Zasto nema mleka u prodavnicama u sred Zlatnog doba? Ciji i koji mafijas stvara vestacku nestašicu?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.078
Dakle tema je vrlo aktuelna....

U Maxiju više nema mleka...ni kratkorajnog ni dugotrajnog...samo cokoladno i jogurt...

Koji i čiji mafijaš stvara veštačku nestašicu da bi onda podigao cene ?!
Hoce li tako mafija podici i cene struje? Prvo fejk restrikcije a onda evo vam ali mora skuplje...?

Nemojte mi reci da su i sve krave bile iz Ukrajine i sva trava da je iz Hersona...
Ili ste ih potamanili zbog lude NWO pupetke Grete...kojoj je smetao prdez krava?

Vučiću zasto nema mleka u zlatnom dobu?
Kako ces prehraniti @Jugoslav Čvarak -a? :maca:

...

Screenshot_20220904-154519-836.png

U Maxiju više nema mleka...ni kratkorajnog ni dugotrajnog...samo cokoladno i jogurt...

Hoce li tako mafija podici i cene struje? Prvo fejk restrikcije a onda evo vam ali mora skuplje...?

Nemojte mi reci da su i sve krave bile iz Ukrajine i sva trava da je iz Hersona...
Ili ste ih potamanili zbog lude NWO pupetke Grete...kojoj je smetao prdez krava?

...

Нема млека ? Пијте вино ...

Будите уз Визионаре Балкана ...који су деценијама радили да буде што Златније за њих и њихову децу

Друга деца .. већ деценијама одлазе

https://srbin.info/drustvo/sumrak-s...mesecno-napusti-vise-od-4-000-ljudi/?lang=lat

681846_26_f.jpg

...
Odgovor je vrlo jednostavan.
Nesveto Trojstvo Djilas / Jeremic / Solak upregnulo je sve svoje minione da kupuju kao nespaseni, stvaraju zalihe dugotrajnog i prolijevaju kratkotrajno kako bi stvorili umjetnu krizu.
S obzirom na to koliko su milijardi eura pokrali u Srbiji, nije im nikakav problem tako nesto isfinancirati.

Која цица на Крсти даје највише млекца?

Цице са Деснице или 'Левице' ?

:think:

Mislim da se desničarke bolje hrane, rumenije su i sl..., a levičarke su simpa ali sve na dijetama, pahuljicama i zrnevlju...

E sad...imaš i ove u sivoj zoni...ni levo ni desno...šta znam...

...

Odgovor je vrlo jednostavan.
Nesveto Trojstvo Djilas / Jeremic / Solak upregnulo je sve svoje minione da kupuju kao nespaseni, stvaraju zalihe dugotrajnog i prolijevaju kratkotrajno kako bi stvorili umjetnu krizu.
S obzirom na to koliko su milijardi eura pokrali u Srbiji, nije im nikakav problem tako nesto isfinancirati.
hhh.png

Mislim da se desničarke bolje hrane, rumenije su i sl..., a levičarke su simpa ali sve na dijetama, pahuljicama i zrnevlju...

E sad...imaš i ove u sivoj zoni...ni levo ni desno...šta znam...

...

Апсурдно.. можда али ВЕЋА цица не значи више млекца ...

За све постоји оптиумум...Кажу да цица санајвише млека стане у две шаке ....

Питање је ... чије ?! Јер и шака има различитих

...
Ne kupujem mleko ,neka se nose.

Млека нема зато што су комунисти уништили, побили и протерали србске домаћине(који су се углавном звали Ханс, Курт и Фриц) у Војводини, који су били шампиони млекарства.
Jesu bili dobri domacini i dobre komsije, al mleko ne daju krave od pre 70 godina nego ove danasnje.
Ove sto jedu kukuruz od 40 dinara i seno od 35.

Nestasica nije vestacka nego prirodna.
Valjalo bi se pripremiti na to da poljoprivrednici nece vise da proizvode hranu za male pare kad mogu biodizel i bioetanol.
Ustvari tu ce se uskoro uspostaviti neka ravnoteza.
Vremena jeftine jeftine hrane i jeftine energije su na izmaku.

E, sad jedino ako vladari puste Teslinu energiju fraj pa da ljudi uzivaju a roboti da rade.

Back