Zašto neki Srbi ne vole Dodika?

Svečano obilježavanje 76. godišnjice Misije Halijard u Boljaniću (kompletan snimak, 3.10.2020)​

Političko rukovodstvo Srpske, i zapadne vojne i diplomatske delegacije... Neguju sećanje na Čiču.... U sred Srpske. :heart: :heart: :heart:

Treba li da te podsetim ko je sve bio u Pranjanima. Svake godine, neki se dolaze ponekad, ali Amerikanci redovno!

Slava đeneralu Mihailoviću. ❤️

Republika Srpska i SAD, iako neprijatelji 90-tih, zajednički obeležavaju bitku iz savezničkih vremena pre komunjarizma :ok:

Nikad nismo trebali napustiti svoj put pre 40-tih.

Što bi Srbija imala problem, ako bi ukinuli RS? Hoćeš da kažeš, da je sve u sferi interesa? Da bi Srbija tek tada, morala da plati, ogromnu ratnu odštetu BiH, direktnim učestvovanjem u razaranje, te države. Da li nas je neko pitao u Srbiji, da li mi želimo rat? Da li, naša pokolenja, treba generacijski da plaćaju i odvajaju za naknadu rušenja susedne države. Je smo li mi građani Srbije, krivi za to? Ili nakaradna Miloševićeva politika.
Добро.

Ти ако хоћеш, плаћај ту одштету, ако желиш.

Нормални људи то не желе.

Поред тога, укидање РС значи исељавање људи одатле.

Od raspada Jugoslavije Hrvati nas zovu četnicima, što, složićeš se, i nije neka posebna uvreda imajući u vidu da je ravnogorski pokret rehabilitovan i da je istorijski prepoznat kao antifašistički, sa svim izuzecima i recidivima građanskog rata koji se paralelno odvijao tokom WW2 na ovim prostorima.

S druge strane, pristalice režima, njhovi istomišljenici iz iz RS, određeni režimski mediji i armija botova punoglavaca i teletabisa nas i našu decu zovu ustašama, od čega svakako ne postoji gora uvreda za jednog Srbina. To se toleriše i na ovom forumu i onda neko padne s Marsa, pa postavi pitanje a odakle takva mržnja, što se zviždi Dodiku, zar nismo braća i sl.
Ne zovu svi Hrvati Srbe Cetnicima, to nije istina, mnog Srbi sve Hrvate nazivaju Uastasama, sto je daleko od istine, a od koga je " cetnicki pokret" rehabilitovan, od strane istih Cetnika koji su na vlasti u Srbiji vec nekoliko decenija, i kako antifaisti mogu biti oni sto su citav 2 svjetski rat surovali sa Ustasama, Njemcima, Bugarima itd o cemu upravo u americkoj nacionalnoj arhivi u Washingtonu imamo na stotine dokumenata i fotografija,a radi se upravo o njemackim, ustaskim, italijanskim itd izvjestajima sa terena sa prostora Jugoslavije, ima i o Ustasama i ostalim kvuislinskim faistickim pokretima i vojskama.

Vucic je smao finalizacija nacionalizma kao alibija za kriminal sto traje 3 decenije u Srbiji i sukladno tom kriminalu se cetnistvo koristi samo kao podloga dvnevne lopovske politike, jer da su Cetnici pobijedili u 2 svjetskom ratu, sto nije bilo logicno, jer su bili alkoholicarska rulja, tako ih i njihov ideolog Stevan Moljevic naziva, pa imali bi Seselja i Vucica odmah 1946.

Moralni i posteni ljudi su uglavmnom osvjesteni i ne mrze oni grupni nikoga pa ni " prekodrinsku bracu", nego kriminalne pojedince!

Sva ta " smanjenja" nadleznosti je izglasala sama skupstina RSa svojevremeno, nego se Dodik krije iza laznog spina kako je neko tom entitetu nesto prislino ukinuo da bi zastitio sebe, cinjenicu da licno gradjanima RSa daje kredite po najvisim kamatama, i pljacku RSa, i da bi se sto duze zadrzao na politickoj sceni.

Vidjeli smo neku noc u " Areni" koliko ga gradjani Srbije " vole" :mrgreen:

A ti mozes da pises sta hoces, iz tebe isijava " botiluk".
Имаш две речи које си научио, односно које су те научили и сада овде то просипаш.

Индикативно је зашто се ваша активност појачала.

I Hrvatska i Srbija treba da ostave BiH na miru da sami rešavaju svoje probleme.

