Zašto muškarci ostavljaju dobre žene?

Često imam prilike da pročitam ili u svojoj okolini čujem primere kako muškarci ostavljaju dobre žene( pod dobre žene, podrazumevam one koje imaju šta da ponude, koje su kao osobe kvalitetne, izgled nije presudan u ovom slučaju niti se o njemu raspravlja) .Šta je razlog tome, da li im dosadi da neko bude dobar prema njima, pa bi malo drame ?
Jer vole lose :aha:

dobre zene a vole lose
zlo im biva privlacnije i doprinosi uzbudjenju

ko jos zna sta je prava ljubav i ko je uopste ceni
Muskarci se ne vode ljubavlju nego privlacnoscu....

Često imam prilike da pročitam ili u svojoj okolini čujem primere kako muškarci ostavljaju dobre žene( pod dobre žene, podrazumevam one koje imaju šta da ponude, koje su kao osobe kvalitetne, izgled nije presudan u ovom slučaju niti se o njemu raspravlja) .Šta je razlog tome, da li im dosadi da neko bude dobar prema njima, pa bi malo drame ?
Dobra a boli je stalno glava? Neće biti.

Ne ostavljaju.

Ostave kad nađu neku koja im je bolja. Proračunaju.
Veza zapala u "corsokak" ? A zasto? Zasto mnogi parovi misle da kada "fiksiraju" vezu da je onda ta veza na "statusquo" nivou ?
Naprotiv , veza je veoma "ranjiva" , pulsira , i ako ne radimo na njenom odrzavanju, permanentnom poboljsanju, ......bledi, a stime se otvara koridor za onu ili onog koji je "bolji". Zato moramo dokazivati partneru da nema boljeg od nas...........naravno, ako vec nije kasno.

Veza zapala u "corsokak" ? A zasto? Zasto mnogi parovi misle da kada "fiksiraju" vezu da je onda ta veza na "statusquo" nivou ?
Naprotiv , veza je veoma "ranjiva" , pulsira , i ako ne radimo na njenom odrzavanju, permanentnom poboljsanju, ......bledi, a stime se otvara koridor za onu ili onog koji je "bolji". Zato moramo dokazivati partneru da nema boljeg od nas...........naravno, ako vec nije kasno.
Milun ima dva režima - jedan kad piše nešto izvanredno netačno i besmisleno, a drugi kada piše nešto vrlo pametno. Ovo je recimo ovaj drugi primer.

Milun je čovek izuzetnih krajnosti.

a sta to nude?
gibanicu i opran ves ili neke druge kvalitete tipa citrira ti poeziju i ide sa tobom na utakmice :D

do 2 ujutru je sa tobom u kafani a kod kuce imas skuvan rucak ili je prosto dobra u seksu :mrgreen:

Back