Zašto ljudi vole da se kockaju?

Drugar gubi mesečno oko 30.000 u proseku.
Koliko ja znam.
Fascinantno mi je to da ljudi iskreno veruju da su u plusu.
Računajući možda poslednju uplatu i dobitak da, ali gde su svi oni gubici od pre?
Kad se sagleda cela kockarsko-kladioničarska karijera, od prve uplate do poslednje, nema tu dobitka.

Зато што је то као дрога.
Добију навалу адреналина кад добију новац.
Има само једна установа у Београду која се бави одвикавањем од коцке. Мислим на државну установу. Јер у крајњој инстанци, то је легално па се мало ко брине о томе.
Нажалост.

Ja igram kladionicu ponekad, večeras padoh na Francuzima i nikad više ni dinara na debile neću staviti.
Разумем, то је вид забаве, али има и бољих начина да се човек забави.

ljudi se kockaju jer žele da se obogate, da imaju mnogo novca...a mnogo novca žele jer misle da će im to dati veću vrednost...ta potreba za većom vrednosti u odnosu na druge je uzrok skoro svih problema koje ljudi imaju
Људи се коцкају због навале адреналина у главу кад добију нешто мало новца.
Лаке зараде и лаке паре нема.
У коцкарницама највећи проблеми су са људима који не остављају велике паре. Ко губи хиљаду евра за ноћ дошао је да списка тај новац, они који су дошли са мањем и са надом да ће то увећати се нервирају.
Некима је коцка забава, као што је неком забава да иде на пиће са пријатељима.
Нпр погађање резултата утакмица и сл.
Проблем је што та забава кошта а не доноси срећу.

Mislim da se ljudi kockaju da bi pobjegli od problema, iz nekog svog svijeta... Ja sam tada jedno osjecala zivom...
Imam 25 godina ali kockala sam 3-4 godine i to je bio jedan od tezih perioda u mome zivote. Jednostavno se sve raspda oko tebe, sve unistavas. Ja sam prodavala stvari iz kuce, skupicjene stvari za nesto sitno love samo da bi mogla kockati, a kada nije bilo love za kocku doslovno bi sebi cupala kosu... Izvukla sam se hvala Bogu ali i dalje kockam samo ne u tolikoj mjeri kao prije.

Back