- Poruka
- 121.392
Da li zbog sebe ili zbog zena?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet mucaš, popravi naslov. Nije musakrci već muškarci.Da li zbog sebe ili zbog zena?
Ih da vidiš kako moj frizer, prilično bogat, ugađa svom dečku. On okom-ovaj skokom! Rekao mu da želi i on radnju, salon ljepote, dok si reko keks, osvanu radnja. Posljednja želja mu bila stan na planini, eno sređuju ga, kupljen, napucanSamo zbog zena.
Niti jednom muskarcu nisu bitne pare ili drustveni status drugog muskarca, osim u kontekstu da se i on ogrebe malo od toga.
Mozda je jedino drugacije za gejeve, to ne znam.
Opet mucaš, popravi naslov. Nije musakrci već muškarci.
Ma ima tremu kad sam ja tuTek sam vidik koliko je nepismen
Cacka nos desnom a leva mu ko presadjena od pevaca SmederevcaOpet mucaš, popravi naslov. Nije musakrci već muškarci.
Da li zbog sebe ili zbog zena?
zbog medijske propagande. Svuda se u mas-medijima potencira "uspeh" , karijera, bogatstvo..........pa muskarac, hteo ne hteo, polako podsvesno prihvata te "vrednosti" i uzima ih kao osnovni cilj svoj egzistencije.Da li zbog sebe ili zbog zena?
Zbog moci.Da li zbog sebe ili zbog zena?
I milioni takvih ljubitelja moći juri za parama i sukobi su neminovni.Zbog moci.
kazu,da nadomeste neke druge stvari.Da li zbog sebe ili zbog zena?
pa drzi dijetu i vise se krecikako mislish gledaju? od gledanja nema fajde
gledam i ja kostim coco chanel ali sta mi vredi kad nemogu u njega stati ...kapirash? a?
Bogami ne ladiš.Ja stalno izmišljam poslove mojoj ženi kako bi zarađivala što više i više. Zahvaljujući tome ona je prezauzeta a ja ladim yaya
Zasto muškarci gledaju da zaradjuju puno
Da mogu puno trošit afkors.Zasto muškarci gledaju da zaradjuju puno