Grunf1942
Domaćin
- Poruka
- 3.333
Мачак,
ајде подигни оне твоје Мудрости,
па пишите заједно ти и Растко ...
Одавно се нисмо насмејали ...
![]()
Ja se svaki dan smejem na gluposti ovog glupog radikala...sorry,napravih pleonazam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мачак,
ајде подигни оне твоје Мудрости,
па пишите заједно ти и Растко ...
Одавно се нисмо насмејали ...
![]()
Ja se svaki dan smejem na gluposti ovog glupog radikala...sorry,napravih pleonazam...
To je zato što vam Prozac i Demetrin ne deluju.
Carina je Henri nema sta .
pa to ti kazem snalazljiv baja
"The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East."
Grcki narod je anarhican i tezak za pripitomiti. Zbog toga moramo da napadnemo duboko u njihove kulturne korene; mozda ih onda prisilimo da se pokore. Mislim, naravno, napasti njihov jezik, religiju, njihove kulturne i istorijske rezerve tako da neutralisemo njihovu mogucnost da se razviju, da se nacionalno odlikuju, ili nadvladaju; u tom smislu eliminisati ih kao prepreku nasim vitalnim strateskim planovima na balkanu, mediteranu i bliskom istoku.
pa eto vis kako su lepo pripitomili Grcku ,a nisu im ni udarali na kulturu i veru , samo su im ponudili malo kesha i ovi postase verni i odani saveznicievo sta kaze o braci grcima
izgleda da se chika kisindzer zayebo malo u koordinatama, zamenio grcku sa s...
ipak bandi, bez njega, ti ne bi bio ti..
ko kaze da ja Kisindzera mrzim zato sto je Amerikanac
ja ga samo i iskljucivo mrzim jer je [bio] politicar
politicare mrzim po default-u, bez obzira na rasu, religiju ili seksualno opredeljenje
pa eto vis kako su lepo pripitomili Grcku ,a nisu im ni udarali na kulturu i veru , samo su im ponudili malo kesha i ovi postase verni i odani saveznici![]()
pa eto vis kako su lepo pripitomili Grcku ,a nisu im ni udarali na kulturu i veru , samo su im ponudili malo kesha i ovi postase verni i odani saveznici![]()
car bre.
totalni anonimac izbego iz nemacke i pravo kod rokafelera...
otad nema koga nije savetovao![]()
Овај се претплатио да отвара сваки дан по једну (глупу) тему ...