Zasto je, zbog kog razloga, Lucifer pogresio

pa nije li ovo pdf religija? dakle tema, kao i pdf je za gle koincidencije vernike. :lol:

zaluta i poneki ateista, ali to je već bolest i muka. ili kompleksi dvorfizma i slično :mrgreen:
A , sta bi vi radili da se ovdje ne ukljucuju ateisti ? Citirali jedan drugom bibliju ?
Siguran sam da medju vama koji se deklarisete kao vjernici ima dosta vas koji
ne vjerujete istinski u postojanje onakvog boga kako vam predstavlja crkva .
Mi smo tu samo da vam iskristalisemo stavove i da se osvjedocimo da smo
na pravom putu ,a mozda i preobratite nekoga od nas , mada sumnjam .

tvoje površno/nikakvo poznavanje biblije nas ne interesuje, odgovori da li misliš da je đavo dobar. ajde. :lol:

Јесте, јер без ђавола и зла уопште Агире не би имао своју "слободну вољу", па би јадан био тужан. А то не желимо :)
Уосталом, ако га је створио Јехова, као и зло (и то пише у Библији), онда не може бити лош.
Као лик...

У стварности ђаво не постоји, као што не постоји бог који је истовремено свемогућ и једино добар.

Јесте, јер без ђавола и зла уопште Агире не би имао своју "слободну вољу", па би јадан био тужан. А то не желимо :)
Уосталом, ако га је створио Јехова, као и зло (и то пише у Библији), онда не може бити лош.
Као лик...

У стварности ђаво не постоји, као што не постоји бог који је истовремено свемогућ и једино добар.

Neopaganine,kad si postao nihilista? :hahaha1:

Kako se zovu osobe koje vjeruju da je zlo dobro i da je u paklu ekipa? Osim,naravno mazohisti... :lol:

У оно прво верују и хришћани, тек неки су имали интелектуалне куражи да то признају, баш због "слободне воље". Ако се не варам Себастијан Франк, мистик из 16. века.
Оно друго је само шала, барем што се мене тиче.
ЈБГ друже, какву си тему отворио, каква си питања постављао, такве си одговоре и добио ;)

A , sta bi vi radili da se ovdje ne ukljucuju ateisti ? Citirali jedan drugom bibliju ?
Siguran sam da medju vama koji se deklarisete kao vjernici ima dosta vas koji
ne vjerujete istinski u postojanje onakvog boga kako vam predstavlja crkva .
Mi smo tu samo da vam iskristalisemo stavove i da se osvjedocimo da smo
na pravom putu ,a mozda i preobratite nekoga od nas , mada sumnjam .

ma ja nikad neću poreći da su nam ateisti koji se bave religijom :lol: vrlo interesantni i preko potrebni, najzad, svakoj ptici trkačici je potreban pera kojot - kako bi se drukčije dolazilo do humorističkih momenata i osvežavanja inače ozbiljnog pdf-a, no, ono što meni nije jasno je vaš motiv za učestvovanje u takvim vrstama odnosa. msm, jadnog kojota crtači primoravaju da iz epizode u epizodu bude masakriran u bednim pokušajima da doskoči ptici trkačici, pa se tu da postaviti logično pitanje (na koje ja ne vidim odgovor van neke vrste otpusne liste iliti uputa za crnu reku :lol: ) - ko je vama crtač? :lol:

Као лик...

dakle đavo ti je, kao i hunganu gore videsmo, dobar.

no further questions. :ceka:

У оно прво верују и хришћани, тек неки су имали интелектуалне куражи да то признају, баш због "слободне воље". Ако се не варам Себастијан Франк, мистик из 16. века.
Оно друго је само шала, барем што се мене тиче.
ЈБГ друже, какву си тему отворио, каква си питања постављао, такве си одговоре и добио ;)

E...sotonina cirlidersice... cak te i sjecanje slabo sluzi...temu nisam otvorio ja...

Što si prohisterisao, napeti, čemu tri posta meni posvećena? Polako, dobićeš ranije... :lol: Ajd onda, zbog ograničenih ti moždanih resursa, evo lajt verzija onoga što napisah iznad: forumska šizofrenija, balvan i oko, Biblija, vernik pod tenzijom... i, naravno, konačno rešenje :lol: :

http://forum.krstarica.com/showthre...-Giulietta?p=17419906&viewfull=1#post17419906

Objasni ti sada 'kolegama', u skladu sa duhom ovog pedefa, je li, koji stih iz Biblije si iznad empirijski dokazao na ličnom primeru... ili ste dokazali, vas 'dvojica'? :cepanje:

A onda konkretnije, na temu: nije li to đavoimanost... verniče? :think:
Iz takvih su sveštenici svojevremeno isterivali zlo... a uterivali im dobro. :per:
Pa onda... jel' ti svršen exorcizam... verniče? :mrgreen:

Драги мој лоше прикривени суботару, мени измишљене личности нису босови.
То је разлика између МЕНЕ и ТЕБЕ.
Draga klonirana đavlova čirlidersice, kako je moguće da ti izmišljeni lik bude u avataru? I da još tvrdiš kako je dobar. Evo da te častim jednim stihićem:
Тешко онима који зло зову добро, а добро зло, који праве од мрака светлост, а од светлости мрак, који праве од горког слатко а од слатког горко. Isaija 5,20.

Него, Агире нам не рече како би имао слободну вољу да нема зла на овом свету? Да ли то значи да и у злу има нечег доброг? Или му сад није стало до слободне воље?!?

Imao bih slobodnu volju da okrenem leđa Tvorcu u svakom trenutku. Za to ti nije potrebno nekakvo zlo.

Evo još jedan stih: 'zato nama više nema povratka, šta uradi ona žena zelena'... kad već niko od verujućih ne nađe za shodno da prokomentariše da li je đavo lično rekao one reči koje navedoh... :mrgreen:

Ovo iznad je u stih pretvorio Velikomučenik Prepodobni DŽoganije... :lol:

I tebe zabolelo što ti "diramo" gazdu? Pa,ajde,ne drami..proći će to...

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Глупље питање у скорије време нисам чуо.:mrgreen:
И научи да се обраћаш, ако ти је до разговора са интелектуално супериорнијим;)
Fasciniran si izmišljenim likom. Strava. :hahaha:
Je li ovo odraz tvoje inteligencije? :mrgreen:
А тема на НПИМ. Она о окултизму, где си добио по пичци. Ти, и онај клинац.

Imao bih slobodnu volju da okrenem leđa Tvorcu u svakom trenutku. Za to ti nije potrebno nekakvo zlo.

Значи, добро је што можеш окренути леђа, фактички урадити што и ђаво једном. Да нема такве могућности признајеш да не би било добро. А како би знао да је тако нешто могуће, да није било побуњеника?

Evo još jedan stih: 'zato nama više nema povratka, šta uradi ona žena zelena'... kad već niko od verujućih ne nađe za shodno da prokomentariše da li je đavo lično rekao one reči koje navedoh... :mrgreen:

Ovo iznad je u stih pretvorio Velikomučenik Prepodobni DŽoganije... :lol:

žena zelena? :lol:

šta ovo bi, nešto mi poznato?

ako se dobro sećam ovo je kao neka pesmica onog cigojnerskog benda iz devedesetih :think:

mada, siguran sam da se naš najniži u to mnogo bolje razume :lol:

Back