Zašto neki Srbi ne vole Dodika?

Ja prvi put čula za tog Gruhonjića ovde :D
Па не мораш чути за свог наредбодавца да би радила за њега.То је таква организација, пленумашима издају наређења неки "модератори" чији идентитет нико не зна, а вероватно је и Динко међу модераторима.

Nemaš više blokada fakuleta.Možda poneki, nisam sigurna pa da bude da lažem.
Док су трајале блокаде факултета , нико од студената које ја познајем није могао да уђе на факултете, нису били на списку.Имам гомилу рођака, колега и познаника чија су деца студенти, и сви су се жалили да им дете не може ни да уђе на факултет, већ или седи кући или нешто ради мимо студија.

Па не мораш чути за свог наредбодавца да би радила за њега.То је таква организација, пленумашима издају наређења неки "модератори" чији идентитет нико не зна, а вероватно је и Динко међу модераторима.
Dinko molim te javi se 🤣

To kaži predsedniku koji u jeku haosa favorizuje, navodnog, najboljeg studenta u Srbiji, slučajno iz Doboja i formira sa njim ćacilend. Prosto da pomislim da je namerno hteo da se međusbno pljujemo dok oni mirno pljačkaju i hapse..
Zar stvarno misliš da je on jedini student koji misli tako?Ili da pitam preciznije zar stvarno misliš da su svi studenti za blokadu fakulteta?Zašto je isturen baš taj dobojlija pa nemam pojma niti me previše interesuje.Ali ne treba upadati u te zamke.Kao da gledaš sve nas kroz prizmu Dodika, to prosto nije realno.

Nemaš više blokada fakuleta.Možda poneki, nisam sigurna pa da bude da lažem.
Zašto više nema blokada kada nije završen sudski proces za nadstrešnicu do kraja?Šta će se desiti kada se završi proces i kada budu presudjeni odgovorni?Da li studenti izlaze na sledeće izbore sa svojim listama?Puno pitanja malo odgovora, štetu snose studenti i profesori.

Zar stvarno misliš da je on jedini student koji misli tako?Ili da pitam preciznije zar stvarno misliš da su svi studenti za blokadu fakulteta?Zašto je isturen baš taj dobojlija pa nemam pojma niti me previše interesuje.Ali ne treba upadati u te zamke.Kao da gledaš sve nas kroz prizmu Dodika, to prosto nije realno.
Više puta sam ponovila da je nepotrebno izjednačavati nečije neslaganje sa politikom Dodika il Vučića sa mržnjom prema celom narodu. I naglasila sam da ja ne mrzim, već se jednostavno ne slažem sa načinom na koji vode državu. Možeš pojedince naznačiti, okriviti, ali ne ceo narod. To potenciranje na mržnji prema narodu je po mom mišljenju odlično smišljena propaganda da se izazovu baš ovakva dešavanja, dok akteri te propagande kradu i ubijaju.

Više puta sam ponovila da je nepotrebno izjednačavati nečije neslaganje sa politikom Dodika il Vučića sa mržnjom prema celom narodu. I naglasila sam da ja ne mrzim, već se jednostavno ne slažem sa načinom na koji vode državu. Možeš pojedince naznačiti, okriviti, ali ne ceo narod. To potenciranje na mržnji prema narodu je po mom mišljenju odlično smišljena propaganda da se izazovu baš ovakva dešavanja, dok akteri te propagande kradu i ubijaju.
Ја се не слажем са Вучићевом политиком, али нисам за то да на власт дођу неки пленумашки секташи.

Milorad Dodik je ponudio opoziciji u Srpskoj da Republička izborna komisija organizuje izbore za predsjednika i da se on ne kandiduje ali oni su ostali nijemi na taj predlog i niko se od njih nije izjasnio o njemu.

Znači znaju da ne mogu dobiti izbore bez obzira bio Dodik kandidat ili ne i odlučili su se za saradnju sa zapadnjacima samo da bi preuzeli vlast i pored toga što ih narod ne želi.

Bilo bi zanimljivo vidjeti kako neki forumaši komentarišu ovaj Dodikov prijedlog i ćutanje opozicije na njega.

Milorad Dodik je ponudio opoziciji u Srpskoj da Republička izborna komisija organizuje izbore za predsjednika i da se on ne kandiduje ali oni su ostali nijemi na taj predlog i niko se od njih nije izjasnio o njemu.

Znači znaju da ne mogu dobiti izbore bez obzira bio Dodik kandidat ili ne i odlučili su se za saradnju sa zapadnjacima samo da bi preuzeli vlast i pored toga što ih narod ne želi.

Bilo bi zanimljivo vidjeti kako neki forumaši komentarišu ovaj Dodikov prijedlog i ćutanje opozicije na njega.
Реално одлука ЦИК-а као и пресуда Суда БИХ су мртва слова на папиру без сарадње органа Републике Српске.
Знају то сви.Зашто то онда раде, постоји теорија да је ово Додик желио јер је овако оголио све.
Показао је у пракси како би изгледала централизација БИХ а уједно је доказао да без РС нема БИХ.Све остаје мртво слово на папиру.

sta ima da razgovaraju o bilo cemu sa politickim mrtvacem koji ni za sta vise nije kompetentan.

on je jedino kompetentan u vasim glavama. svako ko politicki prsne, cak i dojucerasnji saborci ga izbegavaju kao kugu...ili makar pokusaju da ga izbegnu ako mogu. a nece oni koji su uvek bili protiv njegovog politickog ustrojstva. cirkus.

to se na forumu zove ignore. moze da lupeta svasta, ali je na ignore.

Back