Свештеник Саша Петровић: По учинку уништавања овог народа, нико није превазишао Вучића

Da li znate da Sotona može ući u sveštenike?
Znaš li ti da Višekruna može ući u Vučića? :lol::lol::lol:

Opa, evo mu ga iza leđa!

images

...

Свештеник Саша Петровић: По учинку уништавања овог народа, нико није превазишао Александра Вучића. Он је велеиздајник каквог мајка није родила на овим просторима. Његова политика се не може разликовати од политике Анте Павелића
http://www.nspm.rs/hronika/svesteni...ze-razlikovati-od-politike-ante-pavelica.html

...
толика грдоба је рећи тако нешто
и то не због вучића
и још тобожњи свештеник да каже тако ништа

који сте ви јад да вучић сам самцат вас тако уништава? јесте ли ви људи? мушкарци?

који сте ви јад да вучић сам самцат вас тако уништава? јесте ли ви људи? мушкарци?
koji si ti nepismeni rezimski bot kada nisi mogao da shvatis da svestenik sasa zivi u americi, i da ne moze aljek da ga unistava? - dakle, jos jedno sns olajavanje bez pokrica, ili bilo kakve kontraargumentacije

ako pusta kriminalce, herojima naziva koji lome deviojci vilicu, prodao srbe i kosovo, sta jos treba da se desi da shvatimo da je VRAG?

За вас што нисте религиозни, мали савет - нису то монаси. Свештеници не мењају име као монаси.
Oni ne razlikuju mirjanske svestenike od jeromonaha, protosindjela....i misle da su svi monasi svestenici...nisu.

толика грдоба је рећи тако нешто
и то не због вучића
и још тобожњи свештеник да каже тако ништа

Nije AVtihrist "sam samcat" od sebe i svog "talenta" na poziciji prvog kvislinga Srbije....vec su ga tu postavili Mi6, CIA, MOSAD, a njima posilna UDBA mu titra jajca...i svima nama se ukenjava u zivote...

Dakle birali su najgoreg medju nama, koji je spreman izdati i prodati SVE...i nasli to u Vucicu...
Posto znaju da goreg (po Srbe) tesko da mogu naci...njega cuvaju kao malo vode...i drzace ga dok mu sve baterije ne potrose...litijumske...i dok nas skroz ne uniste...

...

Sloba je imao jaci narod pa je veca stetocina , a Vucic vec ima razheban narod od Slobe, pojeli krajisnici i bosanci i kosovari , Srbijance, , sto je odlicna stvar za pravljenje nehomogene mase zvane Srbi , koji su golo sranje u odnosu na entitet zvani Srbijanci , koji su bili teritorijalno i kulturno povezaniji iako ne homogeni , jug je uvek bio jug, zapad uvek zapad, sumadija uvek sumadija, vojvodjani uvek vojvodjani , ali sada....
Sta su novosadjani , ko su novosadjani ?
Ko se seca starijih novosadjana koji cekaju zeleno na semoforu i nema papira i djubra nigde po Novom Sadu...ja se secam, ali ko se od sadasnjih novosadjana seca...
Sad su bosanci i krajisnici ti koji odredjuju kulturu novog sada...i doseljena ciganija...koja pati sto nije izvorni novi sad...imaju lepe namere ali shebano u glavu..ne znam zasto tako mora, ali tako je u praksi...

Ajd mali juznije, citava preseljena sela iz bosne , Teslica, krajine, i odmah cudna unutar porodicna a i komsijska ponasanja...ova komsijska su jos i bolja od ovih porodicnih...ponekad mislim da mrze zensku decu...a ja kao ovde vazim za zenomrsca zato sto ne prihvatam laznu pricu o jednakim sposobnostim i svesti zenske i odredjenog dela muske populacije...ne zelim da spustam kriterijum radi depresivnog i ambicioznog zenskog dela koji nece da radi na sebi nego raste tako sto spusta druge...

Ali za razliku od foruma u realu , drugi spustaju te zene, bas ih spustaju , a one to prakticno i prihvataju...jezikom ne, ali pratkicno da...ne da ne mogu nista da ucine, i odbiju to , mogu , ali im je lakse da ne odbijaju....i tako i rade..

koji si ti nepismeni rezimski bot kada nisi mogao da shvatis da svestenik sasa zivi u americi, i da ne moze aljek da ga unistava? - dakle, jos jedno sns olajavanje bez pokrica, ili bilo kakve kontraargumentacije

ako pusta kriminalce, herojima naziva koji lome deviojci vilicu, prodao srbe i kosovo, sta jos treba da se desi da shvatimo da je VRAG?
Moze vrlo lako da ga uništi i verovatno i oce,jednim pozivom,nista lakse nego smiriti neposlušnog pastira pa još u amerikama... Prosto ko pasulj

Moze vrlo lako da ga uništi i verovatno i oce,jednim pozivom,nista lakse nego smiriti neposlušnog pastira pa još u amerikama... Prosto ko pasulj
Ne bih rekao, sveštenik pripada SNO-u koja je vrlo bliska organizacija Trampu, a Tramp je pustio Vučića niz vodu. SNO je moćna organizacija u Americi.
Pre bih rekao da je Vučić pušten niz vodu i od Amerikanaca ali i od Rusa

Back