Andjela
Elita
- Poruka
- 23.875
Ako je stvarno tako, dobro je,ali zanima me zasto? Sta vi mislite o tome?
Зато што људи не иду код лекара кад се мало прехладе,па лекар не може да им каже како "имају" измишљену грипу.Ako je stvarno tako, dobro je,ali zanima me zasto? Sta vi mislite o tome?
I grip je shvatio značenje Statuta. Grana je grana.Ako je stvarno tako, dobro je,ali zanima me zasto? Sta vi mislite o tome?
Ej, ovo ti je najbolje objasnjenje!I grip je shvatio značenje Statuta. Grana je grana.![]()
Nema dalje, virusi i bolesti ostaju van Vojvodine.
Pa jeste.Ej, ovo ti je najbolje objasnjenje!![]()
Samo mene da roknete , i nema problema . Doduse , nece vam to biti nekoi problem .I grip je shvatio značenje Statuta. Grana je grana.![]()
Nema dalje, virusi i bolesti ostaju van Vojvodine.
"Ustavnobrižni" moderatorvazno je da se prica o tzv `vojvodini`, da udje u uvo, makar i ovako, posle je lakse, malo silom, malo milom
'ajde ti nama objasni da u kanalizaciji nema gripa i miran Banat.Ova tema je tipičan dokaz intelektualnog kapaciteta nacionalista. Hehehe, zavera, zavera, zavera.
prepoznajem se sto se tice luka, prilicnoCelo veče trubim "zbog luka i slanine!"
Pošteno!"Ustavnobrižni" moderatorbi trebao da te kazni, jer ustavnu kategoriju nazivaš tzv.
To je kao da si rekao tzv Srbija. Ako prođeš nekažnjeno, i ja ću za Srbiju i Republiku Srpsku koristiti termin takozvana. Pogotovo što RS i jeste takozvana tvorevina, čije moralno pravo na postojanje neću osporavati na ovoj temi.![]()
Cvarci, prasetina,sunka,kulen,joj zdrave li ishrane.Zdrava ishrana.