- Poruka
- 46.570
Samo na pocetku u Edenu...Ali bilo smo u njemu..mislim ljudi..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo na pocetku u Edenu...Ali bilo smo u njemu..mislim ljudi..
Jasno. A da li to onda znači da u predstojećem raju nećemo (tj. neki ljudi) imati slobodnu volju?
Pa onda nije sav svet u vlasti zla nego neki pojedinci![]()
Da pojedinci, ali vecina...Pa onda nije sav svet u vlasti zla nego neki pojedinci![]()
Da evo upravo objasnih...Obratno je, pojedinci nisu u zlu...
a vecina je u zlu...![]()
Da drzimo se malo teme...Ne,nego ce u tom raju uci samo pravednici kojima nece padati na pamet da se bune nakon svega sta su prezivjeli.
Elem,spamujes temu.... koja glasi "Zasto (bezboznici) nemaju izgovora"??? Sta kazes na to?
Ne,nego ce u tom raju uci samo pravednici kojima nece padati na pamet da se bune nakon svega sta su prezivjeli.
Elem,spamujes temu.... koja glasi "Zasto (bezboznici) nemaju izgovora"??? Sta kazes na to?
Da evo upravo objasnih...
Obratno je, pojedinci nisu u zlu...
a vecina je u zlu...![]()
Da drzimo se malo teme...
znaci stvarstvo i savest...
Da pojedinci, ali vecina...
"Ceo svet je u vlasti zloga... "
Ako je ceo sistem zao, koliko se njih ne podcinjavaju tom sistemu?
Jako mali broj ljudi, zbog Boga...
Ko nema svest o Bogu tesko moze sam da se odupre zlu...
Pa to je intresantno sto jedan odg, dok drugi pise isto kao sa ovim edenom, ja npisah, pa YHWH a onda i ti jer si pisala i ne vidi se da je neko odg...![]()
![]()
Izvini, ali sistem nije zao, sistem je Božiji....čak i da nije, Bog dopušta takav sistem...
Zna, dobro ti je odgovorioTo ti ne znaš![]()
Sistem je Satanin.... zato je i toliko zla...Izvini, ali sistem nije zao, sistem je Božiji....čak i da nije, Bog dopušta takav sistem...
Mislim,ne moras da se foliras,reci otvoreno da si ateista.
Sistem je Satanin.... zato je i toliko zla...
Da ja opet ponovim cenjnicu:
"Ceo svet je u vlasti zloga... " 1 Jovanova 5:19
pisi onda o savesti...izvini sad sto pitam glup sam sta cu
A sta da pisem u vezi stvorenog?
ovo za savest... znam
On sve kontrolise, da nije tako odavno bi planeta Zemlja bila unistena...A gde je onda Bog? Stvorio i ostavio...kao doći ću za x milenijuma![]()
On sve kontrolise, da nije tako odavno bi planeta Zemlja bila unistena...
A delovace kada je on to utvrdio..
uskoro ne brini...