Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.733
Evo jedna hoce da ostavi muza ,zato sto je los u krevetu ,ne moze da je zadovolji .
Mislim koja je to uopste ljubav i bila ,ako je to glavni razlog ,bukvalno kaze da joj je dosadio![]()
au al to jeste problem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo jedna hoce da ostavi muza ,zato sto je los u krevetu ,ne moze da je zadovolji .
Mislim koja je to uopste ljubav i bila ,ako je to glavni razlog ,bukvalno kaze da joj je dosadio![]()
Znam na šta misliš, ali nisu ovi ljudi o tome pričali
nego o ženama koje "polude" u nekom periodu života -aj nek polude, bilo je i vreme , i ja kažem
ali ima onih koje ne znaju šta hoće pa svima okolo shebu život (prvo deci) , dok se traže
i onih koje mlade i razmažene zagaze u brak i ne znaju kako da se nose sa prvim teškoćama (mada su često u tim brakovima i muževi slični)
koliki procenat ljudi udje u brak iz pravih razloga? realno?
I hoce da podje za drugu osobu.
Joj nemoj me s procentima...
- - - - - - - - - -
Je l ti ovo tražiš savet, za drugaricu?
Ne ,moj najbolji drug je upao u takvu situaciju .
- - - - - - - - - -
Ali on nije zrtva loseg braka Jenni ....nego nasuprot.
pa moras gledati prosek
statistika![]()
kao da se nismo razumeliNema sta da se bori ,ona je njegova ,samo zavisi da li on hoce da prihvati da mu bude zena....posto i sam kaze da nije nesto odgovoran ili spreman za tako nesto ....samo se pitam kada ce biti
godine gaze.
Ljubav danas nije preduslov za brak. A to je njoj samo izgovor da se ratosilja muža. Sebična je. Ali je, opet, pogrešila što o tome nije mislila pre brakaEvo jedna hoce da ostavi muza ,zato sto je los u krevetu ,ne moze da je zadovolji .
U Srbiji je danas najbolje i civilizacijski ispravno ne ženiti se ili dobro potražiti buduću ženu.uvek podržavam žene, prosto HOĆU
ali, iz nekih slučajeva oko pokušaja mirenja i razvoda, stručni mi ljudi rekoše da su žene otišle u k.
Koliko god da je neko inteligentan ne moze da bude pametniji od pedesetak milijardi ljudi koji su ziveli na planeti i hiljada generacija ljudi. A sve kulture i civilizacije pre danasnje su kao najbitniju stavku moralnu uklesali u svoje gene i ponasanje da u brak mora nevina.
srbiju su ubili sa svih strana, a najviše kad su ubili muškarce u pojam, a podrepili žene i pod rep im ubacili šaku osovaU Srbiji je danas najbolje i civilizacijski ispravno ne ženiti se ili dobro potražiti buduću ženu.
kao da se nismo razumeli
(moja forumska priča...)
Dvoje u braku - muž zakazao kao lover....ona ima već rezervu...
ko je tu tvoj drug...muž ili rezerva?