Зашто је у Хрватској толико раширена србофобија?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.909
Jednostavno pitanje...

a mi njih volimo? Rozga,Severina... na radiju, na televiziji... gdje je taj reciprocitet?

A oni nama buse gume sa srpskim tablicama i biju nam vaterpoliste???

Smijem li ovo da pitam na krstarici??? Uhvatilo me trenutno neko srbovanje, slusam srpske pjesme trenutno i pijem rakiju .. pa evo da vas pitam???

Inace zanimljiv video

271849227_4611568762231449_5321250204959776588_n.jpg

Što je, toliko ti je dosadno pa si poželio brojat i krvna zrnca?
Ne nego je ovo KRSTARICA, ovo je SRPSKI FORUM i ja imam pravo da postavim temu koja me zanima!

Vise bih voleo da cujem hrvate zasto mrze srbe, nego da cujem srbe zasto hrvati mrze srbe. Mozda nesto i cujem novo.
E I TO SI U PRAVU, dosli su u moj grad da rade moj posa, da me gaze ovdje???!

Vozim zadnjih godina auto kroz Hrvatsku..satima.. menjam radio stanice hrvatske..Ma nema šanse da čuješ neku pesmu na ekavici. U okupiranoj Srbiji ima radio stanica gde su 80% pesme iz lijepe njihove.
Služih vojsku u JNA..par godina pre rata..ime mi neutralno a prezime nije na ić. Već se tada grupisali slovenci, šiftari i hrvati u posebne grupe tokom pauza.
Pita me jedan splićanin: Kako je tebi hrvatu u Srbiji? Rekoh: Nisam ja Hrvat.
Ne mrze Srbe Zagorci i pravi Hrvati!!!
Mrze nas najviše pokatoličeni Srbi koji znaju da su otpali od našeg roda..Dalmacija, Slavonija itd

Vozim zadnjih godina auto kroz Hrvatsku..satima.. menjam radio stanice hrvatske..Ma nema šanse da čuješ neku pesmu na ekavici. U okupiranoj Srbiji ima radio stanica gde su 80% pesme iz lijepe njihove.
Služih vojsku u JNA..par godina pre rata..ime mi neutralno a prezime nije na ić. Već se tada grupisali slovenci, šiftari i hrvati u posebne grupe tokom pauza.
Pita me jedan splićanin: Kako je tebi hrvatu u Srbiji? Rekoh: Nisam ja Hrvat.
Ne mrze Srbe Zagorci i pravi Hrvati!!!
Mrze nas najviše pokatoličeni Srbi koji znaju da su otpali od našeg roda..Dalmacija, Slavonija itd
DOBRO JE IMA JOS SRBA JOS NA FORUMU -...ZIVIO MI BRATE MOJ :heart:

Promašio si poantu za 180°. Nitko ne spominje tvoje pravo na otvaranje tema, ma koliko one bile blesave, nego sam ti odgovorio na tvoje pitanje jesam li Hrvat.

3.jpg
ajde druze zagrebacki stvarno priznaj da si pokatoliceni Srbin i da te pucaju kompleksi i pusti me na srpskom forumu da slusam srpsku muziku

Ekv valja li i jedna pjesma.
Ritam nereda
Goblini
E.orgazam
Partibrejkersi
E-pley
Artan Lili
Necu dalje.
Hrvatsku scenu poslije rata bas i ne poznajem.
Azra standardno dobra.U Srbiji Ladno pivo vole meni nisu dragi.Valjak mi je bio dobar dok sam slusao sada ne slusam takve grupe.
Ne mislim na razdoblje prije raspada ex YU. U to vrijeme je bilo mnogo dobrih pjesama, kao i svugdje u svijetu. U međuvremenu je hrvatska glazbena industrija zadržala kakvu-takvu kvalitetu, a u Srbiji se glazbeno stvaralaštvo ne vrti oko glazbe i teksta, već oko si*a i gu*ica.

Разлог је у томе што су од нас настали, преко ноћи променули веру, то сад раде и монтегрини. Од малена их уче мржњом према своме роду, а то је за све крив Ватикан,а ми смо криви што нисмо сложни. Отишли смо од вере, па може свака шуша да нас дели како хоће и кад хоће.

Jednostavno pitanje...

a mi njih volimo? Rozga,Severina... na radiju, na televiziji... gdje je taj reciprocitet?

A oni nama buse gume sa srpskim tablicama i biju nam vaterpoliste???

Smijem li ovo da pitam na krstarici??? Uhvatilo me trenutno neko srbovanje, slusam srpske pjesme trenutno i pijem rakiju .. pa evo da vas pitam???

Inace zanimljiv video

Zato što su teški kompleksaši i otpad od srpskog naroda.

Разлог је у томе што су од нас настали, преко ноћи променули веру, то сад раде и монтегрини. Од малена их уче мржњом према своме роду, а то је за све крив Ватикан,а ми смо криви што нисмо сложни. Отишли смо од вере, па може свака шуша да нас дели како хоће и кад хоће.
kakve čajeve ti trošiš... kakve god, al bilo bi dobro da pogledaš rok trajanja.... :)...

Зато што су увек били провинција!
И у Југославији а и данас, појам им је доћи у Србију. У време СФРЈ, Београд им је био култно место.
Немају ништа своје. Све им је фалсификат, језик, историја, култура...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back