Zašto neki Srbi ne vole Dodika?

Na kojem sam " zadatku" , sto sam protiv podmetanja, lazi, zastite kriminala u Srbiji,a vi kojima to smeta usagalseno zapocinjete teme o nacionalizmu, svodite ih na licni nivo, iznosite neistine vezane za 2 svjetski rat.

Ovo ti je 10ta poruka u kojoj se bavis sa mnom, a ne temom.
Суштина је да ја нисам дошао на klix.ba да називам људе балијама, нити на forum.hr да говорим неком да је усташа.

Ја сам тај који је рекао да људи не треба да се деле и да се свађају, а ти си тај који је рекао да сам ја бот и да можемо да се нађемо одмах.

Никакве теме о национализму и мржњи нисам покренуо већ сам навео да од овога може да има само корист онај који ради против Србије, пошто долази до антагонизма између Срба из Србије и Срба из БиХ, што је јако опасно.

Други светски рат си сам начео, јер ти је то једно што можеш да кажеш и што те је неко научио, као и Комшију.

Pre nego što nastaviš nekontrolisano da peniš ipak proveri kakav je zvanični stav i odnos Srbije prema BiH
mada i ne moraš mnogo da se trudiš, uskoro će te tvoj AV podsetiti na detalje

Uzgred osećanja su uzajamna i ja sam protiv tebe, mrzim te, smatram te svojim neprijateljem, smatram da si negativan pojavni oblik u srpskom narodu koji pod plaštom kvazi patriotizma brine samo za svoju goozicu i ne vidi dalje od prve svoje međe. Šta si ti i tebi slični uradili za Srbiju osim što se ispred zadruge busaš u grudi i kuneš u Kosovo uz peto mlako pivo na recku. Nikad, ništa ali ćete zato druge prozivati da su manji Srbi jer vi imate kantar i vama je dato pravo da merite i procenjujete.

Zvanican stav Srbije jeste da mi imamo sednice zajednicke vlada Srbije i Republike Srpske, da podrzavamo Republiku Srpsku i odbranu njenih interesa diplomatski, ekonomski i vojno ako treba.

To sto ti pricas da je Republika Srpska za nas strana drzava uopste ne odgovara realnosti . To je tvoja zelja do koje nece nikada doci, jer mi smo jedan narod, jedna zemlja jedna krv.

Jedini razlog sto Republika Srpska i Srbija nisu de fakto jedna drzava je samovolja i teror zapada . Inace zelja srpskog naroda sa obe strane Drine jeste da zivimo u zajednickoj drzavi i ti to znas.

Za mene kao Srbina, nikad ne moze biti zelja i volja nekog nemackog, britanskog ili americkog politicara ispred volje i zelje mog sopstvenog srpskog naroda.

Pa ako je rekao to 1997. bio je u pravu. Milošević je vladao Srbijom, doveo je u izolaciju i gurao u katastrofu, dok se Biljani Plavšić prilikom posete Parizi svirala Bože Pravde na Jelisejskom poljima.
Tu izjavu treba uzeti kao antimiloševićevsku, a ne kao antipatriotsku.

Sličan mu je bio narativ sve tamo do 2005-6. kada je primetio da je stisak zapada (koji ga je doveo na vlast) oslabio i da bi mu dugoročno bilo bolje da malo po malo preuzima nacionalnu orijentaciju i dugoročno osigura vlast

SNS taktika narativa gde ce da furaju iste budalastine kao pre 35 godina, ocigledno ne prolaze.

Samo nastavite da furate ove narativne gluposti po Srbiji, i vas predsednik ce pobediti 'Obojenu Revoluciju' juce ujutru :ok: :ceka:

Ono, dajte jos vise toga 'Zasto ste protiv brace preko Drine', to ce bas da prolazi kod danasnjih gradjana Srbije, samo napred! :ceka:

Суштина је да ја нисам дошао на klix.ba да називам људе балијама, нити на forum.hr да говорим неком да је усташа.

Ја сам тај који је рекао да људи не треба да се деле и да се свађају, а ти си тај који је рекао да сам ја бот и да можемо да се нађемо одмах.

Никакве теме о национализму и мржњи нисам покренуо већ сам навео да од овога може да има само корист онај који ради против Србије, пошто долази до антагонизма између Срба из Србије и Срба из БиХ, што је јако опасно.

Други светски рат си сам начео, јер ти је то једно што можеш да кажеш и што те је неко научио, као и Комшију.
Pozvao sam te da se nadjemo jer me javno vrijedjas da sam placenik a za to nemas ni jedan jedini dokaz,a " Cetnici" su zvanicno ime kvislinske vojske iz 2 svjetskog rata, koji se uglavnom pocinju spominjati kada od strane Vuckovih botova pocinje orkestrirano lagati na Partizane i vlasti u nekadasnjoj SFRj, na sta sam odgovorio.

