Zasto muskarci tuku zene?

Kokoski ili petlova? :lol: Naravno da je pitanje opstanka, ali zasto kokoske dozvoljavaju tako nesto? Zasto ne kazu, e ovaj petao bi meni odgovarao i sad cu samo sa njim da se sexam?
Al sledece jutro neki drugi petao zakukurice u njenom krevetu...i do kakvog onda zakljucka dolazimo? Sve se svodi na sex. Nemam ja nista protiv sexa, da se razumemo, ali se onda ne treba cuditi reakcijama raznih petlova.

'Ajd zamisli da ujutru u mom krevetu zakukuriče drugi petao!
Krvi na sve strane!:hahaha:

Ako je tema bila slobodno je zakljucajte...
Dakle sve vise srecem 'baje' koje se hvale po Krstarici da biju svoje zene... Sad da li je to samo kurcenje po internetu ili istina necu da zalazim...Zelim da znam sta oni misle da postizu takvim hvalisanjem?! Mislim tuci zenu koja je ocigledno slabija, sta to porucuje?! Da li ti tipovi nekad odu na utakmicu medju 100ak huligana naoruzanih metalnim sipkama pa da provere i tu da li su autoritet ili sta vec ili to samo cine na zenama?!

ne vidim kako se mogu hvaliti time da su skotovi, kreteni, idioti i neljudi.... ali eto.. zasto tuku zene? zato sto su sve ono gore navedeno ;) i zbog treba uvesti zakon da se odsece ruka onom ko udari zenu.

Dakle sve vise srecem 'baje' koje se hvale po Krstarici da biju svoje zene... Sad da li je to samo kurcenje po internetu ili istina necu da zalazim...Zelim da znam sta oni misle da postizu takvim hvalisanjem?! Mislim tuci zenu koja je ocigledno slabija, sta to porucuje?! Da li ti tipovi nekad odu na utakmicu medju 100ak huligana naoruzanih metalnim sipkama pa da provere i tu da li su autoritet ili sta vec ili to samo cine na zenama?!

Zato sto su ti koji to rade idioti, frustrirani zivotom u kom ne nalaze nikakav smisao, pa im je neko drugi kriv za to, a kako ne mogu da ucine nista da im bude bolje izlome zenu da bar nekome bude gore nego njima i onda ih to cini srecnim.
Mada iskreno postoje zene koje zasluzuju batine, jer im neko da sve sto se pruziti moze, a one nezahvalne i mesto da ga lepo ostave i prestanu da mu unistavaju zivot prave budalu od njega dok i prijatelji i rodbina ne pocnu da ga sazaljevaju.
Inace to sto se neko bije sa 100huligana ne znaci da je ok. Jer kad moze da se bije s toliko njih znaci da ce samo jednog dana zesce da unakazi svoju zenu, a kako se nikoga i nicega ne plasi njoj nema pomoci, pa ce i ako jadna pobegne, da je nadje i mlati svaki put kad ga puste i tome da dodaje i ono sto su njega mlatili, jer mu je povredila ponos kako ona njega takvog kog se ceo stadio boji sme da ostavi bez straha

znam za sebe da kad popizdim na neku ženu, a s razlogom... izgovorim čitavu kolekciju uvreda ( i uvek kažem i ono što ne bih smeo ) i završim na tome ali da udarim ženu, to je ispod časti svakog muškarca....glede svoga oca, koji u životu nije udario drugog muškarca, a kamoli ženu, tako se i ja ophodim prema drugima...mogu biti samo verbalan skot ali ne bez razloga ili povoda

znam za sebe da kad popizdim na neku ženu, a s razlogom... izgovorim čitavu kolekciju uvreda ( i uvek kažem i ono što ne bih smeo ) i završim na tome ali da udarim ženu, to je ispod časti svakog muškarca....glede svoga oca, koji u životu nije udario drugog muškarca, a kamoli ženu, tako se i ja ophodim prema drugima...mogu biti samo verbalan skot ali ne bez razloga ili povoda

Nisi cuo za izreku "Ubi me prejaka rec" Zasto vicete na ljude? :sad2:

Zato sto s impotentni ili im se slabo dize a nemau para za viagru.
Zena im je kriva... A verovatno su gledali kako im cale bije kevu ili su i sami dobijali po nosu...

Back