hoces...

Ja sam to juce pitao, zasto brze bolje paljba iz Srbije, kakva je to poseta?

Па никаква. И због такве посете, без ноћења, не троши се буџетски новац на гала фешту са сендвичарима.

Шта тек рећи за Запад, они нам обично пошаљу неког помоћног помоћника од секретара потпредседника. Да будем искрен немам информацију да ли ти помоћни помоћници ноће у Србији.

Нема теоријске шансе да амерички председник (или потпредседник, или државни секретар САД) када дође у званичну, а "гала" посету некој земљи, не преноћи у тој земљи јер тиме одаје част истој, у супротном у ту земљу и не долази. Тако је било и када је у Србију долазио потпредседник Бајден, да не помињемо сада доласке америчких председника у СФРЈ јер је Титова Југославија била супер-сила у односу на Србију од које су све југословенске републике запалиле не жалећи жртве и материјална средства (укључујући чак и једну њену покрајину), па је тако Србија постала самостална - уствари бедни остатак СФРЈ, но то је већ за неку другу тему.
А у руској варијанти, сетимо се да ни Медведев када је овде био у својству председника РФ није преспавао у Београду када је долазио у време председниковања Бориса Тадића - далеко озбиљнијег председника Србије од Вучића, а при томе доказаног *******а који је са места председника републике одушевљено "аминовао" одлуку Коштуницине владе да се преварантској КГБ-овској фирми каква је Гаспром поклони НИС у замену за фантомски крак измишљеног Јужног тока; ни Путин није преспавао у Београду за време председника Томислава Николића, па ни сада код узурпатора председничке функције Александра Вучића који је руском председнику у свом стилу приредио комплетан естрадни доживљај са све сендвичарима. Руски председници нису ниједном преспавали у Београду. А знамо да редовно преноће у нпр. Љубљани, главном граду земље која је чланица мрског им НАТО и ЕУ. О чему се ту ради?

ma dobro to sto nije spavao u HAYAT...............nego da ne dodje kod mene u Donji Smrdilovac na casicu rakije i gibanicu..............a i jutros mi se i Zivorad pozalio da PUTIN nije skrenuo ni kod njega u Prcilovac da mu cestita sto mu se krmaca oprasila..................................MA DJUBRE TAJ PUTIN...........................................LEPO TI RECE: NATO JE PRAVI PRIJATELJ SRBIJE...............nema sela ni zaseoka u Srbiji gde NATO nije bio u poseti...........TO JE PRAVI PRIJATELJ.
ajd , ziveo

али пази гала вечере и посете ...хахахахах

комшија изведе девојку на гала вечеру и она одбије да преспава код њега , пита се зашто је то тако ...

Треба да јој купи кока колу дволитарку, да је мало провоза по граду, и ако 'оће - 'оће, ако неће, терај то!

Šta da radi u Bgd tri dana? Da ide na splavove?

Ма каква бре три дана не замењуј тезе! Требао је да остане на вечери, да преспава, сутрадан преподне да посети рецимо неку основну школу (ја бар као титоиста знам како треба да изгледају посете које претендују да буду "гала") и онда свечани испраћај по дану а не да се искрада по ноћи ко` лопов.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back