Zasto muškarci gledaju da zaradjuju puno

Jok, nego ti je razlika kilo mesa iz Lidla i kilo mesa direktno od seljaka dvostruka.
Za povrce jos vise.
Dobra kuvarica je najskuplja, poslušaj me.
U Lidl-u nikad za sebe nisam kupovala, a sama sam svoj seljak otkako znam za sebe.
Ruku na srce, moji se pogospodili i zabranili mi biznis koji su baba i deda radili-svinje i koze. Smrde i nisu elegantne.
Samo Lenor i Bohor oko kuće miriše, a u zamrzivaču promaja... plus džepovi prazni.

Dobra kuvarica je najskuplja, poslušaj me.
U Lidl-u nikad za sebe nisam kupovala, a sama sam svoj seljak otkako znam za sebe.
Ruku na srce, moji se pogospodili i zabranili mi biznis koji su baba i deda radili-svinje i koze. Smrde i nisu elegantne.
Samo Lenor i Bohor oko kuće miriše, a u zamrzivaču promaja... plus džepovi prazni.

Pa ja lepo kuvam, supruga lepo kuva, i ne zalimo novce za kvalitetne sastojke :)

Poenta: vaznije mi je sta stavim u sebe nego na sebe :)

Pa ja lepo kuvam, supruga lepo kuva, i ne zalimo novce za kvalitetne sastojke :)

Poenta: vaznije mi je sta stavim u sebe nego na sebe :)
Ja sam na pomenutu cigančinu iz svoje loze povukla, na neku babetinu, prema dedinim rečima, koja je stalno smanjivala broj svojih godina pa su je sahranili 20 godina mlađu jer je tad bilo na reč, a molba joj je bila da na slici bude još 20 mlađa od utvrđenog. 127 je ukupno živela, a krila godine kao zmija noge pa je sahranili sa 107, a slika je sa 87. :rotf:
Meso slabo jedem.
Uglavnom, svaka čast jer imate svog seljaka! To je divno sa vaše strane, i za vas, i za vašeg seljaka!

Ja sam na pomenutu cigančinu iz svoje loze povukla, na neku babetinu, prema dedinim rečima, koja je stalno smanjivala broj svojih godina pa su je sahranili 20 godina mlađu jer je tad bilo na reč, a molba joj je bila da na slici bude još 20 mlađa od utvrđenog. 127 je ukupno živela, a krila godine kao zmija noge. :rotf:
Meso slabo jedem.
Uglavnom, svaka čast jer imate svog seljaka! To je divno sa vaše strane, i za vas, i za vašeg seljaka!
Imamo vise njih :)

...zasto smo mi posledica?
Valjda bi trebale da budemo onaj najlepsi deo vaseg zivota...:D

Pa, zato što uz sve što sam naveo ženska pažnja i žene idu kao bonus, ne moraš uopšte da se trudiš. :D

Što bi rekao jedan tip, na sajmu automobila kad pazariš auto preko 150.000 evra, onu devojku dobiješ kao bonus, ne buni se ni ona. :D

A što se poslednje rečenice tiče, nekad ste lep deo života, nekad manje lep, zavisi od žene do žene.

Back