U poslednje vreme video sam dosta ljudi kako placu.U skoli,na stanici,u busu,u gradu.......
Nesto tuzno se desilo u svetu a da ja to ne znam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stalno se desava samo u poslednje vreme si krenuo i da primecujes.mr.mrmot:Nesto tuzno se desilo u svetu a da ja to ne znam?
zbog kog profesora?mr.mrmot:U poslednje vreme video sam dosta ljudi kako placu.U skoli,na stanici,u busu,u gradu.......
auuu...bundeva:plachu zato sto su ****** cmizdrave..eto
wet look:ja,eto,ne umem da placem...
mishica:... e to se onda zove navika!
Ti i Sv.Petar braća rođena?bundeva:...zato sto im nisu dali sarme

Na otvorenom prostoru ljudi postanu svesni potpunog nedostatka identiteta. Zato placu. I zato sto su placi*icke.mr.mrmot:U poslednje vreme video sam dosta ljudi kako placu.U skoli,na stanici,u busu,u gradu.......
da, ja najcesce zbog toga.Pre godinu-dve sam stalno nesto plakala sad ne (ne znam koji mi je klinac sad :shock: )myra x:mozda od srece![]()
ko zna,,,,,
wet look:ja,eto,ne umem da placem...
i kad sam bila mala,samo bih se umudrila kada sam tuzna... sta znam , nekako ne idu te suze meni nikako...
zna belance... napune se oke i to je otprilike to...
a volela bih da umem,prijalo bi...
jednom sam plakala,mnogo,kao da su sve suze koje sam gutala pre toga,navrle...i sva tuga sveta bila je tada moja... i nije mi zao... neka sam...
zao mi je samo sto nista nisu promenile,samo to...
ovo me podsetilo na knjigu "orahova ljuska"...jesi je procitala?
...ili one koji su procitala (ja nisam ni cula
ops: )ma knjiga u sustini nije nesto...onako...malo fazon za domacice...snaja88:Nemoj nas sad raspekmezite...ili one koji su procitala (ja nisam ni cula
ops: )
miss:ma knjiga u sustini nije nesto...onako...malo fazon za domacice...snaja88:Nemoj nas sad raspekmezite...ili one koji su procitala (ja nisam ni cula
ops: )
ali je tuzna i radi se o devojci koja ne moze da place...