Зашто раскид толико боли?

`
Зашто толико боли да имате утисак да вам неко цијепа стомак, да се руши цијели свијет, зашто таква бол толико дуго траје?

Због чега нисмо у стању да се окренемо и да кренемо даље?

Zavisi od osobe. Mislim da se to desava ljudima koji se toliko prepuste vezi, da izgube sebe. Pa kada seve pukne, kao da su i oni nestali .A mozda i gresim, mozda se zaljubim toliko da usi otpadaju pa skocim sebi u usta...

Naljuti se jako pa ce manje boljeti ..

A sad zasto ?
Izgubili smo možda sliku sebe u toj vezi u buducnosti, planove koje smo stvarali. Taj proces tugovanja za izgubljenim ocituje se u citavom nizu emocionalnih, misaonih, tjelesnih i ponasajnih reakcija ***..znanstvenici kazu da srce doslovce moze stati na tren od tuge..

Prvenstveno si treba dat prostora da se odboluje ..a onda si naci neku zanimaciju , neku aktivnost koja ce zaokupit misli a onda vjezbat nove misli.
Tuga je emocije upravo kao i sreca.
Mantraj - Sve ce biti okej .. i drugi su to uspili pregrmiti.

***, nismo od kamena, mora da nas boli.

Зашто толико боли да имате утисак да вам неко цијепа стомак, да се руши цијели свијет, зашто таква бол толико дуго траје?

ih bre pretera ga..boli sto retardima ne iebemo kevu na vreme da ne pustaju muda

A Rozga kaze :

Zanima te kako ljubi Dalmatinka,
biži ća jer mene nećeš imat' nikad,
znači nikad,Eeeee znači nikad.

Stari Rozga kaže ništa kontra Splita,
furešte on voli ali samo priko lita,
eee preko lita, i moš' se slikat.

:D:D

Hehe veceras je startujem na fb :per:
Dobice jednog nezaboravnog prijatelja
Ghelyon.gif

Nije svaki razlaz isti . Nekad je to i olaksanje . Velika je razlika da li mi ostavljamo ili nas ostavljaju .Vrlo je bitno i to koliko je neko sujetan .
Oni sujetniji tesko podnose da ih neko ostavi .Sigurno da i oni pate , ali su u stanju da budu teska djubrad i da se dugo vremena svete onima
koji su ih ostavili .Mene kad su ostavljale , to je islo jako brzo .Cak brze nego sto su te djevojke ocekivale .Islo je brzo jer sam svaki puta
bio spreman .Nijedan razlaz ne dodje iznenada , jedino to ne vide oni koji ne zele da vide .
Mene djevojka moze ostaviti samo jednom , drugi puta sigurno nece dobiti sansu !
Naravno da su me neki rastanci pogodili , ali te osjecaje ne dijelim ni sa prijateljima . Cak ne zelim da mi tu bivsu spominju .
Taj problem moram sam savladati . Tek kad me prodje , onda o toj vezi mogu razgovarati .

Poslednja izmena:

nije htela da pere noge jelda :mazi::mazi:

Back