Zašto neki Srbi ne vole Dodika?

Ko sam ja da govorim protiv Dodika, koga toliko ovde branite

Njega vidim, ne smatraš za izdajnika iako je javno izjavio

- da je u Srebrenici bio genocid
- da je RS bolje da bude entitet BiH nego provincija u Srbiji
- da je Karadžiću i Mladiću mesto u Hagu

i da ne ređamo dalje ima toga na tone

Kakvi su to dvostruki aršini

To su gluposti sto ti pricas. Svi znamo da nema pretnje zapada ratom Srbima, da bi se Republika Srpska koliko sutra otcepila i ujedinila sa Srbijom i da je to vekovna zelja Srba sa obe strane Drine.

UJEDINJENJE ILI SMRT!

Zivela Srbija! Zivela Republika Srpska!

Seal_of_the_Black_Hand.jpg

To su gluposti sto ti pricas. Svi znamo da nema pretnje zapada ratom Srbima, da bi se Republika Srpska koliko sutra otcepila i ujedinila sa Srbijom i da je to vekovna zelja Srba sa obe strane Drine.

UJEDINJENJE ILI SMRT!

Zivela Srbija! Zivela Republika Srpska!

Seal_of_the_Black_Hand.jpg
Tako je Alek Musliju huskao u Glini, i znamo sta se nekoliko dana nakon toga desilo, a huskao kao i danas, sve zbog kriminala!

To su sinonimi, kao Bosanac i Bosnjak, Croat i Hrvat, jedno te isto, nego razlicite religije, razliciti narodi, koji govore istim jezokom, to je tragikomicno :mrgreen:
Da nije bilo Vukove jezičke reforme, kojom je nama SRBIJANCIMA nametnut jezik hercegovačkih Hrvata, ne bi se razumeli, jer smo mi SRBIJANCI, baš svi, sve do te reforme, pričali tzv. torlačkim dijalektom, a to zvuči ovako (i danas se ovako govori u delovima istočne Srbije i ponegde u Severnoj Makedoniji):

To je bio naš svakodnevni govor, a pisalo se tzv. crkveno-slovenskim.

Sa kime da se ujedinjuju? Sa smrću?
Zamisli da se RS proipoji hipoteticki Srbiji
Da nije bilo Vukove jezičke reforme, kojom je nama SRBIJANCIMA nametnut jezik hercegovačkih Hrvata, ne bi se razumeli, jer smo mi SRBIJANCI, svi do te reforme, pričali tzv. torlačkim dijalektom, a to zvuči ovako (i danas se ovako govori u delovima istočne Srbije i ponegde u Severnoj Makedoniji):

To je bio naš svakodnevni govor, a pisalo se tzv. crkveno-slovenskim.
Pa da, danasnji Srbijanci bi se danas bolje razumjeli sa Makedoncima,a moguce i sa Bugarima nego sa Bosancima i Hrvatima....

Sa kime da se ujedinjuju? Sa smrću?

Ti @ssmpd i @De Sisti necete biti u zivotu ni 5% Srbi kolike su Srbende nasa braca Srbi iz Republike Srpske

Jer kad bi sutra zapucalo kod nas vi bi pobegli sva trojica a oni bi se prijavili kao dobrovoljci, ko i 1992-1995 da brane ono sto je nase.

Biti Srbin je stanje duha. Srbin je covek koji zivi u Srpskom duhu, bastini Svetosavlje, i zalaze se da svi Srbi zive u jednoj drzavi slobodno.

Vi ocito ne delite te vrednosti, pa samim tim ne vidim sta ja imam sa vama zajednicko , dok imam mnogo toga sa nasom bracom iz Republike Srpske tj delimo iste vrednosti i ciljeve.

Ja mislim da će u Mađarsku da pobegne, biće ga naravno i u RF, ali javlja mi se da će se na kraju skrasiti u UAE jer je u Dubaju sto puta lepše za zilionere nego u Budimpešti ili nedajbože u Moskvi u kojoj noću još hoda senka Mirjane Marković...
Емирати су извеснији од Угарске, због могућег пада Орбана догодине

Kako mozes da zastupas politiku nasih krvnika i neprijatelja , a da odbacujes politiku ogromne vecine Srba za koje Drina nije granica, i koji zele da se Srbija i Republika Srpska zajedno sa Crnom Gorom ujedine u jednu srpsku drzavu?

A gde je Republika Srpska Krajina, gde je Karlobag, Ogulin, gde je SRPSKA VIROVITICA

Kako si ladno prodao istorijske srpske granice, stidi se

E moj ti, Vučko ti zavrašava sa Kosovom, predao ga je sa mašnicom, Crna Gora nas davno zaboravila i prestigla, za par godina eto ih u EU, RS će da naguze zbog Dodikovog ludijanja a ti maštaš li maštaš

Od svih vas koji živite u maštarijama i utopijama najdraži mi je lik koji sve to bazira na ideji da će Rusija da baci nuklearku na London a posle i na Pariz i Berlin ako bude zatrebalo i da će tako odbraniti i RS i Srbiju. On čovek barem ima neki plan, kakav takav, vi nemate NIŠTA osim pustih maštarija uz koje objektivno ne može više ni mlako pivo da se pije ispred prodavnice, ni ono neće da klizne na takve gluposti.

A gde je Republika Srpska Krajina, gde je Karlobag, Ogulin, gde je SRPSKA VIROVITICA

Kako si ladno prodao istorijske srpske granice, stidi se

E moj ti, Vučko ti zavrašava sa Kosovom, predao ga je sa mašnicom, Crna Gora nas davno zaboravila i prestigla, za par godina eto ih u EU, RS će da naguze zbog Dodikovog ludijanja a ti maštaš li maštaš

Od svih vas koji živite u maštarijama i utopijama najdraži mi je lik koji sve to bazira na ideji da će Rusija da baci nuklearku na London a posle i na Pariz i Berlin ako bude zatrebalo i da će tako odbraniti i RS i Srbiju. On čovek barem ima neki plan, kakav takav, vi nemate NIŠTA osim pustih maštarija uz koje objektivno ne može više ni mlako pivo da se pije ispred prodavnice, ni ono neće da klizne na takve gluposti.

Bio sam igrom slucaja sa Miloradom Dodikom pre 2 godine u Hilandaru u isto vreme i bili smo na liturgiji zajedno u nedelju.

Milorad poranio , bio na jutrenju sa unukom, zatim recitovao Simvol vere tokom liturgije, posti, pricestio se.

Za mene je on najbolji srpski vladar, interesi Srba na prvom mestu, ne savija se ni pred kim, duhovan, zivi u pravoslavnom duhu zato ga i mrze beogradski drugosrbijasi autosovinisti jer je on sve ono sto oni nisu.

To su sinonimi, kao Bosanac i Bosnjak, Croat i Hrvat, jedno te isto, nego razlicite religije, razliciti narodi, koji govore istim jezokom, to je tragikomicno :mrgreen:

Nisu to sinonimi, Croat je neka engleska forma, ekvivalent bi bio Serb-in ili nešto slično

Postoji Hrvatska i Hrvati, ja nisam čuo da postoje Hrvatijanci

Postoji Slovenija i Slovenci, nisam čuo za Slovenijance

Postoji Makedonija i Makedonci, ispravite me ali nisam čuo za Makedonijance

Dakle ako postoji Srbija i Srbi, ko su onda Srbijanci i u čemu se razlikuju od Srba

Hrvat je uvek Hrvat, bez obzira da li živi u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Austriji ili Australiji
odakle onda Srbijanci

Back