Zasto muškarci gledaju da zaradjuju puno

Ја не гледам толико да зарађујем пуно али гледам и то да имам више слободе, да немам стрес, и да имам мање али сигурне или гарантоване приходе који прате инфлацију јер шта ће ми плата од 200 000 пар месеци ако ћу после можда годину дана бити незапослен и у неизвесности, сви могу добити отказ јер сви су заменљиви.

А и то гледам више због жена него због себе, јер њима су битне мушкарчеве паре, ја бих с лакоћом могао да живим од социјалне помоћи јер сам јако скроман у материјалном смислу, ништа ми не би фалило, никад у животу нисам научио да будем део потрошачког друштва и родитељи ми нису давали паре док сам ишао у школу, припремао сам се и за бескућнички живот па сам научио шта су ми приоритети за преживљавање па чак и како да се забавим повољно. Разне ствари које ми највише требају се не купују парама или су прескупе али су за већину бесплатне.

Радије бих био сиротиња којој је свако вече пун кревет и који се сваки дан забавља са друштвом играма, песмом, причом, а не ку*чењем колико неко неку забаву може да плати, радије бих то него да будем релативно добростојећи који сваке године путује на Малдиве сам самцијат, и који користи селфи штап да би се селфирао (јер нема чак ни ко други да га слика) да би задивио неке небитне људе.

Back