A ti i slicni tebi isticete po zadatku nacional religijsku torovsku pripadnost kao olicenje necije vrijednosti, branite Vucicevu kleptomansko faisticku matricu koja je nacionalizam zamijenila strankokratijom, pa ni Srbin nije pravi ako nije " naprednjak" i ne podrzava Aleka Muslijua, gdje ogrocene gradjane i studente koji su 95% Srbi nazivate " Ustasama", i ja kada cukazem na to i kazem da su Cetnici saradjivali sa tim Ustasama, ja nacinjem teme iz 2 svjetskog rata :D

To nametanje teskih nacional torovskih tema, i pitanja " ko je prvi poceo" je li genocid ili nije i jeste mehanizam Miletovih botova ciji mentalni sklop je identican Vuckovim botovima, da teme licnog kriminala, izdaje( pa i tog Kosova) skrenu na nacionalizam kao visi stepen kriminala.

Zagrtanje zastavama, saranje zgrada bojama drzavne zastave jeste samo sakrivanje iza zlocina prema gradjanima Srbije i RSa u Bih, i ta tema je za one koji imaju mozga davno sazvakana :mrgreen:
Izdaja kosova moze da bude samo zvanicnim priznavanjem. Cak i da nijedan Srbin ne zivi dole, kosovo ce zauvek biti Srpsko. Dole je trenutno okupacija trupama NATO sekte.

SNS taktika narativa gde ce da furaju iste budalastine kao pre 35 godina, ocigledno ne prolaze.

Samo nastavite da furate ove narativne gluposti po Srbiji, i vas predsednik ce pobediti 'Obojenu Revoluciju' juce ujutru :ok: :ceka:

Ono, dajte jos vise toga 'Zasto ste protiv brace preko Drine', to ce bas da prolazi kod danasnjih gradjana Srbije, samo napred! :ceka:
SNS ce sutra na izborima da podrI 80% gradjana Srbije . Blokadere 0,5 %

Za mene kao Srbina, nikad ne moze biti zelja i volja nekog nemackog, britanskog ili americkog politicara ispred volje i zelje mog sopstvenog srpskog naroda.

Zelja tvog sopstvenog srpskog naroda je da se makar 1000 SNS mafijasa uhapsi, SNS zabrani, i da ih zbace sa totalitarne vlasti vec sutra.

To je BUKVALNO NAJVECA zelja 'tvog sopstvenog srpskog naroda'.

Pre nego što nastaviš nekontrolisano da peniš ipak proveri kakav je zvanični stav i odnos Srbije prema BiH
mada i ne moraš mnogo da se trudiš, uskoro će te tvoj AV podsetiti na detalje

Uzgred osećanja su uzajamna i ja sam protiv tebe, mrzim te, smatram te svojim neprijateljem, smatram da si negativan pojavni oblik u srpskom narodu koji pod plaštom kvazi patriotizma brine samo za svoju goozicu i ne vidi dalje od prve svoje međe. Šta si ti i tebi slični uradili za Srbiju osim što se ispred zadruge busaš u grudi i kuneš u Kosovo uz peto mlako pivo na recku. Nikad, ništa ali ćete zato druge prozivati da su manji Srbi jer vi imate kantar i vama je dato pravo da merite i procenjujete.

Ja tebe druze ne mrzim zalim te , i cudim se ko te tako zadoji mrznjom prema sopstvenom srpskom narodu.

Kako mogu da ti budu preci interesi nasih okupatora i neprijatelja od nasih srpskih licnih?

Kako mozes da zastupas politiku nasih krvnika i neprijatelja , a da odbacujes politiku ogromne vecine Srba za koje Drina nije granica, i koji zele da se Srbija i Republika Srpska zajedno sa Crnom Gorom ujedine u jednu srpsku drzavu?

Zvanican stav Srbije jeste da mi imamo sednice zajednicke vlada Srbije i Republike Srpske, da podrzavamo Republiku Srpsku i odbranu njenih interesa diplomatski, ekonomski i vojno ako treba.

To sto ti pricas da je Republika Srpska za nas strana drzava uopste ne odgovara realnosti . To je tvoja zelja do koje nece nikada doci, jer mi smo jedan narod, jedna zemlja jedna krv.

Jedini razlog sto Republika Srpska i Srbija nisu de fakto jedna drzava je samovolja i teror zapada . Inace zelja srpskog naroda sa obe strane Drine jeste da zivimo u zajednickoj drzavi i ti to znas.