I u Hrvatskoj je evidentno zasićenje tim pitanjem i promena političkog narativa

Za Srbiju je BiH isto što i Crna Gora, susedna zemlja u kojoj, između ostalih, živi i srpsko stanovništvo, sa kojom treba razvijati dobrosusedske odnose zasnovane na poverenju i saradnji. To nam je bitan ekonomski partner i to je jedini temelj za dugoročnu stabilnost.

S druge strane, ovo je recimo pogrešan put
https://www.danas.rs/vesti/politika...vetu-to-je-proces-koji-se-ne-moze-zaustaviti/

samo da ne bude posle šta bi ovo, nismo se nadali

To sta ti pricas je cista izdaja

Ti bi da mi prepustimo Srbe u Republici Srpskoj strahovladi i teroru jednog kolonijalnog upravnika , da okrenemo glavu na drugu stranu dok se oduzima imovina srpskog naroda, i dok se najgrublje krsi Dejtonski sporazum i prava srpskog naroda Republike Srpske

Zato sam protiv vas blokadera jer je vasa politika bukvalno kao politika Natase Kandic . I posle se ljutis sto vas srpski narod naziva Piculinim slugama . A koja je razlika izmedju tebe i Picule u vezi odnosa prema Srbima u Republici Srpskoj?

I jedan i drugi isto mislite - Srbe izdati, prepustiti nemackom i bosnjackom nozu i cizmi i to je to.

Naravno da nije uvreda kad nas neko nazove četnicima. Ali je govor mržnje protiv srpskog naroda izjednačavanje četnika sa ustašama.

A nije u redu da ti ono što rade svi Srbi, uključujući i one iz RS, zameraš samo onima iz RS. Pa i Karleuša naziva protivnike režima ustašama. Ona, iz blokova. Ne iz RS. A nije jedina.

Ja sam mislio da si ti pročitao do kraja moj komentar gde jasno piše

"pristalice režima, njhovi istomišljenici iz iz RS, određeni režimski mediji i armija botova punoglavaca i teletabisa ..."

Ako ćemo iskreno najviše direktnih replika po ovom pitanju upućujem @Тихи ali kakav god da je i koliko god da je lud i poremećen, on jeste građanin ove zemlje sa pravom da učestvuje u političkom životu, da bira i bude biran.

Ljudi iz RS su državljani druge države, tamo žive, rade, plaćaju porez i ostvaruju svoja politička prava.
Ja im se u to ne mešam, ne znam zašto je problem očekivati isto i u suprotnom smeru

Имаш две речи које си научио, односно које су те научили и сада овде то просипаш.

Индикативно је зашто се ваша активност појачала.
Mogao bi ja hronoloski da opisem politicka desavanja na ex Ju prostoru od 1918 do danas, posebno ona od 1992 do danas, ali nemam vremena, a da opisem i tacno u detalje koliko je Vuciceva vlast konkretno unistila i opljackala Srbe i Srbiju,a to znaju svi moralni i inteligentni ljudi u Srbiji, pa necu :mrgreen:

Ja nemam naciju, nemam religiju, i nisam uzrujan ni najmanje, samo mi onako smetaju lazi i koje Vucicevi botovi poput tebe sire bilo gdje,a isti sam prema botovima na sirem ex Ju prostoru, ko je koje " pleme" mi nista ne znaci.

Gledas ti sve, parizer je cudo .
Најбоље је да немаш ни веру, ни нацију, ни порекло. Само имаш потребу да причаш о четницима, Босни, ратовима и нападаш све редом.

Највећи бот овде си ти и човек који се сада представља као zbiljaš, a раније је био комшија.

Немаш срамоте, па називаш друге ботовима, док све време као покварен грамофон причаш о неким четницима.

I Hrvatska i Srbija treba da ostave BiH na miru da sami rešavaju svoje probleme.

Za Srbiju je BiH isto što i Crna Gora, susedna zemlja u kojoj, između ostalih, živi i srpsko stanovništvo, sa kojom treba razvijati dobrosusedske odnose zasnovane na poverenju i saradnji. To nam je bitan ekonomski partner i to je jedini temelj za dugoročnu stabilnost.

https://www.danas.rs/vesti/politika...vetu-to-je-proces-koji-se-ne-moze-zaustaviti/

To jeste pogrešan put ali je pogrešan put i ne činiti ništa dok bošnjački unitarizam sve više jača i nastavlja destablizaciju BIH

Koliko je destruktivna velikosrpska ideja u BiH toliko je destruktivna i unitaristička politika Sarajeva.

