pesho
Veoma poznat
- Poruka
- 10.627
treba dici cenu sudskih taksi za razvod a meni je i ovo skupo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kome da platim da ga banuje?
Kazu zivimo u civilizovanom svetu, u doba napretka. Kazu da je danas najnaprednije drustvo, najslobodnije, najlepse za zivot, tehnoloski najnaprednije. A ja kazem zivimo u najcrnjem vremenu i doba ikada. Jer kakav je to zivot bez prave istinske ljubavi. Danas je vreme najveceg nemorala, najveceg kurvarstva, svih izopacenosti, nenormalnosti. Zivimo u doba kad je najmanje ljubavi medju ljudima od postanka sveta. Zivimo u najcrnjem vrmenu bez duha i duse medju ljudima.
Zasto je to tako? Postoji jedan najveci razlog a to je sto se ne cuva cednost i nevinost devojaka za brak. Zato sto je danas devojkama i zenama seks samo obicna fizioloska potreba kao sto se ide u WC za veliku i malu nuzdu. Seks je za zene danas nesto sto nema veze sa ljubavi. A nekad je seks za zene bio vrhunac ljubavi.
Znam sad ce da skoce svi redom i da kazu da je ovo najveca glupost. Ali recicu vam sledece. Ljudska civilizacija postoji hiljadama godina. I hiljadama godina iz narodnog iskustva koje se klesalo iz generacije u generaciju kristalisalo se da devojka u brak mora da udje nevina. Ta narodna mudrost nije nastala eto iz nekog hira vec iz iskustva miliona i miliona ljudi i iskristalisalo se da je za srecu i ljubav u braku najbitnija stavka da devojka udje nevina u brak. Dakle to je iskustvo pozitivno iskristalisano od strane desetina hiljada generacija ljudi od nastanka sveta do pre samo sto ili sto pedeset godina.
I od pre neku deceniju su masoni, jezuiti, vatikan i papa i ostala govna satanisticka i sektaska polako preko medija uveli i indoktrinirali "slobodu" i kurvarstvo medju zenama i polako polako su ukinuli nevinost pre braka u svest zena, majki i njihove dece zenske. Tako da danas gotovo ne postoji devojka koja ulazi u brak nevina. Ima mozda jedna u hiljadu ali nije ona ostala svesno nevina i da se cuvala za svog najmilijeg kome ce decu izroditi vec je verovatno zato sto nije imala priliku za seks. I eventualno mozda neka prava Pravoslavka i Hriscanka koja istinski zivi po pravilima i zakonima Bozjim koji je jasno u Bibliji reko da nesme seks pre braka i da je to tezak prestup i necistota duhovna.
Nekada do pre mozda 100 ili 150 godina majke su vaspitavale svoje cerke da nesmeju ni da se poljube pre braka a kamoli da imaju seks a danas majke savetuju svoje cerke koje cak nisu ni punoletne da uvek imaju kondome u svojim torbicama.
Na karju krajeva zato je i Bog stvorio zenu sa himenom inace da je nebitna nevinost pre braka himen ne bi postojao kao sto ne postoji vise ni kod jednog zivog bica na planeti.
zato što je postalo kažnjivo ženama lupati pedagoške šamarčiće
ajde što su očekivanja drugačija nego pre, nego su ljudi postali mnogo tanjih živaca, nema se više tolerancije...sad dal je to stvar emancipacije ili još jedan znak da je ovo društvo prslo, neam pojma
to se za neke gluposti razvode, svađaju...
nekad, kad se žena udaje, majka joj kaže da sluša muža , svekrvu i sve druge u toj kući, i da nema gde da se vrati
danas, majka joj kaže da ima gde da se vrati, da ništa ne trpi i da nikoga ne sluša
nije dobra nijedna krajnost, ali danas, čim malo zaškripi, žena neće da podmetne leđa pa da kola isčupaju iz blata, nego se vrati svojoj kući
muž nema rezervnu kuću, podmeće leđa dok ne pukne grbača i kola odu nizbrdo
posle gleda kako mu svi se.ru i ćutke jede go.vna.
malo je takvih majaka idiota, jer tim rečima svom detetu samo zlo čini
Koji ti je ovo padež??
uvek podržavam žene, prosto HOĆU
ali, iz nekih slučajeva oko pokušaja mirenja i razvoda, stručni mi ljudi rekoše da su žene otišle u k.
naci dozvale se pameti?
Da bar,...
mislim da vekovi ispiranja mozga gube temelje...pa sad svi u cudu