- Poruka
- 10.560
Neki ne puštamo politiku u život. Kako je beše zovu? Pa ne mogu svi tako.
Učlanjenje u SNS nema veze sa politikom. To je interesni kolektiv. Zaposlenje na državnoj sisi i koruptivne kombinacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki ne puštamo politiku u život. Kako je beše zovu? Pa ne mogu svi tako.
To.Nikom dužan je najbolje.
A što se onda pljuje po SNS-u i svakome ko je član?Učlanjenje u SNS nema veze sa politikom. To je interesni kolektiv. Zaposlenje na državnoj sisi i koruptivne kombinacije.
To radi određen karaktet. Loš,nnaravno. I po kompanijama isto, ne mora preko stranke.Učlanjenje u SNS nema veze sa politikom. To je interesni kolektiv. Zaposlenje na državnoj sisi i koruptivne kombinacije.
Ipak nema mesta za sve. A i neki krokodili su mnogo alavi.Izgleda da nije dovoljno da budeš u SNSu nego moraš da budeš sposoban i povezan. Kao svojevremeno crnogorci u titino vreme.
Zašto narod nije hteo da se učlani u SNS i tako reši sve svoje životne probleme?
Kao svojevremeno u Savez Komunista.
Ima ih 700 800 000. A nema ko da ih brani.Zašto narod nije hteo da se učlani u SNS i tako reši sve svoje životne probleme?
Zašto narod nije hteo da se učlani u SNS i tako reši sve svoje životne probleme?
U kojoj meri?Kako misliš nije hteo?
Doslovno se to dešavalo.
Sposoban ili misliš podoban ?Izgleda da nije dovoljno da budeš u SNSu nego moraš da budeš sposoban i povezan. Kao svojevremeno crnogorci u titino vreme.
Da li mozes neku jos "nizu" temu? Kad covek pomisli da si sve iscrpeo, eto tebe sa novim gadarijama.Zašto narod nije hteo da se učlani u SNS i tako reši sve svoje životne probleme?
Takvu vrstu udruživanja su crnogorci doveli do savršenstva, a usput se stalno busaju u grudi o čojsktu i junaštvu. Ako učim od njih, šta fali SNSu?Sposoban ili misliš podoban ?
Zaboravio sam dal ti beše podržavaš blokadere ili ćacije?Da li mozes neku jos "nizu" temu? Kad covek pomisli da si sve iscrpeo, eto tebe sa novim gadarijama.
Ma sta te bre briga, i da podrzavam, namerno necu da ti kazem.Zaboravio sam dal ti beše podržavaš blokadere ili ćacije?
Dovoljno je da vidim šta si pasao(la) i da provalim bez da mi kažešMa sta te bre briga, i da podrzavam, namerno necu da ti kazem.
Takvu vrstu udruživanja su crnogorci doveli do savršenstva, a usput se stalno busaju u grudi o čojsktu i junaštvu. Ako učim od njih, šta fali SNSu?
Nisam se setio na vreme a u međuvremenu sam se snašao i bez njih.Па јеси ли се учланио? Ако ниси, сад је право време. Сад им треба чланова.
Nisam se setio na vreme a u međuvremenu sam se snašao i bez njih.
E pa to ti je i odgovor na temu. Nismo svi od tvoje fele da radimo nesto iz koristi.Dovoljno je da vidim šta si pasao(la) i da provalim bez da mi kažeš
Možeš ti da pričaš (reklamiraš) šta hoćeš ali uopšte nije teško da budeš provaljen(a) šta zaista misliš i kome si se priklonila carstvuE pa to ti je i odgovor na temu. Nismo svi od tvoje fele da radimo nesto iz koristi.