Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.733
Evo jedna hoce da ostavi muza ,zato sto je los u krevetu ,ne moze da je zadovolji .
Mislim koja je to uopste ljubav i bila ,ako je to glavni razlog ,bukvalno kaze da joj je dosadio
au al to jeste problem
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo jedna hoce da ostavi muza ,zato sto je los u krevetu ,ne moze da je zadovolji .
Mislim koja je to uopste ljubav i bila ,ako je to glavni razlog ,bukvalno kaze da joj je dosadio
Znam na šta misliš, ali nisu ovi ljudi o tome pričali
nego o ženama koje "polude" u nekom periodu života -aj nek polude, bilo je i vreme , i ja kažem
ali ima onih koje ne znaju šta hoće pa svima okolo shebu život (prvo deci) , dok se traže
i onih koje mlade i razmažene zagaze u brak i ne znaju kako da se nose sa prvim teškoćama (mada su često u tim brakovima i muževi slični)
koliki procenat ljudi udje u brak iz pravih razloga? realno?
I hoce da podje za drugu osobu.
Joj nemoj me s procentima...
- - - - - - - - - -
Je l ti ovo tražiš savet, za drugaricu?
Ne ,moj najbolji drug je upao u takvu situaciju .
- - - - - - - - - -
Ali on nije zrtva loseg braka Jenni ....nego nasuprot.
pa moras gledati prosek
statistika
kao da se nismo razumeliNema sta da se bori ,ona je njegova ,samo zavisi da li on hoce da prihvati da mu bude zena....posto i sam kaze da nije nesto odgovoran ili spreman za tako nesto ....samo se pitam kada ce biti
godine gaze.
Ljubav danas nije preduslov za brak. A to je njoj samo izgovor da se ratosilja muža. Sebična je. Ali je, opet, pogrešila što o tome nije mislila pre brakaEvo jedna hoce da ostavi muza ,zato sto je los u krevetu ,ne moze da je zadovolji .
U Srbiji je danas najbolje i civilizacijski ispravno ne ženiti se ili dobro potražiti buduću ženu.uvek podržavam žene, prosto HOĆU
ali, iz nekih slučajeva oko pokušaja mirenja i razvoda, stručni mi ljudi rekoše da su žene otišle u k.
Koliko god da je neko inteligentan ne moze da bude pametniji od pedesetak milijardi ljudi koji su ziveli na planeti i hiljada generacija ljudi. A sve kulture i civilizacije pre danasnje su kao najbitniju stavku moralnu uklesali u svoje gene i ponasanje da u brak mora nevina.
srbiju su ubili sa svih strana, a najviše kad su ubili muškarce u pojam, a podrepili žene i pod rep im ubacili šaku osovaU Srbiji je danas najbolje i civilizacijski ispravno ne ženiti se ili dobro potražiti buduću ženu.
kao da se nismo razumeli
(moja forumska priča...)
Dvoje u braku - muž zakazao kao lover....ona ima već rezervu...
ko je tu tvoj drug...muž ili rezerva?