ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.336
Tvoj problem.
Ali, reč *srbijanski* imaš u Vukovom Rječniku i to ne možeš da promeniš.
ima ga i u pesmi, svilen konac srbijanski kroj, to nije bilo pitanje
Pitanje je ko su Srbijanci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoj problem.
Ali, reč *srbijanski* imaš u Vukovom Rječniku i to ne možeš da promeniš.
Božemesačuvaj. Naravno da nismo isti narod.
Jesu, po " profesiji"Vise su ljudi iz Republike Srpske Srbi nego sto ces ti ikada biti.
To da znas i mi jesmo isti narod , ista krv, ista vera.
Ma sta ti i tebi slicni autosovinisti blokaderi rekli.
90% Srba razmislja kao ja vas realno nema vise od 10%
Ko sam ja da govorim protiv Dodika, koga toliko ovde branite
Njega vidim, ne smatraš za izdajnika iako je javno izjavio
- da je u Srebrenici bio genocid
- da je RS bolje da bude entitet BiH nego provincija u Srbiji
- da je Karadžiću i Mladiću mesto u Hagu
i da ne ređamo dalje ima toga na tone
Kakvi su to dvostruki aršini
To su sinonimi, kao Bosanac i Bosnjak, Croat i Hrvat, jedno te isto, nego razlicite religije, razliciti narodi, koji govore istim jezokom, to je tragikomicnoima ga i u pesmi, svilen konac srbijanski kroj, to nije bilo pitanje
Pitanje je ko su Srbijanci
Jesu, po " profesiji"
Cim neko istice svoju nacionalno torovsku pripadnost znas ili da je niske svijesti ili je kriminalac![]()
Pa naravno jer oni su uvek i u svemu NAJ NAJ NAJVise su ljudi iz Republike Srpske Srbi nego sto ces ti ikada biti.
Tako je Alek Musliju huskao u Glini, i znamo sta se nekoliko dana nakon toga desilo, a huskao kao i danas, sve zbog kriminala!To su gluposti sto ti pricas. Svi znamo da nema pretnje zapada ratom Srbima, da bi se Republika Srpska koliko sutra otcepila i ujedinila sa Srbijom i da je to vekovna zelja Srba sa obe strane Drine.
UJEDINJENJE ILI SMRT!
Zivela Srbija! Zivela Republika Srpska!
![]()
Ja sam Jugosloven, ne priznajem danasnje granice izmedju ex Ju banana republika,a Jugoslavije ustavno politicki vise nema, pa sam na cekanjuVi Hrvati uvek i svuda isticete svoju torovsku pripadnost. Jel to znaci d ste niske svesti ili kriminalci?
Ne budi ljubomoran na činjenice.Pa naravno jer oni su uvek i u svemu NAJ NAJ NAJ![]()
Sa kime da se ujedinjuju? Sa smrću?To su gluposti sto ti pricas. Svi znamo da nema pretnje zapada ratom Srbima, da bi se Republika Srpska koliko sutra otcepila i ujedinila sa Srbijom i da je to vekovna zelja Srba sa obe strane Drine.
UJEDINJENJE ILI SMRT!
Zivela Srbija! Zivela Republika Srpska!
![]()
Da nije bilo Vukove jezičke reforme, kojom je nama SRBIJANCIMA nametnut jezik hercegovačkih Hrvata, ne bi se razumeli, jer smo mi SRBIJANCI, baš svi, sve do te reforme, pričali tzv. torlačkim dijalektom, a to zvuči ovako (i danas se ovako govori u delovima istočne Srbije i ponegde u Severnoj Makedoniji):To su sinonimi, kao Bosanac i Bosnjak, Croat i Hrvat, jedno te isto, nego razlicite religije, razliciti narodi, koji govore istim jezokom, to je tragikomicno![]()
Zamisli da se RS proipoji hipoteticki SrbijiSa kime da se ujedinjuju? Sa smrću?
Pa da, danasnji Srbijanci bi se danas bolje razumjeli sa Makedoncima,a moguce i sa Bugarima nego sa Bosancima i Hrvatima....Da nije bilo Vukove jezičke reforme, kojom je nama SRBIJANCIMA nametnut jezik hercegovačkih Hrvata, ne bi se razumeli, jer smo mi SRBIJANCI, svi do te reforme, pričali tzv. torlačkim dijalektom, a to zvuči ovako (i danas se ovako govori u delovima istočne Srbije i ponegde u Severnoj Makedoniji):
To je bio naš svakodnevni govor, a pisalo se tzv. crkveno-slovenskim.
Sa kime da se ujedinjuju? Sa smrću?
Емирати су извеснији од Угарске, због могућег пада Орбана догодинеJa mislim da će u Mađarsku da pobegne, biće ga naravno i u RF, ali javlja mi se da će se na kraju skrasiti u UAE jer je u Dubaju sto puta lepše za zilionere nego u Budimpešti ili nedajbože u Moskvi u kojoj noću još hoda senka Mirjane Marković...
Kako mozes da zastupas politiku nasih krvnika i neprijatelja , a da odbacujes politiku ogromne vecine Srba za koje Drina nije granica, i koji zele da se Srbija i Republika Srpska zajedno sa Crnom Gorom ujedine u jednu srpsku drzavu?
Pa kako da ne budem ljubomoran na takvu duhovnost, na tu moralnost, kako ne zaviditi vam na vašoj hrabrosti i humanosti, na takvim velikanima u haškom zarobljeništvu...Ne budi ljubomoran na činjenice.
A gde je Republika Srpska Krajina, gde je Karlobag, Ogulin, gde je SRPSKA VIROVITICA
Kako si ladno prodao istorijske srpske granice, stidi se
E moj ti, Vučko ti zavrašava sa Kosovom, predao ga je sa mašnicom, Crna Gora nas davno zaboravila i prestigla, za par godina eto ih u EU, RS će da naguze zbog Dodikovog ludijanja a ti maštaš li maštaš
Od svih vas koji živite u maštarijama i utopijama najdraži mi je lik koji sve to bazira na ideji da će Rusija da baci nuklearku na London a posle i na Pariz i Berlin ako bude zatrebalo i da će tako odbraniti i RS i Srbiju. On čovek barem ima neki plan, kakav takav, vi nemate NIŠTA osim pustih maštarija uz koje objektivno ne može više ni mlako pivo da se pije ispred prodavnice, ni ono neće da klizne na takve gluposti.
Ratko je svoj poso obavio.Pa kako da ne budem ljubomoran na takvu duhovnost, na tu moralnost, kako ne zaviditi vam na vašoj hrabrosti i humanosti, na takvim velikanima u haškom zarobljeništvu...
To su sinonimi, kao Bosanac i Bosnjak, Croat i Hrvat, jedno te isto, nego razlicite religije, razliciti narodi, koji govore istim jezokom, to je tragikomicno![]()
I naš SRBIJANSKI mentalitet je praktično indentičan makedonskom mentalitetu, dok se naš mentalitet veoma razlikuje od mentaliteta prekodrinaca ili Crnogoraca.Pa da, danasnji Srbijanci bi se danas bolje razumjeli sa Makedoncima,a moguce i sa Bugarima nego sa Bosancima i Hrvatima....