Зашто раскид толико боли?

Gospodo draga ima nesto sto boli mnogo vise od raskida,nesto sto vam cepa srce svakog jutra,sto vas tera u setnju kraj reke samo da bi ste se isplakali....imao sam devojku dugo godina i kad smo poceli da pricamo o svadbi uplasio sam se i pobegao,posle su dosle druge,sad se i zenim,imacu dete uskoro sa devojkom koja me voli koju i ja mislim da volim ali mi iz glave ne izlazi ona,znam da place stalno,da joj nedostajem...nedostaje i ona meni!\
Nikad ali nikad ne radite ono sto sam ja uradio...nikad!!!

a zasto ne uradis nesto povodom toga?

Gospodo draga ima nesto sto boli mnogo vise od raskida,nesto sto vam cepa srce svakog jutra,sto vas tera u setnju kraj reke samo da bi ste se isplakali....imao sam devojku dugo godina i kad smo poceli da pricamo o svadbi uplasio sam se i pobegao,posle su dosle druge,sad se i zenim,imacu dete uskoro sa devojkom koja me voli koju i ja mislim da volim ali mi iz glave ne izlazi ona,znam da place stalno,da joj nedostajem...nedostaje i ona meni!\
Nikad ali nikad ne radite ono sto sam ja uradio...nikad!!!

jadne li su te zene oko tebe, i ta od koje si zbrisao jer si kukavna kukavica a i ova sto ce da ima dete sa nekim ko je neiskren i nekorektan...

jadne li su te zene oko tebe, i ta od koje si zbrisao jer si kukavna kukavica a i ova sto ce da ima dete sa nekim ko je neiskren i nekorektan...

Sto jadne? Mozda im to ne smeta? Sta ako su i one poput njega? Blago onima koji nailaze na iskrene i korektne osobe, nesto je sve manje takvih, petljancija, muvancija i prejebavanje caruju.

Poslednja izmena:
Веруј ми брате да никад не причам тек тако, и да све што кажем то бих и урадио.. Баш ако ми је прирасла за срце бих урадио тако нешто.. Пошто капирам да бих једног дана могао да волим само добру особу, а доброј особи желим све најбоље, а уз мене не може да има то најбоље.. Оно не бих могао да живим са тим да неко нема нешто због мене, а нема разлога да нема.. Мсм који сам ја то фактор да се неко одриче свог детета због мене..

E j-b-g-a nemam više reputacija. Tako da javno kažem: svaka čast!

Sto jadne? Mozda im to ne smeta? Sta ako su i one poput njega? Blago onima koji nailaze na iskrene i korektne osobe, nesto je sve manje takvih, petljancija, muvancija i prejebavanje caruju.

pa jadne su kako god okrenes....ili zato sto imaju posla sa takvim likom ili zato sto su i one takve....:rumenko: jad caruje, vise niko klade ne valja :))))

Зашто толико боли да имате утисак да вам неко цијепа стомак, да се руши цијели свијет, зашто таква бол толико дуго траје?

Због чега нисмо у стању да се окренемо и да кренемо даље?

Sa tom osobom smo nekada izgradili ceo svet, što u stvarnosti što u mašti. I sada toga više nema, pa nije lako prihvatiti novu sliku stvarnosti.
Što jepši i jači utisak neko ostavi na nas, to je raskid bolniji. Ima i onih veza gde ne može da se prekine na vreme iako znaš da nije za tebe, jer emocije toliko budu jake. Mozak ne ume uvek da vlada situacijom, pa se oko raskida osoba vrti mesecima i godinama čak zbog upravo bola o kojoj je reč u temi. Ne znam da li je stvarno bolje tako u tim specifičnim situacijama, sačekati da se osoba na pijadestalu skroz spusti na zemlju u našim očima iako dugo treba ili ipak prekinuti iako se po osećanjima pati. U svakom slučaju, treba vreme da prođe posle raskida sa tako nekim u koga smo bili jako zaljubljeni ili voleli. A najsmešnije je što se posle svega ponekad čudimo sebi zašto smo bili toliko zagrejani u tog nekog.

Back