ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.797
Belorusiju niko ne mrzi ,ne znam odakle takav stav.
Svi idu na ebeni zapad ,niko u Belorusiju i Rusiju ..... verovatno, zbog toga mislite da je neko mrzi.
Niko ne mrzi vec niko ih postuje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Belorusiju niko ne mrzi ,ne znam odakle takav stav.
Svi idu na ebeni zapad ,niko u Belorusiju i Rusiju ..... verovatno, zbog toga mislite da je neko mrzi.
Poštovanje treba zaslužiti.Niko ne mrzi vec niko ih postuje
Pa oni mrze Rusiju tj ne mrze vec samo zele da je pokore, pa svako ko ne radi na tome mora da je ovo ili ono. Licemerje samo tako.Zasto je Belorusija nekima odraz totalitarizma,diktature,katastrofe???
Je li to zato sto ne svira kako Zapad dune.
Drze se Rusije,ne dozvoljavaju Nato uticaj tamo,jedna su od najrazvijenijih drzava Istocne Evrope, a i Lukasenko izgleda kao super lik za razliku od ovog njegovog imenjaka..Mozda nekome izgleda kao moderna interpretacija ili reinkarnacija Staljina,ali covek je ocuvao svoju drzavu,neda nikome pamet da mu soli,nije je uveo u sukob,a i tamo nema sada demonstracija iako su bile 2021 jer nije hteo Korona zabludu valjda?
To meni nije totaliritarizam nikakav vec prava sloboda sa pravim liderom i vodjom koji vodi svoju zemlju.Aleksandar nas posetio 1999 te mu se mi oduzili sankcija ne znam ni zbog cega?
Ana Lene Berbok,ne Ursule Fon den Lajern izvini.И Арнолд Шварценегер је син нацисте.
Да ли га због тога осуђујемо или ценимо какав је он као личност?
Sto mnogi analiticari pricaju i likuju o propasti EU.Brojni protesti u Francuskoj,Holandiji,Nemackoj.Krajem decembra vest o pogorsanju standarda i uslova zivita u Austriji..Možda ti vidiš EU kao kolonijalni ekonomski sustav, ali činjenica je da građani EU žive barem 10 puta bolje od građana Rusije, Bjelorusije i sl. To je realnost koju mnogi zaboravljaju kad kritiziraju EU. Građani EU imaju pristup višim plaćama, boljim uvjetima života, slobodi kretanja i mnogim društvenim benefitima. Ako je EU stvarno toliko loša, zašto onda milijuni ljudi iz zemalja poput Srbije, Albanije ili Ukrajine pokušavaju doći u EU, a ne traže bolji život u "autokratskim državama"? Pa evo čak i tvoji sugrađani dokazuju suprotno dolaskom na rad na sezonu u Hrvatsku, i to svake godine u sve većim brojevima. Jasno je da ljudi biraju bolje uvjete života, a EU im to nudi, čak i uz sve njezine nesavršenosti.
A što se tiče multipolarnog svijeta, slažem se da se geopolitika mijenja, ali čak i kad se razvija multipolarni svijet, EU i dalje ostaje ključni igrač zbog svoje ekonomije, tržišta i institucionalne moći. Zašto onda toliko ljudi izvan EU i dalje vidi EU kao cilj i nadu za bolji život?
Njima i kad dokazes, oni teraju svoju mantru.U Belorusiji je prosek plate oko 800$.
O kakvom raju pricate?
Da moguМожеш ли да нам наведеш неке примере кад је Краљ(ица) уклањао Прајм министера кад год хоће?
Naravno, EU je u raspadu otkad postoji ovaj forum.. Već godinama slušamo iste priče o "sigurnom kolapsu", a unatoč svim krizama, EU i dalje ostaje najpoželjnija destinacija za život i rad milijunima ljudi.Sto mnogi analiticari pricaju i likuju o propasti EU.Brojni protesti u Francuskoj,Holandiji,Nemackoj.Krajem decembra vest o pogorsanju standarda i uslova zivita u Austriji..
Znaci citav srpski politickoanaliticarski mainstream laze kada prica o degradaciji EU.
EU jeste u krizi,samo je pitanje koliki je intenzitet te krize.
Nema tu mržnje, samo žalost.Mržnja prema Belorusiji odnosno belorusofobija sastavni je deo rusofobije isto kao i srbofobija.
Мрзе је зато што је Слободарска земља народа и народностиZasto je Belorusija nekima odraz totalitarizma,diktature,katastrofe???
Je li to zato sto ne svira kako Zapad dune.
Drze se Rusije,ne dozvoljavaju Nato uticaj tamo,jedna su od najrazvijenijih drzava Istocne Evrope, a i Lukasenko izgleda kao super lik za razliku od ovog njegovog imenjaka..Mozda nekome izgleda kao moderna interpretacija ili reinkarnacija Staljina,ali covek je ocuvao svoju drzavu,neda nikome pamet da mu soli,nije je uveo u sukob,a i tamo nema sada demonstracija iako su bile 2021 jer nije hteo Korona zabludu valjda?
To meni nije totaliritarizam nikakav vec prava sloboda sa pravim liderom i vodjom koji vodi svoju zemlju.Aleksandar nas posetio 1999 te mu se mi oduzili sankcija ne znam ni zbog cega?
то ти је све део шире евроазијскосојузофобијеMržnja prema Belorusiji odnosno belorusofobija sastavni je deo rusofobije isto kao i srbofobija.
код несрба и фашиста , глобалиста .Sloboda i Rusija ne idu u istu rečenicu.
па добро у уса су се пајаци мењали (било је и дементних декица, супруга му додуше није успела да зајаше...) али је клинтонко својом глобалистичком њушком управљао џојстиком преко демократа уса...Upravo to što je isti vođa već više od 30 godina je znak autokratije i totalitarizma.
Da mogu
Britan 1839, Kanada 1925, Australia 1975
Britanija jeste kolonijalno carstvo,posebno u 19.veku.Жао ми је, али пао си на тесту.
Питање није било кад је Краљ(ица) уклањао Прајм министра "како им се ћефне".
Ово што ти наводиш није нечији ћеф, већ оправдани разлог.
Да сам хтео тај одговор поставио бих питање "Кад је краљ(ица) уклањао министра", а не "Кад га је уклањао како му се ћефне".
На следећим тестовима, пре одговора пажљивије прочитај питање.
Britanija jeste kolonijalno carstvo,posebno u 19.veku.
Izrazito jeftina zemlja jesu( barem do 2022), ali plate su smešne čak i za neku Makedoniju.Belorusija nije ono sto zapadna propaganda predstavlja, Minsk je ekstremno cist i lepo uredjen grad, cene su jeftine i povoljne, plate nisu male, prosecna plata je dva puta veca nego u Srbiji, troskovi zivota su mali, cene nekretnina su smesne, beznin jeftin, generalno se bolje zivi nego ovde. Jedino Česka i Estonija imaju vecu prosecnu platu od Belorusije u celoj istocnoj Evropi, a troskovi zivota su daleko veci. Stopa nezaposlenosti je manja od 1%.
Dakle ne treba im ni EU ni zapadne izopacene vrednosti
Evropi ne odgovoraju jer nisu poslusnici, a Ukrajina in je demokratija, sta? smesno...
Evropa navikla da robuje a Americi, pa misle da svi i aju robovski mentalitet. Belorusi su ponosan narod, zdravih tradicionalinh vrednosti i divni ljudi