Шећернавуна
Aktivan član
- Poruka
- 1.190
На прсте па додаш шест хиљадаIzvini, drugi put ću bolje da prebrojim
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На прсте па додаш шест хиљадаIzvini, drugi put ću bolje da prebrojim
Ili, zašto i jedni i drugi beže od dobrihMožeš otvotiti i sledeću temu pod nazivom.
Zašto žene beže od dobrih muškaraca?
Ma jok.Познајем и жене које остављају својим партнерима 10 година да „живе авантуру“. За свакога ко жели да заснује породицу као што је уобичајена, ово су лоша времена.
Ili, zašto i jedni i drugi beže od dobrih
Često imam prilike da pročitam ili u svojoj okolini čujem primere kako muškarci ostavljaju dobre žene( pod dobre žene, podrazumevam one koje imaju šta da ponude, koje su kao osobe kvalitetne, izgled nije presudan u ovom slučaju niti se o njemu raspravlja) .Šta je razlog tome, da li im dosadi da neko bude dobar prema njima, pa bi malo drame ?
Pogledajte prilog 1525870
Analiza reči 'dobra žena' , po nekim shvatanjima na ovim prostorima : vredna je, ekonomična je, gostoljubiva je, požrtvovana majka, druželjubiva, negovana, uspešna u svojoj oblasti. I recimo da jeste zainteresovana za sex. Postoje i takve, pa zato i ovo pitanje, šta je to što je nekog muškarca odbilo od takve žene?A onda našao neku silikonku, koja ne ume ni mikortalasnu da uključi Da li je možda elitni izgled preovladao na uštrb nekih tradicionalnih vrednosti kada pominjemo žene? Kad pogledam neke izjave mladih dama koje se hvale da ne umeju ni jaje da isprže, mogu doneti zaključak da sam ja zaostala u vremenu nekih dobrih matorih žena
Pa da kad promislis pametno je recenoČudno pitanje. Pa valjda se raziđeš sa nekim prema kome više ne osećaš želju. Može biti najbolja osoba na svetu. Ja za većinu mojih bivših mogu da kažem da su dobre osobe.
Obicno ti muzevi,nisu dobre osobe,nego traze hleba pored pogace.Često imam prilike da pročitam ili u svojoj okolini čujem primere kako muškarci ostavljaju dobre žene( pod dobre žene, podrazumevam one koje imaju šta da ponude, koje su kao osobe kvalitetne, izgled nije presudan u ovom slučaju niti se o njemu raspravlja) .Šta je razlog tome, da li im dosadi da neko bude dobar prema njima, pa bi malo drame ?
To su glavnom žene koje muškarca tretiraju kao dete. Maze ga, paze, obliću danonoćno oko njega, e.t.c.Često imam prilike da pročitam ili u svojoj okolini čujem primere kako muškarci ostavljaju dobre žene( pod dobre žene, podrazumevam one koje imaju šta da ponude, koje su kao osobe kvalitetne, izgled nije presudan u ovom slučaju niti se o njemu raspravlja) .Šta je razlog tome, da li im dosadi da neko bude dobar prema njima, pa bi malo drame ?
Zato sto se razidju u pogledima na zivot,neko nesto nauci vremenom a partner ostane na istom nivou kao prije 20 godina i tu puca veza ili su baksuzi koji ne shvataju sta je bitno u zivotu pa trce za ljepsim,mladjim itd.Često imam prilike da pročitam ili u svojoj okolini čujem primere kako muškarci ostavljaju dobre žene( pod dobre žene, podrazumevam one koje imaju šta da ponude, koje su kao osobe kvalitetne, izgled nije presudan u ovom slučaju niti se o njemu raspravlja) .Šta je razlog tome, da li im dosadi da neko bude dobar prema njima, pa bi malo drame ?
Samo bih dodala na ovo da ti koji trce nisu znali ko su ni na pocetku te prve vezeZato sto se razidju u pogledima na zivot,neko nesto nauci vremenom a partner ostane na istom nivou kao prije 20 godina i tu puca veza ili su baksuzi koji ne shvataju sta je bitno u zivotu pa trce za ljepsim,mladjim itd.
Kad ti je veza u redu nemas potrebe da trazis druge zene, kad trazis druge zene ili kad nema seksa u vezi , su najbolji pokazatelji koliko ti je veza dobra.Samo bih dodala na ovo da ti koji trce nisu znali ko su ni na pocetku te prve veze