- Poruka
- 36.702
Kao i sto sam mislio ..niko ne zeli uvrediti taticu
Dok bi ovakva tema samo da je Bog u naslovu bila puna uvreda na racun Boga

Dok bi ovakva tema samo da je Bog u naslovu bila puna uvreda na racun Boga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ej pazi na izražavanje, zatvoriće ti temu.
saće dođe agarta da ti objasni kako je đava good guy iako je moral relativan, a hungan će da ti pokaže kako najlakše zaklati pjevca u okviru nacrtanog pentagrama u uslovima slabe podrumske vidljivosti.![]()
Хммм... не пише ли негде у Библији, мислим да је књига о Јову, како је Сотона личност на божијем двору (или суду) са циљем искушавања, а задатак му је поверио зна се ко...
Или што рече Агире, екс- "Јахве", његов богец је поделио власт са Луом (баш тако је рекао)![]()
Клинац, ако си ме сањао и имао кошмаре, извини (никад извини)
Даће ти чика бону![]()
covi, šta ti misliš, jel đava dobar ili loš lik?![]()
a da, i đavolja nevesta koja će da ti kaže da đavo ne postoji iako je ona njegova nevesta.
što valjda znači da je naviku stvaranja imadžineri frendova dovela do ekstrema![]()
Pre bi dali goozu na izvolte svakom, nego sto bi tu rec izustili ---> Los je
Sto bi reko Hriscanin ----> To je Greh !!!!![]()
Imate li vi momci kakav papir iz Ustanove za ovo ponašanje, ili je ovo samonicijativni i nadasve spontani performans?...![]()
Pusti, to je sitna boranija koja glumi gromopucatelne božije ratnike...mada, nije da nisu zabavni.![]()
Teo kasti kašalj?Ah, šta ćeš, nuspojave... efemerne stvari u okvirima ovog foruma...
Rekoh već, hroničan cirkus.![]()
Baš čudno da si ti to pomenuo...
http://forum.krstarica.com/showthre...-Giulietta?p=17419906&viewfull=1#post17419906
Virnider u Bibliju, ima tamo nešto o balvanu i oku... verniče.
Elem, ateisti ne veruju ni u boga, ni u đavola, niti u put od žute cigle ili bakinu kuću na kraju šume. Ne veruju da će ih neki princ poljupcem probuditi iz sna, niti prezaju od jabuka misleći da su otrovne.Konkretnije, nisu licemeri kao oni koji živo komuniciraju sa jednim izmišljenim prijateljem, a mučenog Deda Mraza recimo negiraju...
![]()
Ali nadasve, nemaju dokumentovanu dijagnozu forumske šizofrenije, te batali kukavičja jaja; to se stručnije naziva projekcijom.
Zbog toga je ovaj pdf u stanju hroničnog cirkusakada krene brejnstorming u kome učestvuju anđeli za svakoga, mrki đavoli, besmrtnici, oni vernici pod tenzijom i oni gnevni kao sam bog... Te ako biste da opravdate postojanje đavola, ne idite dalje od Mat 10:34...
"Ne mislite da sam došao mir doneti na zemlju. Ne, nisam došao doneti mir, nego mač. Ta došao sam rastaviti čoveka od oca njegova i kćer od majke njezine i snahu od svekrve njezine; i neprijatelji će čoveku biti ukućani njegovi." Ovakve reči je samo Lucifer lično mogao u etar pustiti, ne?
Pametnome dosta... al' takvi ne zalaze često u ove forumske katakombe.![]()
Ja ne mogu...vako kašljat...Ubi promaja..ebote...A,ne to duvaju za vrat ovi s misa i liturgija..."Deo one sile koja večito hoće zlo, a večito čini dobro".
E sad, ko može da razume Goethea, može, ko ne može....otvara ovakvu temu.![]()
Koliko ja vidim , djavolom su optereceni vjernici , a ne ateisti .Djavo im je u svakoj drugoj recenici , a tko s djavolom tikve sadi ......
Imate li vi momci kakav papir iz Ustanove za ovo ponašanje, ili je ovo samonicijativni i nadasve spontani performans?...![]()