Zasto muskarci lazu i varaju zene?

• Začetnik teme Začetnik teme enap
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svaka prevarena žena mašta da postane kurton. Tesno navučena na ud svoga muža, ona bi tako činila gumenu prepreku u koitusu. To bi joj bila prilika da na miru razgleda unutrašnjost svoje suparnice, da prouči vaginalne prepreke i tesnace, da sagleda i pronikne u tajne koje se tamo kriju. Šta to privlači muževljev organ da se u to prometno mesto puno neizvesnosti, uvlači i opet vraća, prezirući toplo gnezdašce kućne vagine koja nudi bezbednost i mir porodičnog doma.

Navučena kao prezervativ na ud svog bračnog druga, žena bi mogla da bolje upozna i muževljevo spolovilo. Od čega je napravljeno, kakve ga brige more? Mogla bi čak da zađe i u područje medicine, pa da izučava da li je muško spolovilo onespokojeno prisustvom jajnika ili to deluje stimulativno na erekciju? U područje naučne fantastike: kao, ****** je sumnjivi diler droge (igra ga Betmen lično), koji ulazi u mračni disco klub, i dok na podijumu igra, ubacuje paketiće mušterijama u džep. Onda nagli prelaz na psihologiju, šta se sa njim dešava kad iznenada upale svetlo?

Ili u područje ličnog iskustva, kad u ženi-kurtonu progovori glas ljubomore, podstaknut lepljivom gorčinom sperme. Pa oni su se ipak tucali! Došlo je, znači, do koitusa, obavila se prevara a da mene niko ništa nije pitao! Ono, svako iskustvo nosi radost novog saznanja, ali i određenu količinu patnje. Kako bismo inače spoznali svet. Razmišljali da li život ima smisla ili ne.

Svaka prevarena žena mašta da postane kurton. Tesno navučena na ud svoga muža, ona bi tako činila gumenu prepreku u koitusu. To bi joj bila prilika da na miru razgleda unutrašnjost svoje suparnice, da prouči vaginalne prepreke i tesnace, da sagleda i pronikne u tajne koje se tamo kriju. Šta to privlači muževljev organ da se u to prometno mesto puno neizvesnosti, uvlači i opet vraća, prezirući toplo gnezdašce kućne vagine koja nudi bezbednost i mir porodičnog doma.

Navučena kao prezervativ na ud svog bračnog druga, žena bi mogla da bolje upozna i muževljevo spolovilo. Od čega je napravljeno, kakve ga brige more? Mogla bi čak da zađe i u područje medicine, pa da izučava da li je muško spolovilo onespokojeno prisustvom jajnika ili to deluje stimulativno na erekciju? U područje naučne fantastike: kao, ****** je sumnjivi diler droge (igra ga Betmen lično), koji ulazi u mračni disco klub, i dok na podijumu igra, ubacuje paketiće mušterijama u džep. Onda nagli prelaz na psihologiju, šta se sa njim dešava kad iznenada upale svetlo?

Ili u područje ličnog iskustva, kad u ženi-kurtonu progovori glas ljubomore, podstaknut lepljivom gorčinom sperme. Pa oni su se ipak tucali! Došlo je, znači, do koitusa, obavila se prevara a da mene niko ništa nije pitao! Ono, svako iskustvo nosi radost novog saznanja, ali i određenu količinu patnje. Kako bismo inače spoznali svet. Razmišljali da li život ima smisla ili ne.
Kojote,napiši knjigu kratkih priča o ženama...inspiracije imaš i previše.:neutral:

Озаконио си се. :worth::worth::worth:

Lazu pokvarene, glupe , alave i lazljive zene, bez obzira da li su zene same po sebi svesne tih svojih osobina......

Od postenih, radnih, pronicljivih, skromnih ili odu ili ispostuju do kraja....

u ove dve kategorije svrstava ih ko?:think:
ja b' rekla muskarac koji ima potrebu da vara(koja je donekle fizioloska), a samim tim i da laze(da bi time izbegao komplikacije):roll:

Varaju i jedni i drugi iz raznoraznih razloga:nije im stalo do nekog, iskompleksirani su, osecaju se bolje u svojim ocima, sebi dokazuju da vrede vise...ili jednostavno nisu odoleli nenormalnoj zelji prema nekome, poklopio se trenutak,mesto,raspolozenje,strast...nema opravdanja ali takve trenutke prevare jos i mogu da razumem i to se u principu ne desava tako cesto.(prava ,ludacka zelja da nekog rastrgnes).
Razlika izmedju muskaraca i zena je ovde kao i u svim konzervativnijim sredinama, sto se zene teze odluce da prevaru realizuju pa sve ostane u domenu mastanja.(jer ona je drolja a on je zesci frajer).
Pitanje je koliko neko izbegava iskusenja ili ih priziva. Najmanji problem je prevariti,samo nismo zivotinje pa ako mi je stalo do nekog ne bih rizikovala, ali se zelja javi i ne verujem da bilo ko, i muskarci i zene nisu imali zelju prema nekome bez obzira sto su u vezi ili braku.
Zene samo ne zele da priznaju sebi ili drugima da bi rado imale nekog privlacnog muskarca na jednu noc a ond se vratile svom dragom.
Jos jedna bitna stvar koja mislim da utice je da ce muskarcima biti o.k kakav god da je seks(u najmanju ruku o.k), dok zene cesto ne mogu i u duzim vezama da budu potpuno zadovoljne a kamoli u neobaveznom seksu gde se ljudi bas i ne poznaju u tom smislu, pa se cesto javi osecaj uzaludnog tracenja vremena, dok on odlazi zadovljan jos jednom reckom.

Prevara je kada ti pochnesh nekog drugog da gledash ochima kojima gledash mene.

Tu uopshte nije bitno da li se radi o vodjenju ljubavi, poljupcu ili obichnom zagrljaju.

Meni je sve to isto.

Nikad nisam prevario devojku na bilo koji nachin, niti je to moguce.

Kad sam zaljubljen, vidim samo nju, a sve druge mi se gade.

Back