Zasto muskarci lazu i varaju zene?
Odkud ti to da muskarci lazu i varaju zene

ja sam mislio da je obrnuto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zato jer smo stoka jedna neotesana i samoziva i lazljiva i...
Ma, sad cu da ga odsechem !!!
Muskarci koji varaju i lazu zene su kreteni i pi.kopacenici,idioti.To nikako ne podrzavam,odvratni su mi takvi skotovi!

...nego možda ovo : kao što možda ima više duhovotih ljudi međ' muškarcima ,tako možda ima i više "loših" ljudi međ' njima ....možda su prosto žene umerenije u svemu ...ko zna ..Vodite racuna. Da bi svi muskarci mogli varati svoje zene, u tome moraju ucestvovati i sve zene.
misliš, muškarci moraju da imaju sa kim da varaju svoje žene..?? pda, tačno, tačno..što onda znači, da žene koje varaju to uspešnije kriju..?? ( ;
zanimljivo, znači jedna žena neverna je svom mužu i ima veći broj ljubavnika, od prosečnog nevernog muškarca. a odakle takvo uverenje, pošto sam ja, negde, okolo-naokolo zaključio da m i ž podjednako učestvuju u neverstvima....
Bravo,nista drugo i nisam ocekivala od Lyona!Muskarci koji varaju i lazu zene su kreteni i pi.kopacenici,idioti.To nikako ne podrzavam,odvratni su mi takvi skotovi!
![]()
Ima vise nevernih muzeva nego nevernih zena jer na jednu nevernu zenu pada nekoliko nevernih muzeva.
Vodite racuna. Da bi svi muskarci mogli varati svoje zene, u tome moraju ucestvovati i sve zene.

Лажу, зато што мрзе дуге расправе, а варају (у истој мери колико и жене), из истих разлога,
због који не могу сваки дан да једу исто јело...![]()