Zašto narod nije hteo da se učlani u SNS i tako reši sve svoje životne probleme?

Ako nećeš da se boriš, ako treba polako i sistematski, onda skini kapu jačem i organizovanijem i skloni mu se sa puta.
Učlanjenje u SNS nema veze sa politikom. To je interesni kolektiv. Zaposlenje na državnoj sisi i koruptivne kombinacije.
A što se onda pljuje po SNS-u i svakome ko je član?

Na sajtu SNS piše :
"Српска напредна странка је политичка организација јасног демократског опредељења, чији је циљ спровођење државотворне политике, заштита виталних националних интереса, унапређење људских права, реалан и убрзан економски развој.

Српска напредна странка се залаже за улазак Србије у Европску унију, али и за блиску сарадњу са Руском Федерацијом, Сједињеним Америчким Државама, Кином, Јапаном и земљама трећег света које постају све значајнији носилац светског развоја."

Ja bih rekao da je ovo drugo nemoguće, jer je potpuno suprotno sa politikom Brisela po pitanju Rusije i Kine.

Ја сам то одавно предложио овим мојим локалним опозиционарима, да се сви они учлане у националцосијалисте, али ме нису послушали.

Али су зато сви локални олоши, љиге, лопови, кокошари, шишњари и говна наркодилерска искористили пружену прилику.

Zašto narod nije hteo da se učlani u SNS i tako reši sve svoje životne probleme?

Kao svojevremeno u Savez Komunista.
Da li mozes neku jos "nizu" temu? Kad covek pomisli da si sve iscrpeo, eto tebe sa novim gadarijama.

Nikom duzan, to je najbolje. Zivim za dan kad ce ljudi ziveti od svojih sposobnosti, a ne uclanjenja u partiju, bilo koju.

Gadost od teme.

Back