Ne znaju sta bi drugo radili
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biser nedelje, ove predstojeće!musakrci
Megalomanija.Da li zbog sebe ili zbog zena?
Kad gledam kako se neki muškarci ubiše da imaju para, a ni po čemu im se to nigde ne vidi... Žali Bože truda!
Da bi se živelo ne treba mnogo novca.Pa ne treba ti novac da bi se videlo, nego da bi se zivelo
kod ovih sto im vriste skupe stvari se uglavnom desi da zive na kreditu i dugovima..Pa ne treba ti novac da bi se videlo, nego da bi se zivelo
Da bi se živelo ne treba mnogo novca.
Ljudi se satiru i izgaraju da imaju MNOGO novca, a pitam se šta će im, posebno ako nemaju nikakve speijalne apetite.
Bukvalno.kod ovih sto im vriste skupe stvari se uglavnom desi da zive na kreditu i dugovima..
nemoguce je da svi voze skupa kola,kako?Bukvalno.
Meni je lik dugovao kesh, i kukao i molio da ga sacekam jos malo, pa jos malo, a onda ode na Maldive
Kad je dosao kuci, sacekalo ga pismo od mog advokata.
Sad mu trecinu plate skida sudski izvrsitelj, i tako ce ko zna koliko godina jos
U Srbiji?nemoguce je da svi voze skupa kola,kako?
nije,bilo bi vise mrtvih mislila sam na prosecnu porodicu (srednju klasu) koja vozi automobile od 25,30 000e.Kako?U Srbiji?
Kokain.
Gde god ispadnem iz kuće, ja se "dobra" vraćam kući-koliko bilo.ja sam uvek gledao da zaradim dovoljno ali nisam gadljiv na lovu ako mi se ukaže prilika da zaradim još
Ma jok, to je sad jako dobro organizovano jer drzava organizovalanije,bilo bi vise mrtvih
A to, pa na kredu, bar ovo sto ja poznajem.mislila sam na prosecnu porodicu (srednju klasu) koja vozi automobile od 25,30 000e.Kako?
pa kako zive? koliko im je kredit za automobil? stan? racuni? more? deca?Ma jok, to je sad jako dobro organizovano jer drzava organizovala
A to, pa na kredu, bar ovo sto ja poznajem.
Svi na kredu/lizing.
Pa, ok. Kome treba, neka zarađuje.Ne znas kakvi su ciji apetiti. Nekome se ne vidi ni po nekretninama ni po autu ni garderobi, ali voli da putuje. Mnogo takvih poznajem.
Ima nas raznih.
Zbog sebe...ako je on srecan, zadovoljan, uspesan bice i svi oko njega srecni pa i zena...Da li zbog sebe ili zbog zena?
Ne znam, nisam pitao za detalje, ali za auta znam jer mi muski pricamo o autima cesto.pa kako zive? koliko im je kredit za automobil? stan? racuni? more? deca?
I jedno i drugo.svi mi volimo te lepe novcaniceDa li zbog sebe ili zbog zena?
Hoćeš reći da pojedeš mesa za taj iznos za koliko tačno?Meni je vaznije da jedem domace meso i povrce nego da vozim auto od 100K evra
Jok, nego ti je razlika kilo mesa iz Lidla i kilo mesa direktno od seljaka dvostruka.Hoćeš reći da pojedeš mesa za taj iznos za koliko tačno?
Izgleda da ti je kuvarica najskuplja.
Na kredit imaš jakih auto kuća koje daju beskamatne kredite. Imaš i lizinge.nije,bilo bi vise mrtvih mislila sam na prosecnu porodicu (srednju klasu) koja vozi automobile od 25,30 000e.Kako?