Prvo ne znas sta je vera...
VERA u Boga se zasniva na dokazima o njemu...
a drugo ne pisi lazi o meni... ja JESAM hriscanka...
Hrista nisam videla, verujem istorijskim cinjenicama ali najvise Bozjem izvestaju o Hristu i verujm u njega naravno...
dalje...
Ti napisa~Vera u Boga se zasniva na dokazima o njemu.~
Vjeru u postojanju Hristosa zasnivas na istim dokazima ? Znas li ti da ne postoji ni jedan istorijski dokaz da je
Hristos ikad postojao ?Crkva je dala ogroman novac da se pronadje neki dokaz , ali do danas nista . Ni najmanji
istorijski dokaz nije pronadjen . To ne znaci da nece .Ne moze se ni dokazati da Hristos nije postojao .
Prilicna je glupost napisati da se necija vjera zasniva na nekim dokazima .
Kad bi se nepobitno dokazalo da Hristos nikada nije postojao ti bi to prihvatila ? Pa naravno da ne bi !
Mislis li da je jevandjelje po Jovanu napisao neki Jovan ? Naslov tom jevandjelju je dat u Lionu u 4.vijeku
za vrijeme patrijarha Irineja . U isto vrijeme se dati naslovi ostalim jevandjeljima .Dvadesetak
preostalih jevandjelja je unisteno , a crkva ih je proglasila za jeres . Znas li ti uopste nesto o tome ?
Ja mislim da ne znas .Mislim da si ti vjerski fanatik koji bas ne razmislja puno svojom glavom .
Time ne zelim da te uvrijedim , niti mislim da da si losa osoba .Postujem to ako pripadas
Jehovinim svjedocima i ako zivis u skladu sa svojim vjerovanjima . Jehovini svjedoci jesu hriscani .
Neki bi da to ospore , a nemaju pojma o tome . Ne znaju sta znaci rijec Jehova , Jahve ili JHVH ,
za sebe tvrde da su hriscani .
Da ne bude zabune , ja sam ateista i frapira me koliko malo neki znaju o svojoj vjeri !