Zasto nema padobrana u putnickim avionima

• Začetnik teme Začetnik teme yuca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
prvo, u cg nema ispravna aviona
drugo, mala avio kompanija sa malim brojem linija ...pa ne mozes ni ocekivati previse
trece, nije do aviona nego je do pilota, imali si ne mali broj sletnja sa izlaskom sa piste, otkaza i sl
...
ja kad letim, uvek gledam da to bude neka kompanija od poverenja
klm, lufhansa, delta, AAA, ..
a da ne pominjem uslugu u avionu, hranu, besplatna pica tokom celog leta, a ne kikiriki i sok od jabuka..

prvo, u cg nema ispravna aviona
drugo, mala avio kompanija sa malim brojem linija ...pa ne mozes ni ocekivati previse
trece, nije do aviona nego je do pilota, imali si ne mali broj sletnja sa izlaskom sa piste, otkaza i sl
...
ja kad letim, uvek gledam da to bude neka kompanija od poverenja
klm, lufhansa, delta, AAA, ..
a da ne pominjem uslugu u avionu, hranu, besplatna pica tokom celog leta, a ne kikiriki i sok od jabuka..

Što hoćeš da kažeš?

Ma prica bezveze, pa cime da letis u Podgoricu ako ne JATom ili MGXom? Da neces da presedas preko Frankfurta? Ljudi misle da je sve sto je strano bolje, a nije tako; Propisi u avijaciji su napisani krvlju poginulih i sa njima se ne igra, ko ne postuje propise, ekspresno dobije zabranu.

Naravno da nije neka usluga kad let traje malo duze od pola sata, ako posluze jedno pice - puna kapa.

Kikiriki (ili tako neka stadionska grickalica) je zastitini znak AAL, ocigledno nikad nije putovao sa njima.

Dal neko zna razloge zasto nema padobrana u putnickim avionima.
Verovatno ih ima mnogo. Trbeju mi proverene informacije.
I da, dal neko zna koja je najveca dozvoljena visina za skakanje iz aviona padobranom.
Ево, проверене информације директно од пилота. Иначе, одличан Јоу Тубе канал за авијацију.

Back