ma zna se zasto zapad mrzi belorusiju, jer su izbusterovani gro njih, i ima da pandrknu uskoro, a belorusi nece
Руски Спутњик V је направљен у сарадњи са Британцима, то је векторска вакцина нове технологије или како је Срби склони теоријама завере називају геноцидна вакцина.
Разлика је само у имену, руски научници су је назвали и написали на ћирилици Спутњик V, а британски научници су је назвали АстраЗенека.
Zato si i bolesna osoba. Zato treba da se lecis...
Ti nemas misljenje o nekome, nego moras da guras nekoga u nekakve kalupe, grupe, o kojima imas misljenje...
A da bi to uradio, pretpostavljas.
Kako pretpostavljas za mene, tako pretpostavljas i za Luku, Belorusiju i sta se tamo i kako radi i desava...
Pretpostavljas, odnosno, zamisljas da znas nesto i da je onako kako si cuo i kako su ti rekli da je.
Za tebe, a i mnoge ovde, nema razlike izmedju - neko je rekao/uradio nesto - i - rekli su da je neko rekao/uradio nesto.
Vama je to isto.
Lecite se!
Значи то је сва твоја аргументација. Иди лечи се итд.
За тебе могу да претпостављам и могу да погрешим у нечему и лепо те питам да ли си ћаци. Шта је лоше у томе, па сам Вучић тако назива своје робове ?
Међутим за Лукашенка, не могу да погрешим. Зна се када је дошао на власт, зна се да је диктатор са најдужим стажом у Европи, зна се да тамо нема политичких па и других слобода, нема вишепартијског система, знамо да се опозиција хапси.
Могу ја да кажем, мрзим запад и волим што је Лукашенко мој брат по мржњи према западу, мада реално Лукашенко и не мрзи запад, њему запад није отео део територије као нама, нема разлога за то, он само користи Путинову заштиту, да одржи своју диктаторску власт.
Шта се дешава када Лукашенко не добије више него што је желео од Путина ? Он почне да прича о ЕУ, онда Путин да неке бенефиције, јер је успеп преговарачки притисак, а Белорусија обично прихвати неко јаче повезивање са Русијом.
Лукашенко балансира, не жели да постане потпуно „гувернер“ унутар Русије, али нема ни реалну снагу да се осамостали.
Његова игра је, тражи више него што му Путин нуди, претвара се да гледа ка Европи, добије мало више од Москве и онда се врати у њен загрљај.