radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Zato sto su vecina srbi poreklom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
и шта су урадили ти сисачки партизани (и то вероватно српског порекла) против окупатораNije tebi lako s tolikom mržnjom. Stari moj, smiri se, nije ti to zdravo. Vjerojatno nikad nisi ni bio u Hrvatskoj, a pišeš gluposti. Zatrovan si mržnjom i ne vidiš pravo stanje stvari.
Inače tek toliko da znaš da u Hrvatskoj ima praznik "Dan antifašističke borbe" (22.06.) kada je osnovan Prvi partizanski odred u tadašnjoj Jugoslaviji, u Sisku.
Хахахахахаха.....извини, нисам знао.Nije tebi lako s tolikom mržnjom. Stari moj, smiri se, nije ti to zdravo. Vjerojatno nikad nisi ni bio u Hrvatskoj, a pišeš gluposti. Zatrovan si mržnjom i ne vidiš pravo stanje stvari.
Inače tek toliko da znaš da u Hrvatskoj ima praznik "Dan antifašističke borbe" (22.06.) kada je osnovan Prvi partizanski odred u tadašnjoj Jugoslaviji, u Sisku.
Ne, to su bili Hrvati. Vlado Janić Capo, Marjan Cvetković, Janko Bobetko, Mika Špiljak i drugi. Od Srba je bila jedna žena, Nada Dimić.и шта су урадили ти сисачки партизани (и то вероватно српског порекла) против окупатора
негде у то време, у Србији је (додуше не за дуго) већ ослобођен први град у окупираној европи
Kako mi zao sto vam ne sravnismo sa zemljom dubrovnikNe, to su bili Hrvati. Vlado Janić Capo, Marjan Cvetković, Janko Bobetko, Mika Špiljak i drugi. Od Srba je bila jedna žena, Nada Dimić.
https://www.antifasisticki-vjesnik.org/hr/kalendar/6/22/197/
Pa da izgradite stariji Dubrovnik?Kako mi zao sto vam ne sravnismo sa zemljom dubrovnik
Ajde odjebite sa nasih foruma kompleksasi, sta jel treba da dozvolimo da serete po nama na nasim forumima? Mrs majku vam bolrsnu ***** logor za djecu ste imali degenericiI tako Srbi krenuli tenkovima u Hrvatsku očekujući doček cvijećem, kad ono stvarno vatreni doček, stotine tenkova uništeno.
Kucaj na youtube ostavili me dećkiPa da izgradite stariji Dubrovnik?
Ti si bolestan čovjek, žao mi te je.
Prvi su zapucali na Nijemce i ustaše.
можда и хурвати, мада пре бих рекао неки југословенски полутанциNe, to su bili Hrvati. Vlado Janić Capo, Marjan Cvetković, Janko Bobetko, Mika Špiljak i drugi. Od Srba je bila jedna žena, Nada Dimić.
https://www.antifasisticki-vjesnik.org/hr/kalendar/6/22/197/
hrvatski partizani im dostavljali oružje da se mogu braniti, uništavali pruge i mostove da otežaju okupatoru kretanje.
A ti si iz kategorije onih što im se ona stvar ne diže.I ti si iz kategorije proklinjača Boga što si Srbin.
Sva sreća i nisi.Na tebe sigurno ne.
У Србији, на радио станицама са националним фреквенцијама, нећеш чути "ћирилицу" односно народњаке, а ни говор на српском језику(сем РТС-а и РТ Н.Сад).Vozim zadnjih godina auto kroz Hrvatsku..satima.. menjam radio stanice hrvatske..Ma nema šanse da čuješ neku pesmu na ekavici. U okupiranoj Srbiji ima radio stanica gde su 80% pesme iz lijepe njihove.