Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.712
Колективни Запад нас мрзи још из доба Винчанске културе!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Србија је нејак фактор на Балкану, камоли у свету. Шта ту није јасно?to govori u svoje ime
Зашто стално причаш те глупости?Најближи запад нама је Јасеновац. А тамо се виде одлично намера и начини запада за Србе.
ОН уопште није руски, него амерички човек. Дакле, кад га прими Путин он га прима због Срба, а кад нам запад уводи санкције, малтретира нас и бомбардује, запад то чини због Срба, без обзира ко је на власти.Mi smo na istoku. Uvek cemo biti, jer krv nije voda. Zato nas mrze. Za Av sam uvek mislio da je americki covek, a on je Ruski.
Zato nam i uvode sankcije i stalno nas pritiskaju. Mrze nas. Nikada nece biti kao mi. Dokle god mi postojimo, bicemo podsetnik tom zapadu da ceuvek biti losiji od istoka.
Pa i ne kupuju našu robu plus nam ne dozvoljavaju da pobedimo ni Albaniju ninono Kosovo, odmah se UEFA umeša
Recimo sad u subotu igramo sa Albanijom
Mada Zapadni izvori tvrde da Eagles (tj Srbija uprkos novokomponovanom šiptarskom mini orlu) tesno pobedjuje Albaniju sa 1:0,ipak postoje oni koji tvrde da će ipak biti nerešeno.
Sem ako nam opet ne uvale tehnički rezultat to je tekma 0-2
Politička itekako i pod lupom zapadne svetine
ОН уопште није руски, него амерички човек. Дакле, кад га прими Путин он га прима због Срба, а кад нам запад уводи санкције, малтретира нас и бомбардује, запад то чини због Срба, без обзира ко је на власти.
Imam kartu za iza šiftarskog golmana, oćeš?Је л' истина да нисте смели да организујете утакмицу у Београду, па идете у Ћаци Лесковац, а карте се подижу у СНС-у?
Imam kartu za iza šiftarskog golmana, oćeš?
Da mu dodaješ loptu![]()
Одакле ти карта, друже Стојков?
Члан си, а ћутиш!!!
"Ruski čovek" bi bio neko poput Janukoviča, koji je prekinuo sporazum o pridruživanju EU. Kako je zbog toga prošao - znamo.Амерички човек, а Путин га прима,
а Вучић кад иде у Америку, мора да ставља перику и лажне бркове и да мења име.
Плус да седи у расклиматаној столичици, пије воду из пластичне чашице, само њега не зову на вечеру, па једе мегдонелц.
Čak ni Sloba nije imao 1.000.000 članskih karataАмерички човек, а Путин га прима,
а Вучић кад иде у Америку, мора да ставља перику и лажне бркове и да мења име.
Плус да седи у расклиматаној столичици, пије воду из пластичне чашице, само њега не зову на вечеру, па једе мегдонелц.
Потписао све са ЕУ а амерички човек?"Ruski čovek" bi bio neko poput Janukoviča, koji je prekinuo sporazum o pridruživanju EU. Kako je zbog toga prošao - znamo.
Šta Vučić, koji je potpisao sve živo što mu je EU tražila, ima zajedničko s njim? Ništa.
Ma Tadić je Kinez.Тадич је и сам американа. То јест, малохрват, то јест југословен српског порекла, а хрватске провинијенције.
Ajd sto nas Zapad mrzi,ali sto nas ti toliko mrzis,pravo je pitanje?Zasto nas kolektivni zapad toliko mrzi?
Uz pomoc NATO soldateske, napadaju nas zivalj.
Prave od nasih ognjista- stratista, i ugrozavaju nasu nejac.
Dokle?
Koliko sam shvatio, on priča o Srbiji, pa ne znam zašto si se našla prozvanom.Ajd sto nas Zapad mrzi,ali sto nas ti toliko mrzis,pravo je pitanje?
Mjok, Japanac peta generacijaМалосрби не постоје.
Jeste, mi smo slobodarski narod, koji klekne i cucla i onom najbesmislenijem mafijaskom udbasu iz lokalnog sela; ali necemo klecati pred kolektivnim zapadom!!!Niko nas istinski ne mrzi već ne prihvataju da nećemo da kleknemo i cuclamo im kao mnogi drugi.
I sama reč kolektivni zapad je besmislice, izmedju USA i Engleske na jednoj strani te npe Švedske i Švajcarske na drugoj nema nikakve sličnosti.
Ајд ти лепо дај приме, бар један једини, ко је малосрбин, и образложи. Ја кажем да је Тадић, као и сваки тип из југокомуњарске породице, малохрват. Ајд лепо образложи то што говориш.Mjok, Japanac peta generacija![]()
Volim ja Bosance.Ajd sto nas Zapad mrzi,ali sto nas ti toliko mrzis,pravo je pitanje?
о што ти неког проглашаваш некаквим удбашким мафијашем, не значи да и јесте. С друге стране, Јасеновац Јадовно и Јастребарско, стоје непоколебљиво показујући. шта је запад за нас, и какве су му намере и методе.Jeste, mi smo slobodarski narod, koji klekne i cucla i onom najbesmislenijem mafijaskom udbasu iz lokalnog sela; ali necemo klecati pred kolektivnim zapadom!!!![]()
Evo ti ga na Londonu, spavas li mirno Rotsildu!!!![]()
To već nisam ja tvrdio.Потписао све са ЕУ а амерички човек?
Како то?
Ne moguАјд ти лепо дај приме, бар један једини, ко је малосрбин, и образложи. Ја кажем да је Тадић, као и сваки тип из југокомуњарске породице, малохрват. Ајд лепо образложи то што говориш.