Zašto nema obolelih od svinjskog gripa u Vojvodini?

Ovde Becu za sada nista se ne potpisuje, samo se organizuju vakcinacije "zatupljenih masa" po firmama i preti im se otkazom ako se ne vakcinisu! Moja poznanica je "bila prinudjena" da se vakcinise u firmi i zamisli molim te nije dobila nikakav pecat, a nigde nije ni upisao doktor da je te ljude vakcinisao! Uzas!!!

U Becu !
Gde si zemljakinjo?
I ti pobegla iz Srbije ?

Ako je stvarno tako, dobro je,ali zanima me zasto? Sta vi mislite o tome?

Zato što mi u Vojvodini tamanimo slaninu koja je opšte poznata kao izvor A i D vitamina i imuni smo na svinjetinu;)..šalim se naravno....mislim da kod nas u Srbiji u ne postoji takozvani svinjski grip, već je ovo običan grip koji je normalan u ovo doba godine.Samo hoće da nam uvale ove vakcine i eksperimentišu,ja odbijam da je primim.To što je 4 osobe umrlo, dešava se da i od običnog gripa umru ljudi, ako se ne leče na adekvatan način a kako nas lekari leče dobro je da smo svi živi do sad.

На болничком лечењу у Војводини 26 оболелих

На територији Војводине на болничком лечењу је 26 пацијената инфицираних вирусом грипа А Х1Н1 и сви примају одговарајућу терапију, саопштила је данас Радна група Извршног већа Војводине за праћење пандемије грипа.

У Клиничком центру Војводине у Новом Саду на Клиници за инфективне болести смештено је седам пацијената, док су у Институту за плућне болести Војводине у Сремској Каменици смештене две особе заражене новим грипом.

У болницама у Сремској Митровици и Зрењанину смештено је по три болесника, у Сомбору два, а у Панчеву седам. Кикинда и Вршац су у својим болницама сместиле по једног пацијента, пише у саопштењу.

На инфективно одељење панчевачке болнице у четвртак је примљена педесетогодишња жена са симптомима новог грипа. Она се данас осећа боље, рекао је директор Здравственог центра Јужни Банат Милан Милић.

На инфективном одељењу болнице у Панчеву је укупно седам пацијената са симптомима новог грипа. Сви се опорављају, немају температуру ни компликације и добро реагују на лекове.

Наводи се да Радна група пажљиво прати ситуацију на територији Војводине и да се предузимају све расположиве мере за брзо дијагностиковање, изоловање и медицинско третирање оболелих од вируса грипа Х1Н1.

http://www.rtv.rs/sr_ci/vesti/zdravlje/2009_11_06/vest_160927.jsp

Ko je rekao da nema? :think:

to sam juče negde čuo Velju mudroga da provaljuje za grip i teritorije
prosto mi neverovatno dokle ide granica gluposti naših stranačkih prvaka :dash:
ali njemu je oprošteno, mal'tno je glavom u frižider letos :mrgreen:

Nije, nego je njegova teorija tj. teza bila da strane agencije ubacuju grip u zemlju, sto i nije daleko od istine, mozda...mislim, nista vise nije cudno na ovoj kugli zemaljskoj.

Zato je povezao ovo oko Statuta i grip, jer sad Vojvodina ima da odgovara zapadnim interesima.

To je teorija zavere, ali nista nije iskljuceno, molim...!

Nije, nego je njegova teorija tj. teza bila da strane agencije ubacuju grip u zemlju, sto i nije daleko od istine, mozda...mislim, nista vise nije cudno na ovoj kugli zemaljskoj.

Zato je povezao ovo oko Statuta i grip, jer sad Vojvodina ima da odgovara zapadnim interesima.

To je teorija zavere, ali nista nije iskljuceno, molim...!

pa teorija ili teza, kako god, je potpuno besmislena, ako ništa drugo, onda zbog ovih obolelih koji žive na teritoriji Vojvodine
što će reći, slagao malo..laguckao :mrgreen:

Back