hakim bej
Elita
- Poruka
- 16.476
Ajd sad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd sad.
Ja не знам разлог томе, али знам да јесте заиста прелазно и кад год сам видела неког да зева одмах сам и ја зевала мада сам рецимо била наспавана...и обрнуто..сећам се једно јутро уђем у бус и стално зевам, одједанпут запазим да скоро сви око мене бар они који ме могу видети зевају. Неразумљива појава али је тако![]()
![]()
bio jednm jedan kralj koji je naredio da svi moraju da idu na spavanje kad i on, i da svima mora da se spava kad i njemu (to valjda da ga ne bi ubili ili šta?). pa su svi zevali kad i on....vremenom je to prešlo u naviku, u podsvest, pa to ljudi rade, tj zevaju kad vide bilo koga da zeva....jer verovatno zeva i kralj...
posle su telefonom prenosili da mora da se zeva...
alokralj zeva
aha...
![]()
pa o cemu pisem ja celo vreme pa taj vanzemaljac
je ustvari bio taj kralj koji je to naredio razumes
Ja не знам разлог томе, али знам да јесте заиста прелазно и кад год сам видела неког да зева одмах сам и ја зевала мада сам рецимо била наспавана...и обрнуто..сећам се једно јутро уђем у бус и стално зевам, одједанпут запазим да скоро сви око мене бар они који ме могу видети зевају. Неразумљива појава али је тако![]()
![]()