У Србији нема гласача, већ навијача

Да поновимо ....

Можеш ти бити антилопа која скаче 14 метара у вис .. ако си у јазавичијој рупи .. немере

Стратегија и тактика је наметнута.

Новац се одуима преко великих цена хране ... а повећава се цена 'сигурних' 'исплативих'.. улагања

Наднице се обезвређују .

Узима се проценат на трговину односно промет на берзи без обзира да ли цене расту или падају .

Ти овде покушаваш да нахваташ глупаче и глупане које/ји ће да инвестирају у твоје лоповске планове
Промашио си тему, то је за подфорум ''посао и економија''.

Наравно, попут свих комуниста ти имаш право да мрзиш берзу, било да се ради о српској берзи Белекс, коју су твоју комунисти забранили 1945. год и која је обновљена 90их или да мрзиш светску берзу, која има континуитет.

Последњи пут када су твоји комунисти нешто организовали то је била пирамидална штедња Дафине и Језде. То је ваш домет.

То је такође навијачки наратив. Овде се људи превише ложе на стране силе, имамо тај поданички дух, као оне контролишу све, малтене контролишу и наше дисање.
Taчно је да имају велики утицај, али није тачно да они овде некога постављају или смењују, они се само прилагођавају и успешно успевају да заштите њихове интересе, било да се ради о западу или истоку.
Ево ја први сам гласао против Тадића и био пресрећан када је пао тај жути режим, али сада сам још жешћи противник режима АВ.
Мене то глупо српско навијање апсолутно не занима. Као и против тог твог дефетизма ''не вреди се борити излазити на изборе, све стране силе контролишу и постављају своје марионете''.
Ако ништа глупи Вучић вам је показао на свом примеру да су то глупости. Пази човек који је глуп и луд вам је доказао.
Запад неће да га руши, а Путин још мање. А запад ратује против Русије и обе силе га подржавају.
Иста шупља прича вам је била са вакцинама. Западне геноцидне, кад вакцину направише и Руси. Шта сад ???
Пази и Садам је био локална сила, а био је највећа сила за оне које је тлачио, па му је дошао крај. То што смо се ми ложили на њега, јер је био против запада у једном тренутку, то је наша патологија, али тај народ који је тамо тлачио, за њих је Садам био оно што је нама Клинтон.
Замисли да сада ми убеђујемо добар део ирачког народа, да им је боље било да су остали под Садамом или да они убеђују нас у нешто што нама смета, да је боље бити под Вучићем.

Ложили се на Садама ?

КОВИД је уобачен да се упумпале милијарде 'кеша' и обрнуо новац кроз општу панику .

Сваки покренути рат има ту сврху .... да осиромаши део једних и упропасти део других

Промашио си тему, то је за подфорум ''посао и економија''.

Наравно, попут свих комуниста ти имаш право да мрзиш берзу, било да се ради о српској берзи Белекс, коју су твоју комунисти забранили 1945. год и која је обновљена 90их или да мрзиш светску берзу, која има континуитет.

Последњи пут када су твоји комунисти нешто организовали то је била пирамидална штедња Дафине и Језде. То је ваш домет.

Данас 100 000 оних са југа србије препродаје станове по грчкој за 2 400 које је пре пет десет година купила за 800 евра квадрат

То је ваш домет. Купите ...Дигнете цене ... 'створите потребу'.. пола препродате

Poslednja izmena:
Ложили се на Садама ?

КОВИД је уобачен да се упумпале милијарде 'кеша' и обрнуо новац кроз општу панику .

Сваки покренути рат има ту сврху .... да осиромаши део једних и упропасти део других
Него шта добар део Срба, пре свега радикала се ложио на Садама. Шешељ одлазио у Ирак, написао књигу која је посвећена Садаму, нешто у фазону ''Садам борац против НСП''. То што је био морбидни тиранин, убијао своје мањине и неистомиљенике, ратовао против Ирана ... ма није битно, битно је само да је за нас. Наравно да смо ми имали неке користи па ајде је%еш туђи народ који страда, битно је да наш народ има користи, али није било тако.

Ко је убацио ковид ? Ко је и где упумпао милијарде кеша и како је обрнуо тај новац ?

Него шта добар део Срба, пре свега радикала се ложио на Садама. Шешељ одлазио у Ирак, написао књигу која је посвећена Садаму, нешто у фазону ''Садам борац против НСП''. То што је био морбидни тиранин, убијао своје мањине и неистомиљенике, ратовао против Ирана ... ма није битно, битно је само да је за нас. Наравно да смо ми имали неке користи па ајде је%еш туђи народ који страда, битно је да наш народ има користи, али није било тако.

Ко је убацио ковид ? Ко је и где упумпао милијарде кеша и како је обрнуо тај новац ?

Лубеница у лидлу пала са 60 на 40 пре две недеље .. а сада пала са 80 на 60

Стално лупате ресет дугме

da si odrastao na marčelu ti piše na čelu
Ја никада нисам слушао Марчела. Прво зато што сам био радикал, друго што је флоу украо од Еминема и био ми је лоша копија.

Данас 100 000 оних са југа србије препродаје станове по грчкој за 2 400 које је пре пет десет година купила за 800 евра квадрат

То је ваш домет. Купите ...Дигнете цене ... 'створите потребу'.. пола препродате
Баш 100 000 оних са југа Србије, да их није можда милион ? :lol:
Ја се уопште не бавим тиме, не знам зашто ти као толики познавалац некретнина ниси исто то урадио као и тих 100 000 са југа Србије.
Или си пропао у томе, пошто видим да знаш ту материју.

Лубеница у лидлу пала са 60 на 40 пре две недеље .. а сада пала са 80 на 60

Стално лупате ресет дугме
Какве то има везе са темом ? Је л ти имаш нека шизофрена цепања ?

Back