Zasto muškarci gledaju da zaradjuju puno

Da li zbog sebe ili zbog zena?
Megalomanija.
Čovek ima po 5 majici, farmerki, košulja, šorceva i džempera i smatra da mu treba garderober od zida do zida i od poda do plafona.
"Šta će ti to?"
"Pa, vidiš li ovu gomilu?"
:super:
Nadam se da neće imati tu čast da zaviri u moju sobu i garderober, posebo ne kad raspremam. Završio bi na hitnoj od samog pogleda.
Kad gledam kako se neki muškarci ubiše da imaju para, a ni po čemu im se to nigde ne vidi... Žali Bože truda!

Pa ne treba ti novac da bi se videlo, nego da bi se zivelo :)
Da bi se živelo ne treba mnogo novca.
Ljudi se satiru i izgaraju da imaju MNOGO novca, a pitam se šta će im, posebno ako nemaju nikakve speijalne apetite.

***Zamerku imam za postavljača teme. Isto je dva puta danas uradio, i nadam se da više neće.
Jesmo svi ovde naši, ali možemo povesti malo računa o srpskom jeziku.
"Mnogo" i "puno" ne nose isto značenje.
"Puno košta!" može sebi da dozvoli Folk pevačica, a i to jedna jedina.

kod ovih sto im vriste skupe stvari se uglavnom desi da zive na kreditu i dugovima..
Bukvalno.
Meni je lik dugovao kesh, i kukao i molio da ga sacekam jos malo, pa jos malo, a onda ode na Maldive :D

Kad je dosao kuci, sacekalo ga pismo od mog advokata.
Sad mu trecinu plate skida sudski izvrsitelj, i tako ce ko zna koliko godina jos :D

ja sam uvek gledao da zaradim dovoljno ali nisam gadljiv na lovu ako mi se ukaže prilika da zaradim još
Gde god ispadnem iz kuće, ja se "dobra" vraćam kući-koliko bilo.
Mislim da mi je neko od predaka neka "zla" cigančina, da se ne uvrede braća Romi, ne mislim na tu nacionalnost, već na karakternu osobinu.
Juče sam šetala, i razmišljam da li jednu babu da obiđem. Odlučim da hoću. Samo prešla put, i našla naočare od min. 400e kako se smeškaju na prometnom putu zasutom šoderom. Gledam levo-desno, i ne znam kakve su, ali reko', gre'ota da ih neko pregazi, kakve su da su, makar se sestričina sa njima poigrala. Ponesem.
Fendi, original, plus mi super stoje!
:rotf:

Back