Zašto Rusi ne poklone....

...ili bar po simboličnoj ceni ne prodaju dovoljno akcija NIS-a Srbiji, pa da Srbija bude većinski vlasnik, i time spasi da NIS ne popije sankcije, a braća im Srbi ne naiebu?

Insipirisan ovim tvitom.

Autorska.

Pogledajte prilog 1791049

Ако су Срби и Руси браћа као што су били Браћа Немањићи ... црно се пише Србима

Шалу на страну

Што Синиша Ковачевић директно не пита Бајатовића , а успут и да СПС укине фирму која диже цену рускога гаса за

25% само при преласку границе ..тек да знамо да ли су Бајатовић и остали СПС лоповски тирани у Србији ...или Јавна Служба

Deliti i poklanjati su dva različita pojma.

Naslov teme:
Zašto Rusi ne poklone?

Tvoje teme :)

Pa, ja sam poklonio razradjenu firmu svom bratu, dakle sto da ne?

Zasto Rusi ne poklone, ili bar prodaju po nekoj simbolicnoj ceni, ne sve vec 22%, koliko je potrebno pa da Srbija postane vecinski vlasnik i izbegne sankcije?

Zar nismo mi i Rusi braća? :D
Niti sam bot niti bih ikad to bila.
Ponižavajuće.
LOL 🤣🤣🤣🤣

Pa, ja sam poklonio razradjenu firmu svom bratu, dakle sto da ne?

Zasto Rusi ne poklone, ili bar prodaju po nekoj simbolicnoj ceni, ne sve vec 22%, koliko je potrebno pa da Srbija postane vecinski vlasnik i izbegne sankcije?

Zar nismo mi i Rusi braća? :D

LOL 🤣🤣🤣🤣

Није питање да ли смо 'ми' и 'руси' браћа

него да ли су лојални неутрални и они у протестима....'браћа'

...ili bar po simboličnoj ceni ne prodaju dovoljno akcija NIS-a Srbiji, pa da Srbija bude većinski vlasnik, i time spasi da NIS ne popije sankcije, a braća im Srbi ne naiebu?

Insipirisan ovim tvitom.

Autorska.

Pogledajte prilog 1791049

Kakva prava blokaderska tema za blago retardirane

A sto bi poklonili?

Sto ne poklone tvoji Nemci nesto Srbima?

Evo ne moraju da poklone, neka nam isplate ratnu stetu koju su nam napravili u drugom svetskom ratu i 1999! Jel moze?

Ali to nije nista lose, vec je logicna posledica raspada komunistickog drustva.

Ono sto je lose je ovo sto imamo kod Putina, da kontrolise sve te tajkune, i ne dozvoljava slobodu privatnom kapitalu, od koga bi se kasnije razvilo uredjenije i slobodnije drustvo.

Normalno da ćeš da kontrolišeš nekoga kome si omogućio da se obogati.

I naši novopečeni tzv bogataši su to postali pod nečijim patronatom.
Svi bez izuzetaka.

Da sam ja Putin bila bih stoput gora.

Back