Zasto muskarci lazu i varaju zene?
Mislim da i jedni i drugi podjednako varaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto muskarci lazu i varaju zene?
Kojote,napiši knjigu kratkih priča o ženama...inspiracije imaš i previše.Svaka prevarena žena mašta da postane kurton. Tesno navučena na ud svoga muža, ona bi tako činila gumenu prepreku u koitusu. To bi joj bila prilika da na miru razgleda unutrašnjost svoje suparnice, da prouči vaginalne prepreke i tesnace, da sagleda i pronikne u tajne koje se tamo kriju. Šta to privlači muževljev organ da se u to prometno mesto puno neizvesnosti, uvlači i opet vraća, prezirući toplo gnezdašce kućne vagine koja nudi bezbednost i mir porodičnog doma.
Navučena kao prezervativ na ud svog bračnog druga, žena bi mogla da bolje upozna i muževljevo spolovilo. Od čega je napravljeno, kakve ga brige more? Mogla bi čak da zađe i u područje medicine, pa da izučava da li je muško spolovilo onespokojeno prisustvom jajnika ili to deluje stimulativno na erekciju? U područje naučne fantastike: kao, ****** je sumnjivi diler droge (igra ga Betmen lično), koji ulazi u mračni disco klub, i dok na podijumu igra, ubacuje paketiće mušterijama u džep. Onda nagli prelaz na psihologiju, šta se sa njim dešava kad iznenada upale svetlo?
Ili u područje ličnog iskustva, kad u ženi-kurtonu progovori glas ljubomore, podstaknut lepljivom gorčinom sperme. Pa oni su se ipak tucali! Došlo je, znači, do koitusa, obavila se prevara a da mene niko ništa nije pitao! Ono, svako iskustvo nosi radost novog saznanja, ali i određenu količinu patnje. Kako bismo inače spoznali svet. Razmišljali da li život ima smisla ili ne.

Svaka prevarena žena mašta da postane kurton. Tesno navučena na ud svoga muža, ona bi tako činila gumenu prepreku u koitusu. To bi joj bila prilika da na miru razgleda unutrašnjost svoje suparnice, da prouči vaginalne prepreke i tesnace, da sagleda i pronikne u tajne koje se tamo kriju. Šta to privlači muževljev organ da se u to prometno mesto puno neizvesnosti, uvlači i opet vraća, prezirući toplo gnezdašce kućne vagine koja nudi bezbednost i mir porodičnog doma.
Navučena kao prezervativ na ud svog bračnog druga, žena bi mogla da bolje upozna i muževljevo spolovilo. Od čega je napravljeno, kakve ga brige more? Mogla bi čak da zađe i u područje medicine, pa da izučava da li je muško spolovilo onespokojeno prisustvom jajnika ili to deluje stimulativno na erekciju? U područje naučne fantastike: kao, ****** je sumnjivi diler droge (igra ga Betmen lično), koji ulazi u mračni disco klub, i dok na podijumu igra, ubacuje paketiće mušterijama u džep. Onda nagli prelaz na psihologiju, šta se sa njim dešava kad iznenada upale svetlo?
Ili u područje ličnog iskustva, kad u ženi-kurtonu progovori glas ljubomore, podstaknut lepljivom gorčinom sperme. Pa oni su se ipak tucali! Došlo je, znači, do koitusa, obavila se prevara a da mene niko ništa nije pitao! Ono, svako iskustvo nosi radost novog saznanja, ali i određenu količinu patnje. Kako bismo inače spoznali svet. Razmišljali da li život ima smisla ili ne.

To je već napisano, Karlito. Kojot je sada zaokupiran radom na svom drugom romanu,Kojote,napiši knjigu kratkih priča o ženama...inspiracije imaš i previše.![]()
. Pozdravlja te.Lazu pokvarene, glupe , alave i lazljive zene, bez obzira da li su zene same po sebi svesne tih svojih osobina......
Od postenih, radnih, pronicljivih, skromnih ili odu ili ispostuju do kraja....

...pa ne mogu da se menjaju...nije prirodno da muskarci imaju samo jednu zenu....

zato sto ne razmisljaju bas uvek(gotovo nikad) glavom vec onim u njihovim gacama
mada,ne znaci da zene manje varaju od muskaraca...oni samo to slabije znaju da sakriju od zena![]()
Zato jer smo stoka jedna neotesana i samoziva i lazljiva i...
Ma, sad cu da ga odsechem !!!

Zato sto im se digo k....
pa naravno...... kad time i razmisljate, umesto mozgom.......... valjda zato sto vecina ne ume da ga koristi, pa je lakse da se razmislja ``drugom glavom`` ................
Pa naravno.
Greska u proizvodnji.
Obrati se Tvorcu
ja se jos uvek nadam da cu naci nekog bez greske tog tipa............![]()

Nema.
Mozes da nadjes samo nekoga kao ja, ko je uradio ono sto je najavio na pocetku teme.
Pa sad imam gresku drugog tipa
![]()

...a sta vi tipovi smatrate pod prevarom..napr ako ste se poljubili sa drugom da li mislite da ste prevarili devojku ili da je to bilo nesto sasvim bezazleno?