Za Srbe je Dejtonski sporazum egzistencijalno pitanje jer kad bi sutra ukinuli Dejtonski sporazum čekala bi ih sudbina Srba iz Hrvatske (u smislu diskriminacije, hapšenja zbog objava na interntu/majica i drugi vidovi proganjanja i pritisaka, rušenja spomenika, izazivanja tenzija i šta god bi sve Sarajevo radilo na teritoriji RS), politički bi bili marginalizovani slično Srbima u CG Crnoj Gori pre pada Đukaonovića itd.

Iza unitarističke politike o kobajagi građanskoj državi za sve njene stanovnika bla bla, se krije čist bošnjački nacionalizam.

Procitao sam jos jednom tvoj post

Ti si covece cista muska zena u crnom

Muska Natasa Kandic.

NIKADA ali NIKADA necu biti sa takvima kao ti u istom stroju , jer da se vi pitate Srbi bi ziveli od Lipovackih suma do Ostruznice i to je to a sve ostalo vas se ne tice ....

Mogao bi ja hronoloski da opisem politicka desavanja na ex Ju prostoru od 1918 do danas, posebno ona od 1992 do danas, ali nemam vremena, a da opisem i tacno u detalje koliko je Vuciceva vlast konkretno unistila i opljackala Srbe i Srbiju,a to znaju svi moralni i inteligentni ljudi u Srbiji, pa necu :mrgreen:
Нико ти ни не тражи. Поштеди нас свог плаћеног аранжмана.

Најбоље је да немаш ни веру, ни нацију, ни порекло. Само имаш потребу да причаш о четницима, Босни, ратовима и нападаш све редом.

Највећи бот овде си ти и човек који се сада представља као zbiljaš, a раније је био комшија.

Немаш срамоте, па називаш друге ботовима, док све време као покварен грамофон причаш о неким четницима.
Ja ne " branim" neodbranjivo i ne lazem po " forumima" poput vuckovih poltrona,a ratove kreiraju onakvi poput Vucica, onakvi huskaju i zavadjaju ljude, onakvi poput Dodika, da bi legalizirali lopovluk, to je jasno kao dan :mrgreen:

I naravno da imam porijeklo homosapiensa, kao gradjanina Suncevog sistema,a nisam po profesiji pripadnik "stranackog plemena" kao neki :D

Ja sam mislio da si ti pročitao do kraja moj komentar gde jasno piše

"pristalice režima, njhovi istomišljenici iz iz RS, određeni režimski mediji i armija botova punoglavaca i teletabisa ..."

Ako ćemo iskreno najviše direktnih replika po ovom pitanju upućujem @Тихи ali kakav god da je i koliko god da je lud i poremećen, on jeste građanin ove zemlje sa pravom da učestvuje u političkom životu, da bira i bude biran.

Ljudi iz RS su državljani druge države, tamo žive, rade, plaćaju porez i ostvaruju svoja politička prava.
Ja im se u to ne mešam, ne znam zašto je problem očekivati isto i u suprotnom smeru
Problem je insistiranje da ta podela bude što oštrija. Muslimani i Hrvati skaču od sreće kad se to dešava među Srbima. Drina - granica je antisrpska politika. Pravaška. Titoistička.

Ja ne " branim" neodbranjivo i ne lazem po " forumima" poput vuckovih poltrona,a ratove kreiraju onakvi poput Vucica, onakvi huskaju i zavadjaju ljude, onakvi poput Dodika, da bi legalizirali lopovluk, to je jasno kao dan :mrgreen:

I naravno da imam porijeklo homosapiensa, kao gradjanina Suncevog sistema,a nisam po profesiji pripadnik "stranackog plemena" kao neki :D
Чим ти кријеш такве ствари о себи, значи да ти није у интересу јасно да кажеш.

Чим кажеш "legalizirali" уместо "legalizovali/легализовали" олакшаваш посао.

Pogledajte prilog 1774346
Četnici i ustaše u Banjaluci nazdravljaju potpisanom sporazumu

Pogledajte prilog 1774348
Bosanski četnik u društvu nemačkog i domobranskog oficira

Pogledajte prilog 1774351
Četnici i ustaše na sastanku u Bosni
537820852_772386112401141_4806118538445250485_n.jpg

Броз и његови партизани сарађивали су са окупатором када год су могли а не да су константно сарађивали цео рат, чак се и Kоминтерна питала шта се догађа.

