gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Smrt je pala(Hrist je pobedio)
Pa jos uvijek umiremo,zar ne?
Smrt ce nakon drugog Hristovog dolaska biti bacena u ognjeno jezero.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smrt je pala(Hrist je pobedio)
Valjda ti je jasno da nije sve kao na pocetku, ne zivimo u raju na zemlji, Zemlja je prilicno unistena... a ljudi su usled greha postali nesavrseni...
kakvi su uslovi zivota tako je.. dok Bog sve to ne dovede u red, da bude kao na pocetku...
ne znam drugi termin, nebitno... a kako bi ti rekao za stvarstvo? lakse mi je to reci nego stalno ponavljati sve sto je stvoreno...Je li to na "hrvatskom"?
Ne iscudjavam se ja vec ti. Nalazis veze i tamo gde ih nema. Ali to ej tvoj problem i neuspesan pokusaj da me uvuces u (inace jalovu) diskusiju.
Ma ne u tom smislu...Pa jos uvijek umiremo,zar ne?
Smrt ce nakon drugog Hristovog dolaska biti bacena u ognjeno jezero.
ne znam drugi termin, nebitno... a kako bi ti rekao za stvarstvo? lakse mi je to reci nego stalno ponavljati sve sto je stvoreno...
ne znaci.... Bog ima svoju nameru da zlo unisti jednom zauvek, znaci konacno...Na ovo imam toliko pitanjaal necu da sirim temu...i spamujem
ali...
A kako to tako savršeno stvarstvo, sto ti kažeš, da zavrsi tako lose...kako je moguće da raj prestane da postoji...da li to znači da ce tamo neki pojedinci u sledećem raju..možda biti izbačeni opet?
Na ovo imam toliko pitanjaal necu da sirim temu...i spamujem
ali...
A kako to tako savršeno stvarstvo, sto ti kažeš, da zavrsi tako lose...kako je moguće da raj prestane da postoji...da li to znači da ce tamo neki pojedinci u sledećem raju..možda biti izbačeni opet?
Ljudi kao svesna bica se ubijaju a ti pitas za zivotinje...
Zato sto je kroz greh usla smrt u citav svijet.
opet nisam dobro ovo rekao: Mislio sam pala je u smislu da nije samo da umremo i to je to nema nista poslse, nego imamo vaskrsenje...Ma ne u tom smislu...
Pla je, pobedjena je nismo umrli i to je to...nema nista dalje osim smrti...
![]()
sada smo daleko od raja...Kako je moguće zlo u savršenom svetu? Raju...?
Kako je moguće zlo u savršenom svetu? Raju...?
Da. Za ljude...ajd....postoji slobodna volja i sl. Ali zivotinje nemaju slobodnu volju, a vrše nasilje...i prepuna je priroda nasilja.
Imamo vaskrsenje i ovako i onako...opet nisam dobro ovo rekao: Mislio sam pala je u smislu da nije samo da umremo i to je to nema nista poslse, nego imamo vaskrsenje...
Kako je moguće zlo u savršenom svetu? Raju...?
Imamo vaskrsenje i ovako i onako...
Hrist je otvorio put spasenja za nas...
pa bas zato tim vise, oni se upravljaju instiktima...Da. Za ljude...ajd....postoji slobodna volja i sl. Ali zivotinje nemaju slobodnu volju, a vrše nasilje...i prepuna je priroda nasilja.
Ok shvatila sam sta si zeleo reci...Ma da , samo sam rekao da je pobedjena i da je pala i da je put sad slobodan, ali nisam dobro rekao pa je neko mogao da pomisli da ne verujem u vaskrsenje... ://
sada smo daleko od raja...
pa bas zato tim vise, oni se upravljaju instiktima...
jer
"Ceo svet je u vlascu Zloga" 1 Jovanova 5:19
Ma to je zbog drugih koji ce eventualno sutra citati...Ok smaras...
Ali bilo smo u njemu..mislim ljudi..
Ali bilo smo u njemu..mislim ljudi..
Nisam, imamo slobodnu volju...Da li si ti u vlašću zla?
Slobodna volja nosi rizik pobune protiv Tvorca.
Nisam, imamo slobodnu volju...
Ja slusam samo Boga..
U Vlasti zloga su oni koji cine njegovu volju...
A Ko cini Bozju volju nije...