Zasto muskarci lazu i varaju zene?

• Začetnik teme Začetnik teme enap
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam prijatelja koji u ama bash svakoj devojci nadje mane i razlog da je vara. Menja stalno drushtva. Kada je u jednoj duzoj vezi sa jednom on odmah zove bivshu ili naidje na potpuno levu devojku niodkuda. Voli da potencira kako se vrte oko njega. Dobar je ovako,lepo izgleda, situiran ali mu ni jedna veza nije uspela do kraja.
Predpostavljam da nece da se veze. Ima taj strah od monotonije i od starenja.Sumnjam da ce ikada imati porodicu iako jako voli decu.

Zato što jedna žena ma koliko bila kreativna u životu i krevetu, jednom postane dosadna...
Tuđe - slađe... (ili - iebem to što ne mogu da gledam, gledam ono što ne mogu da iebem)... Bolna istina, obostrano...
Izvinite...

Hoćeš da kažeš da su muškarci uvek poželjni? Zašto onda žene ne varaju muževe na svakom koraku tako lako kao muškarci žene?

zato sto ne razmisljaju bas uvek(gotovo nikad:)) glavom vec onim u njihovim gacama:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

mada,ne znaci da zene manje varaju od muskaraca...oni samo to slabije znaju da sakriju od zena:ok:

Ova teorija da muskarci razmisljaju vise kitom nego mozgom mi je vec toliko mucna da bi mi se da sam musko i da imam kitu ..popela na vrh iste..Koliko god bili razliciti od nas ( sto je i u redu ) to sto mnogo manje koriste racio u ljubavi i sexu od zena ne znaci da ne koriste svoj mozak..

ceo dan mi je u glavi kako je danas jedan manijak poceo da skida burmu, al' da ne primetim :lol:
kakav diskretan način da istakneš svoju veličanstvenu pojavu...:lol:
6.gif

Ova teorija da muskarci razmisljaju vise kitom nego mozgom mi je vec toliko mucna da bi mi se da sam musko i da imam kitu ..popela na vrh iste..Koliko god bili razliciti od nas ( sto je i u redu ) to sto mnogo manje koriste racio u ljubavi i sexu od zena ne znaci da ne koriste svoj mozak..

ma koriste mozak:ok:samo je njima malo teze da odole nekoj lepoj devojci nego sto mi mozemo da odolimo lepom muskarcu...:)

Ma to su tebe naložile ove barabe forumaške, muškarci ne lažu i ne varaju žene. Nemoj da veruješ svakakvim pričama.

Ma, da, oni stvarno veruju u to što govore ženama, sve dok ne dobiju ono što od njih žele (nije uvek sex, ali jeste često). Pa posle, kad ostvare svoj naum shvate da su pogrešno mislili, i predomisle se, a žene misle (zlobnice jedne) da su ih lagali!:whistling:

Back