Прва страница телеграма Kашеа Рибентропу од 30. марта 1943, у коме он наводи да се " поузданост Титових обећања доказала у свим досадашњим догађајима "

Шта је ово онда другови комунисти, зар се тако ратује против окупатора!

A zašto Republiku Srpsku treba demontirat,a Hrvatsku ne,kad je Hrvatska nastala na daleko težim zločinima,nego Republika Srpska?
Republike su formirane, posle IIWW. Takve su, kakve su. Upravo sam maločas pominjao, da je to trebalo konkretno, znatno ranije da se rešava. RS je formirana u krvi, raspadom SFRJ. Zato što srpsko političko rukovodstvo, nije htelo da prihvati, realnost na terenu. Nego je po svaku cenu, silom pokušalo da zaokruži srpske etničke teritorije, bez obzira, gde se one nalaze i da li se remeti, međuetničkim sklad, i pomeranje granica. Zloupotrebom JNA, to su delimično izdejstvovali, jer je armija, kao velika oružana sila, ondašnje države, sadržvala, ogroman arsenal oružja. Pa, šta ti misliš,da ondašnje srpsko rukovodstvo, nije imalo direktan uticaj na JNA, da bi se desilo, što se desilo? Ništa ne bi mogli da urade,da nije bilo zloupotrebe i neiscrpnog vojnog arsenala. Meni je žao svih naroda na ovim prostorima, jer su svi mogli da ostanu na svojim ognjištima, prihvativši novonastale države, kao svoje. I ne bi bilo nikakvih ratova. Ali, bolesno rukovodstvo je gledalo svoje interese.

Problem je insistiranje da ta podela bude što oštrija. Muslimani i Hrvati skaču od sreće kad se to dešava među Srbima. Drina - granica je antisrpska politika. Pravaška. Titoistička.

Mi srpske patriote iz patriotske opozicije smo tebi daleko blize po stavovima od @ssmpd i njemu slicnih sledebenika neokomunisticke globalisticke idelogije kao sto vidis.

On Srbe preko Drine smatra poptunim strancima i da se on pita najbolje bi bilo da ne stanu . I on i @De Sisti .

Cetnike smatra za zaostale zlikovce i njihova ideologija je globalisticka LGBT ideologija . Zele ukidanje granica, ukidanje Srbije i prenos suvereniteta na svetske globaliste.

Чим ти кријеш такве ствари о себи, значи да ти није у интересу јасно да кажеш.

Чим кажеш "legalizirali" уместо "legalizovali/легализовали" олакшаваш посао.
Aha, vrijednost covjeka pokazuje njegova plemensko religijska pripadnost,a ne necija individualna vrijednost, pa ti si tipicni Vuckov huskac, ista matrica :mrgreen:

To sta ti pricas je cista izdaja

Ti bi da mi prepustimo Srbe u Republici Srpskoj strahovladi i teroru jednog kolonijalnog upravnika , da okrenemo glavu na drugu stranu dok se oduzima imovina srpskog naroda, i dok se najgrublje krsi Dejtonski sporazum i prava srpskog naroda Republike Srpske

Zato sam protiv vas blokadera jer je vasa politika bukvalno kao politika Natase Kandic . I posle se ljutis sto vas srpski narod naziva Piculinim slugama . A koja je razlika izmedju tebe i Picule u vezi odnosa prema Srbima u Republici Srpskoj?

I jedan i drugi isto mislite - Srbe izdati, prepustiti nemackom i bosnjackom nozu i cizmi i to je to.

Pre nego što nastaviš nekontrolisano da peniš ipak proveri kakav je zvanični stav i odnos Srbije prema BiH
mada i ne moraš mnogo da se trudiš, uskoro će te tvoj AV podsetiti na detalje

Uzgred osećanja su uzajamna i ja sam protiv tebe, mrzim te, smatram te svojim neprijateljem, smatram da si negativan pojavni oblik u srpskom narodu koji pod plaštom kvazi patriotizma brine samo za svoju goozicu i ne vidi dalje od prve svoje međe. Šta si ti i tebi slični uradili za Srbiju osim što se ispred zadruge busaš u grudi i kuneš u Kosovo uz peto mlako pivo na recku. Nikad, ništa ali ćete zato druge prozivati da su manji Srbi jer vi imate kantar i vama je dato pravo da merite i procenjujete.

Back