spavach
Poznat
- Poruka
- 9.089
dzaba miloklizu parfem, ako nisu 4-orke..Da miloklizu bude bogougodno i mirišljavo?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dzaba miloklizu parfem, ako nisu 4-orke..Da miloklizu bude bogougodno i mirišljavo?![]()
svako koliko mijenjaš grudnjak? svaki dan, svaka dva, svaki tjedan...?kako da ne nahvataju ako im njedra mirišu?
?svako koliko mijenjaš grudnjak? svaki dan, svaka dva, svaki tjedan...?
ja sam imao dojam da si ti jedna iskusna i pametna zenska
Ma 'ajde,...to si negde sanjao.Primetio sam da pored vrata, ruku prsnu parfem i između mlečnih zwezda.
ahm , znači takoКада видиш девојку на клупи негде у парку, да чита, ти јој одмах приђи. Сигурно је фора, не чита него чека да јој неко приђе.Исто ти је и са парфемом у недрима
Тамо све чекају да их неко смува.ahm , znači tako
dobrooo
a jel može u biblioteci, m![]()
ma u žargonu , biblioteka ima drugo značenjeТамо све чекају да их неко смува.
Када видиш девојку на клупи негде у парку, да чита, ти јој одмах приђи. Сигурно је фора, не чита него чека да јој неко приђе.Исто ти је и са парфемом у недрима
ZonaPrimetio sam da pored vrata, ruku prsnu parfem i između mlečnih zwezda.
pa kad na njega navale pe.deri...............Tu se valjda muškarac prvo zagnjuri, pa u slučaju da se tog jutra nije naparfemisao bar će se odmah utrljati i počeće da miriše , pa će prihvatljivije mirisati za dalje... ako bude dalje...![]()