Zašto muškarci ostavljaju dobre žene?

Analiza reči 'dobra žena' , po nekim shvatanjima na ovim prostorima : vredna je, ekonomična je, gostoljubiva je, požrtvovana majka, druželjubiva, negovana, uspešna u svojoj oblasti. I recimo da jeste zainteresovana za sex. Postoje i takve, pa zato i ovo pitanje, šta je to što je nekog muškarca odbilo od takve žene?A onda našao neku silikonku, koja ne ume ni mikortalasnu da uključi :mrgreen: Da li je možda elitni izgled preovladao na uštrb nekih tradicionalnih vrednosti kada pominjemo žene? Kad pogledam neke izjave mladih dama koje se hvale da ne umeju ni jaje da isprže, mogu doneti zaključak da sam ja zaostala u vremenu nekih dobrih matorih žena :mrgreen:

Često imam prilike da pročitam ili u svojoj okolini čujem primere kako muškarci ostavljaju dobre žene( pod dobre žene, podrazumevam one koje imaju šta da ponude, koje su kao osobe kvalitetne, izgled nije presudan u ovom slučaju niti se o njemu raspravlja) .Šta je razlog tome, da li im dosadi da neko bude dobar prema njima, pa bi malo drame ?
Pogledajte prilog 1525870

Pojma nemam

možda zbog konobarice ?

Dosadi mu lep život

Spotakao se i pao na tudje sise ?

Analiza reči 'dobra žena' , po nekim shvatanjima na ovim prostorima : vredna je, ekonomična je, gostoljubiva je, požrtvovana majka, druželjubiva, negovana, uspešna u svojoj oblasti. I recimo da jeste zainteresovana za sex. Postoje i takve, pa zato i ovo pitanje, šta je to što je nekog muškarca odbilo od takve žene?A onda našao neku silikonku, koja ne ume ni mikortalasnu da uključi :mrgreen: Da li je možda elitni izgled preovladao na uštrb nekih tradicionalnih vrednosti kada pominjemo žene? Kad pogledam neke izjave mladih dama koje se hvale da ne umeju ni jaje da isprže, mogu doneti zaključak da sam ja zaostala u vremenu nekih dobrih matorih žena :mrgreen:

"vredna je, ekonomična je, gostoljubiva je, požrtvovana majka, druželjubiva, negovana, uspešna u svojoj oblasti. I recimo da jeste zainteresovana za sex" zašto se ovde u potpunosti isključio momenat privlačnost, fizičkog izgleda? Može da bude sve ovo navedeno i da se zapusti. Naročito ovaj poslednji deo, "I recimo da jeste zainteresovana". :D

Koje zene/muskarce/ljude treba izbegavati?

Izbegavajte one koje preterano uredjuju/siluju zivot. Bolje se vencati s robijaskom kuglom nego s takvom osobom. Izuzetak je brak dve robijaske kugle.

Izbegavajte one koji nemaju osecaja za druge. Svi mi imamo osecaj za vlastiti zeludac ali razviti osecaj za tudji zeludac je jedno od najvaznijih dostignuca u zivotu.

Ostavljajte one koji vas ne vole. Jos ih darujte na rastanku u znak zahvalnosti sto se vise necete druziti.

Izbegavajte one koji zive u proslosti. Najpre zbog toga sto dusevne bolnice ne primaju parove pa ce vam veza puci po tom osnovu. Potom stoga sto vam cilj u zivotu uvek treba biti u buducnosti: prvo vasa zajednica, potom deca, potom unuci, potom prijemni kod svetog pere.

Aj sad...

Često imam prilike da pročitam ili u svojoj okolini čujem primere kako muškarci ostavljaju dobre žene( pod dobre žene, podrazumevam one koje imaju šta da ponude, koje su kao osobe kvalitetne, izgled nije presudan u ovom slučaju niti se o njemu raspravlja) .Šta je razlog tome, da li im dosadi da neko bude dobar prema njima, pa bi malo drame ?
Obicno ti muzevi,nisu dobre osobe,nego traze hleba pored pogace.

To su glavnom žene koje muškarca tretiraju kao dete. Maze ga, paze, obliću danonoćno oko njega, e.t.c.
Normalno da im dosadi takav tretman, jer niko normalan ne želi kevu, nego ženu.
Ali zato drže predavanja za medalju! 😁

Zato sto se razidju u pogledima na zivot,neko nesto nauci vremenom a partner ostane na istom nivou kao prije 20 godina i tu puca veza ili su baksuzi koji ne shvataju sta je bitno u zivotu pa trce za ljepsim,mladjim itd.

Back