HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.724
Зато што су им слађа западњачка вна, него свој хлеб.Zasto je Belorusija nekima odraz totalitarizma,diktature,katastrofe???
Просто- прсли људи, скроз...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато што су им слађа западњачка вна, него свој хлеб.Zasto je Belorusija nekima odraz totalitarizma,diktature,katastrofe???
Izvini ne razumem tvoj "Serbian".Жао ми је, али пао си на тесту.
Питање није било кад је Краљ(ица) уклањао Прајм министра "како им се ћефне".
Ово што ти наводиш није нечији ћеф, већ оправдани разлог.
Да сам хтео тај одговор поставио бих питање "Кад је краљ(ица) уклањао министра", а не "Кад га је уклањао како му се ћефне".
На следећим тестовима, пре одговора пажљивије прочитај питање.
Niko ne mrzi vec niko ih postuje
Belorusija "despotovina" a Evropa fasisticka.Belorusi su jedni od najčistijih slovena, lepi, beli, plavih očiju kao okean.
S jedne strane, nije dobro što su takva zaglibljena despotija, a s druge je dobro jer izolacijom i neizloženosti zapadnom globohomou neće uništiti svoje veličanstvene gene.
Odnos cena i plata je vazan, dzabe plata 2000 evra ako gorivo kosta 2 evra po litru ...naravno ovo ne vazi za nas jer kod nas je gorivo skoro 2 evra a plate su 500-600 evra prosek.Izrazito jeftina zemlja jesu( barem do 2022), ali plate su smešne čak i za neku Makedoniju.
Za nas su takodje pojam čistote...
Najvise fasizma je u moskvi i njenim poslusnicima.Belorusija "despotovina" a Evropa fasisticka.
Zato sto nije ni bijela, nit je prava Rusija...Rusija sa Temua.Zasto je Belorusija nekima odraz totalitarizma,diktature,katastrofe???
Je li to zato sto ne svira kako Zapad dune.
Drze se Rusije,ne dozvoljavaju Nato uticaj tamo,jedna su od najrazvijenijih drzava Istocne Evrope, a i Lukasenko izgleda kao super lik za razliku od ovog njegovog imenjaka..Mozda nekome izgleda kao moderna interpretacija ili reinkarnacija Staljina,ali covek je ocuvao svoju drzavu,neda nikome pamet da mu soli,nije je uveo u sukob,a i tamo nema sada demonstracija iako su bile 2021 jer nije hteo Korona zabludu valjda?
To meni nije totaliritarizam nikakav vec prava sloboda sa pravim liderom i vodjom koji vodi svoju zemlju.Aleksandar nas posetio 1999 te mu se mi oduzili sankcija ne znam ni zbog cega?
Do jaja...Najvise fasizma je u moskvi i njenim poslusnicima.
Svi istocni sloveni su hororZato sto nije ni bijela, nit je prava Rusija...Rusija sa Temua.
HahahaJer su poslednja evropska nacija gde predsednik ima brkove
Zapravo su poslednja nacija s brkovima
Zasto je Belorusija nekima odraz totalitarizma,diktature,katastrofe???
Drze se Rusije,ne dozvoljavaju Nato uticaj tamo,jedna su od najrazvijenijih drzava Istocne Evrope, a i Lukasenko izgleda kao super lik za razliku od ovog njegovog imenjaka..Mozda nekome izgleda kao moderna interpretacija ili reinkarnacija Staljina,ali covek je ocuvao svoju drzavu,neda nikome pamet da mu soli,nije je uveo u sukob,a i tamo nema sada demonstracija iako su bile 2021 jer nije hteo Korona zabludu valjda?
To meni nije totaliritarizam nikakav vec prava sloboda sa pravim liderom i vodjom koji vodi svoju zemlju.Aleksandar nas posetio 1999 te mu se mi oduzili sankcija ne znam ni zbog cega?
Retardirana braca koju ne vodimo u gosteSvi istocni sloveni su horor
Људи не мрзе Белорусију, не мрзе ни белоруски народ, већ нормални људи мрзе диктаторе и аутократе.Zasto je Belorusija nekima odraz totalitarizma,diktature,katastrofe???
Није џабе, јер са 2000 евра платом можеш пропутовати цео свет, можеш и са 1000 евра, нешто скромније.Odnos cena i plata je vazan, dzabe plata 2000 evra ako gorivo kosta 2 evra po litru ...naravno ovo ne vazi za nas jer kod nas je gorivo skoro 2 evra a plate su 500-600 evra prosek.
Fasisticki Evro je qurac od pare nista ne vredi a dinar jos vece sranje.Najvise fasizma je u moskvi i njenim poslusnicima.
to je bio RMVratite nam nacisticki DMone su barem vredele nesto.