To si ti nešto sanjao

Srbija priznaje BiH i tačka

https://www.politika.rs/scc/clanak/...-sa-dejtonom-zelimo-bolje-odnose-sa-hrvatskom

za ovo boldirano, fali ti još samo "jedan vođa" i da prevedeš na nemački

Ja tebe druze ne mrzim zalim te , i cudim se ko te tako zadoji mrznjom prema sopstvenom srpskom narodu.

Kako mogu da ti budu preci interesi nasih okupatora i neprijatelja od nasih srpskih licnih?

Kako mozes da zastupas politiku nasih krvnika i neprijatelja , a da odbacujes politiku ogromne vecine Srba za koje Drina nije granica, i koji zele da se Srbija i Republika Srpska zajedno sa Crnom Gorom ujedine u jednu srpsku drzavu?
Vas zanima samo kriminal i ubijanje a srbija sve manja i manja.

@zbiljaš , шта мислиш, где ће побећи БИВШИ Председник Мањег Ентитета?
Ja mislim da će u Mađarsku da pobegne, biće ga naravno i u RF, ali javlja mi se da će se na kraju skrasiti u UAE jer je u Dubaju sto puta lepše za zilionere nego u Budimpešti ili nedajbože u Moskvi u kojoj noću još hoda senka Mirjane Marković...

I opet, ovo boldovano nema vecinu u srpskom narodu.

Ima vecinu kod Srba van Srbije, koji su manji % Srba. Srbi u Srbiji apsolutnom vecinom ne zele ovo ujedinjenje.

Sa druge strane, ono sto ima apsolutnu vecinu Srba je da se SNS vec sutra isutira sa vlasti, i da im se svi SNS mafijasi uhapse.

Srbijanci su četnici koji su kolaboracionisti sa ustašama i nacifašistima. Srbi su pošten svet.

Vidis ovi tvoji blokaderi kao @zbiljas @De Sisti i jos neki zastupaju tezu da mi nismo isti narod sa Srbima od preko Drine, oni su Bosanci, a mi nismo Srbi vec Srbijanci , negiraju nam nacionalnu pripadnost i hoce da dele Srbe.

Podrzavas li i ti takvu politiku mario ?

To si ti nešto sanjao

Srbija priznaje BiH i tačka

https://www.politika.rs/scc/clanak/...-sa-dejtonom-zelimo-bolje-odnose-sa-hrvatskom

za ovo boldirano, fali ti još samo "jedan vođa" i da prevedeš na nemački

To priznanje nije slobodno vec je uslovljeno NATO bombardovanjem Srba.

Srbija ne priznaje BIH jer je BIH vestacka i lazna drzava koja ce se pre ili kasnije raspasti.

Ako Srbi Hrvati i Bosnjaci nisu mogli da zive u SFRJ gde je logika da mogu ziveti skupa u BIH.

Nema logike , i zato je prirodno i normalno da se prokleta avlija zvana BIH Raspadne i da se podeli n 3 dela.

Republika Srpska da se , voljom gradjana Srbije i Republike Srpske ujedini sa Srbijom, Herceg-Bosna Hrvatskoj a Bosnjacima njihova teritorija gde ce i oni imati svoju suverenu drzavu kakvu oni zele.

To je pravo resenje , a sve ovo je tiha patnja, i nasilno odrzavanje necega sto niko ne zeli.

Bosnjaci mrze i Srbe i Hrvate iz dna duse, i takodje ne zele da zive sa nama, jedini razlog sto su oni za sadasnju BIH je zato sto smatraju da ce tako moci da dobiju jos vise teritorije, i da se prosire na racun Srba i Hrvata .

Ko sam ja da govorim protiv Dodika, koga toliko ovde branite

Njega vidim, ne smatraš za izdajnika iako je javno izjavio

- da je u Srebrenici bio genocid
- da je RS bolje da bude entitet BiH nego provincija u Srbiji
- da je Karadžiću i Mladiću mesto u Hagu

i da ne ređamo dalje ima toga na tone

Kakvi su to dvostruki aršini

Onda postoji i termin "Rusijanci". Ili recimo, kaže li se Austrijski ili "Austrijanski" . Mislim da je ovo prvo u pitanju. Je si li možda čuo nekad za palatalizaciju? Druže, pravilno je Srpski, a ne srbijanski, slagao se ili ne sa mnom.
"Jelek, anterija i opanci
po tome se znaju Srbijanci"

Nego eto da bi Pravoslavci u Hrvatskoj i Bosni sebe vezali za Srbiju, onda su svi Srbi.

Back