Zasto muskarci lazu i varaju zene?

• Začetnik teme Začetnik teme enap
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Зашто се Земља окреће, зашто је супа из кесице слана, зашто сам се ја родила као проклето женско, зашто о зашто?!:roll:
Е иди одмарај ту главу, нису сви људи исти, ни мушкарци ни жене:D
Имаш ваљда преча посла од лупетања на глупој теми

pa po nekim teorijama ,muskarci imaju krv lovaca
znaci da ih zabavlja da love- nije dobra rec=zabavlja,,
to je vise.stvar protiv koje ne mogu
dakle
ponekad proradi krv lovca,pa ih povuce nov izazov,i zadovoljstva lova
a zene nekada zaborave ,kakvu krv ima covek pored njih ,pa zaboravljaju da budu izazovne,tajanstvene i malo nedostizne
malo maste ljudi...
tako ja imam odnos prema tome

zanimljivo, znači jedna žena neverna je svom mužu i ima veći broj ljubavnika, od prosečnog nevernog muškarca. a odakle takvo uverenje, pošto sam ja, negde, okolo-naokolo zaključio da m i ž podjednako učestvuju u neverstvima....

" U ljubavi ne stradaju samo ljudi koji su mekog srca ,nego, naprotiv, najvise stradaju bas oni koji umesto srca unose svoju grubu sebicnost, svirepu zelju da osvoje i potrebu da despotski zavladaju."

Pa sad...ne mogu u potpunosti da se slozim sa tobom.
Ne kazem da nema i toga, ali zene obicno varaju kada prestanu od svog muskaraca da dobijaju ljubav i paznju. I jer je neko drugi primetio njene kvalitete. A muskarci su obicno nasli neku mladju pa bi da se dokazu kod nje (gore je neko pomenuo da ste lovci) pa bi jos neku zenku u svom vlasnistvu.
Ne slazem se da uvek varaju sa udatim zenam pa time i sve udate zene postaju varalice. Cesce je to da sa njima imaju tzv. aferu (1-2 sexa) a ljubavnice su im mlade devojke.

Back