Zasto je toliko razvoda, zasto je sve manje ljubavi?

Znam na šta misliš, ali nisu ovi ljudi o tome pričali
nego o ženama koje "polude" u nekom periodu života -aj nek polude, bilo je i vreme , i ja kažem
ali ima onih koje ne znaju šta hoće pa svima okolo shebu život (prvo deci) , dok se traže
i onih koje mlade i razmažene zagaze u brak i ne znaju kako da se nose sa prvim teškoćama (mada su često u tim brakovima i muževi slični)

koliki procenat ljudi udje u brak iz pravih razloga? realno?

Ne ,moj najbolji drug je upao u takvu situaciju .

- - - - - - - - - -

Ali on nije zrtva loseg braka Jenni ....nego nasuprot.

e, onda mu reci da se bori
Ja verujem u njega :D

- - - - - - - - - -

pa moras gledati prosek

statistika :zaljubljena:

statistike zadnje loše
razvode s emladi bračni parovi
i oni sa 20 ak godina braka, kad deca odu od kuće...

Nema sta da se bori ,ona je njegova ,samo zavisi da li on hoce da prihvati da mu bude zena....posto i sam kaze da nije nesto odgovoran ili spreman za tako nesto ....samo se pitam kada ce biti
:eek: godine gaze.
kao da se nismo razumeli
(moja forumska priča...)

Dvoje u braku - muž zakazao kao lover....ona ima već rezervu...

ko je tu tvoj drug...muž ili rezerva?

Evo jedna hoce da ostavi muza ,zato sto je los u krevetu ,ne moze da je zadovolji .

Mislim koja je to uopste ljubav i bila ,ako je to glavni razlog ,bukvalno kaze da joj je dosadio :eek:
Ljubav danas nije preduslov za brak. A to je njoj samo izgovor da se ratosilja muža. Sebična je. Ali je, opet, pogrešila što o tome nije mislila pre braka

- - - - - - - - - -

uvek podržavam žene, prosto HOĆU :D
ali, iz nekih slučajeva oko pokušaja mirenja i razvoda, stručni mi ljudi rekoše da su žene otišle u k.
U Srbiji je danas najbolje i civilizacijski ispravno ne ženiti se ili dobro potražiti buduću ženu.

Koliko god da je neko inteligentan ne moze da bude pametniji od pedesetak milijardi ljudi koji su ziveli na planeti i hiljada generacija ljudi. A sve kulture i civilizacije pre danasnje su kao najbitniju stavku moralnu uklesali u svoje gene i ponasanje da u brak mora nevina.

jos si ubedjen da su sve bile nevine? i tada se, posle prve bracne noci, bockalo u jagodicu, da potece NEVINA krv

U Srbiji je danas najbolje i civilizacijski ispravno ne ženiti se ili dobro potražiti buduću ženu.
srbiju su ubili sa svih strana, a najviše kad su ubili muškarce u pojam, a podrepili žene i pod rep im ubacili šaku osova
dok su žene bile žene, stajale iza i pored svojih muževa, nisu nas mogli ubiti, mada su nas ubijali bez milosti, kako stignu i gde stignu

...nase su zene
postale tudje...
...odemo nekud s njima
i uvijek je neko i kulturniji i ...i...vec znate...
mi smo balkanci
za njih
vec starnci
a one robovale i vise od 600. godina
e,
sad je dosla i njina
...u bilo kojoj zemlji one su starosjedioci
domaci sveci
znaju obicaje
grle i maze
njihove ljude stare
a za nase
i,- ne mare...
One njihove tamo Tutuse
jer,
mogu da ih guse
a mi smo kockari...pijanice
uvijek neke
cudne ptice
jedemo bijela luka
i,
jednostavno
od nas im je muka
...
I,
dobro
usele se ili usele
te emancipovane i ponikle
u okrilju
kulture stare...*
...tako i ...t a k o ...
Onda,
...jedne proste v. zime,
eto je Ona
placljiva i potonula
kao i Kristina Zdravkova
zagrli i misli
da je dovoljno ...poci i cekati ...voj. zimu...
E...to je sve tako sjeb...skupa...
Ovo bez nekog 'cuvenog bracnog edukatora '
ne bi se moglo...

kao da se nismo razumeli
(moja forumska priča...)

Dvoje u braku - muž zakazao kao lover....ona ima već rezervu...

ko je tu tvoj drug...muž ili rezerva?

Moj najbolji drug je rezerva ,hoce da sutne muza i za njega da podje ,,,ali znajuci njega mrka kapa .

- - - - - - - - - -

Jeste sutne ruzan izraz ,ali ovo me na to podseca ...izjavila mu ljubav (drugu)preko sms usred noci ,covek se frapirao :eek:

Back