- Poruka
- 91.156
Ta mi prva dopala za ilustracijupališ se na AI fotke?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta mi prva dopala za ilustracijupališ se na AI fotke?
I ova je AI, sudeći po prstima...Ajde evo ovo nije fotošop
Pogledajte prilog 1647530
Vrlo fer usporedba, isto bih tako mogao reći da se ložim na starije jer mi je ovomožda zato što nam se pre digne na ovo
Pogledajte prilog 1647520
nego na ovo?
Pogledajte prilog 1647521
ahahaha moja mater se na poslu druzila sa puno mladjim kolegicama,Malo su me i smorile ove moje generacije, nesto sve ozbiljno, price neke mrak, teskobe, nasalis se ona napravi facu kao da si je podsetio da joj kipi mleko na sporetu. bla bla. Ako ima neka nonsalantna, neopterecujuca, puna elana, pozitivna devojka u 20, slobodno mi se javi sa skorasnjom u koloru.
P da brate. Ovo nije normalno. Seeejv miiiahahaha moja mater se na poslu druzila sa puno mladjim kolegicama,
kaze ove zene mojih godina samo pricaju o bolesti, ili smrti
a sa ovima se samo zezam i smijem![]()
E sigurno u tim isflekanim bermudama kurkumom možeš imati tu prvu, ma i druga bi dvaput razmislilamožda zato što nam se pre digne na ovo
Pogledajte prilog 1647520
nego na ovo?
Pogledajte prilog 1647521
i ugovnanom cipelomE sigurno u tim isflekanim bermudama kurkumom možeš imati tu prvu, ma i druga bi dvaput razmislila![]()
Ni meni botox silikon i sminka pa se pucate timmeni nije realno da ih pali fotosop?
Tooo! Sve vise iznenadjenja od tebe...Obozavam.Pogledajte prilog 1647550
ako ne uspijes, posjece ih smrt hahaha
Sta cu gadljiv sam nesto na polupanesamo Dzordija zanimaju nevine...
nedozrele dunje
ispupale ruze
![]()
Ko su polupane zene?Sta cu gadljiv sam nesto na polupane
Ove ljubomorne na mladje sto zvocaju i truju kao da cemo se sazalitiKo su polupane zene?![]()
mislim da je mislio na one sa velikom kilometražomKo su polupane zene?![]()
Al u prvoj farbi sa centriranim trapommislim da je mislio na one sa velikom kilometražom![]()
Blokiran si.Pa realno, o mlađim devojkama jedino i može da se mašta.
Čim pređu 30, prestaju da budu podobne za maštanje.