Свештеник Саша Петровић: По учинку уништавања овог народа, нико није превазишао Вучића

ако је вучић заиста такав враг какви сте онда ви који не чините ништа посебно по томе питању
да ли сте ви србљи, мушкарци? значи он вас ко неке бабе гњави и уништава? и никоме ништа како је то могуће :eek:
to si mi/nam vec rekao; eto, moguce je. zlo se ukorenilo, ako svaki dan laze, onda mu je djavo otac lazi gazda kome sluzi

Prezimena se u manastiru skoro i ne pominju.Svi se oni poznaju po imenu koje dobiju.Zovu se medjusobno,"Brate",pa ime.Tako to ide u manastirima.
Znam to vrlo dobro jer sam ziveo u manastiru....ali u dokumentima stoji prezimena koja su i pre imali.

Nije AVtihrist "sam samcat" od sebe i svog "talenta" na poziciji prvog kvislinga Srbije....vec su ga tu postavili Mi6, CIA, MOSAD, a njima posilna UDBA mu titra jajca...i svima nama se ukenjava u zivote...

Dakle birali su najgoreg medju nama, koji je spreman izdati i prodati SVE...i nasli to u Vucicu...
Posto znaju da goreg (po Srbe) tesko da mogu naci...njega cuvaju kao malo vode...i drzace ga dok mu sve baterije ne potrose...litijumske...i dok nas skroz ne uniste...

...
:ok: je l' veruješ da sam to rekla istog momenta kad su bajčetincu Tomi čestitali pobedu 2 sata unapred ali istog momenta ( ima to i napismeno ovde u arhivama krste).

Kada je Tadić abdicirao u korist ove pošasti, znala sam da smo gotovi, kada je igde neka seljačka revolucija donela išla dobro počevši od Francuske pa nadalje.

Bilo mi je jasno da je taj potez i proistekao iz otvorene mržnje moćnika prema srpskom narodu u stilu:
- hoćete desničara na vlasti, hoćete da vas vaši desetkuju i unište, eve vam ga na.

I evo nam ga.

Treba shvatiti da Srbiju niko ne želi da primi ni u koji savez.
Sile su se dogovorile da je Srbija deponija za otpad (u svakom smislu) i prljave industrije. Neverovatno je da imamo već treću generaciju debila koji haluciniraju o Evropskoj Uniji ili nekom Ruskom savezu.
GlnfmpfW0AAIHv5.jpg

Ovo je njegov intervju na YT.
Sveštenik Saša Petrović je i predsednik Srpske Narodne Odbrane iz SAD, nekadašnji predsednici SNO u SAD su bili Mihajlo Pupin i vojvoda Đujić, sada je to Petrović i njegova reč ima veliko značenje i izražava volju Srba iz SAD. Imaju veliki uticaj kod Trampa koji je pustio Vučića niz vodu isto kao što je uradio i Putin. Vučić je gotov
nije samo svestenik taj istupio vec citava SPC u americi gde i on sluzbuje

citava srpska dijaspora je stala uz studente na poziv srpske crkve u usa

a kad pravi cetnici koji su tamo od drugog sv rata stanu uz nekog to je jasan znak da su na strani srpstva...

Back