andjelijaa
Poznat
- Poruka
- 9.394
nadomestila bi to onaMoja žena da smanji pušenje sobranja na jednu kutiju, imala bi za ratu novog klia. Da ostavi pušenje imala bi za ratu Poršea
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nadomestila bi to onaMoja žena da smanji pušenje sobranja na jednu kutiju, imala bi za ratu novog klia. Da ostavi pušenje imala bi za ratu Poršea
Dobra kuvarica je najskuplja, poslušaj me.Jok, nego ti je razlika kilo mesa iz Lidla i kilo mesa direktno od seljaka dvostruka.
Za povrce jos vise.
Dobra kuvarica je najskuplja, poslušaj me.
U Lidl-u nikad za sebe nisam kupovala, a sama sam svoj seljak otkako znam za sebe.
Ruku na srce, moji se pogospodili i zabranili mi biznis koji su baba i deda radili-svinje i koze. Smrde i nisu elegantne.
Samo Lenor i Bohor oko kuće miriše, a u zamrzivaču promaja... plus džepovi prazni.
Ja sam na pomenutu cigančinu iz svoje loze povukla, na neku babetinu, prema dedinim rečima, koja je stalno smanjivala broj svojih godina pa su je sahranili 20 godina mlađu jer je tad bilo na reč, a molba joj je bila da na slici bude još 20 mlađa od utvrđenog. 127 je ukupno živela, a krila godine kao zmija noge pa je sahranili sa 107, a slika je sa 87.Pa ja lepo kuvam, supruga lepo kuva, i ne zalimo novce za kvalitetne sastojke
Poenta: vaznije mi je sta stavim u sebe nego na sebe
Imamo vise njihJa sam na pomenutu cigančinu iz svoje loze povukla, na neku babetinu, prema dedinim rečima, koja je stalno smanjivala broj svojih godina pa su je sahranili 20 godina mlađu jer je tad bilo na reč, a molba joj je bila da na slici bude još 20 mlađa od utvrđenog. 127 je ukupno živela, a krila godine kao zmija noge.
Meso slabo jedem.
Uglavnom, svaka čast jer imate svog seljaka! To je divno sa vaše strane, i za vas, i za vašeg seljaka!
Pa, je l' to razlog da se bude tužan? Bitno je da imate!Imamo vise njih
Ma pogresan smajli, kakvi tuzanPa, je l' to razlog da se bude tužan? Bitno je da imate!
To mi je milo!Ma pogresan smajli, kakvi tuzan
Зато што се то тражи.Da li zbog sebe ili zbog zena?
Da budem dingospo.Da li zbog sebe ili zbog zena?
i da privedes neku cupi.Da budem dingospo.
da si biomed pila u kostimu bi bilagledam i ja kostim coco chanel ali sta mi vredi kad nemogu u njega stati ...kapirash? a?
Čuj privedem... Da ugostim.i da privedes neku cupi.
Biomed 4, kolega, molim Vas budite precizni.da si biomed pila u kostimu bi bila
onaj koji zna njega cupi privodei da privedes neku cupi.
jbmliga te brojeveBiomed 4, kolega, molim Vas budite precizni.
Bio je i biomed 6
da si biomed pila u kostimu bi bila
Primaran razlog je taj da ne želim da zavisim od bilo koga, a za to mi treba veći keš. Pored toga imam neke skuplje želje koje bih za života hteo da ispunim te mora da se šteka kešDa li zbog sebe ili zbog zena?
...zasto smo mi posledica?Da mogu sebi pružiti sav komfor i kvalitet života koji želim, žene će ti doći kao posledica toga hteo ti to ili ne.
...zasto smo mi posledica?
Valjda bi trebale da budemo onaj najlepsi deo vaseg zivota...
Okžene idu kao bonus