Chkowu
Zainteresovan član
- Poruka
- 107
Па јесте да пара уши. Али ми се свиђа...
Наравно, свако има свој укус и није све за сваког.
Meni nimalo ne para. . . Narocito kad celavi Keri pocne da luduje na gitari. . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па јесте да пара уши. Али ми се свиђа...
Наравно, свако има свој укус и није све за сваког.
Nema nista bolje od hard rocka i thrash metala
Al sta ces,nisu svi dovoljno cool da to shvate.
Zato i postoje komercijalne secerleme.
1 i meni se tako drugar uvredio jer ja ne volim grand i reko sam mu da je grand nekvalitetan i posle nije hteo samnom da prica . Bio je mnogo uvredjen i jos mi je posle sve vreme pricao kako ja nemam ukus za muziku i kako je muzika koju slusam sranjexD
2X2
Zasto mi je ovo poznato xD( na zalost
)
![]()

) evo poslusajte pravi metal,tacnije hard core!Vidim krenuli ste sa postavljanjem pjesama, pa da i ja doprinesem ozivljavanju prave muzike

zashto je neshvatljiv?zato shto je odvratan i para ushi,i zato shto mu je zvuk previshe grub da u njemu ikako moglo da se uziva....mislim na tvrdji rok,mogu i ja neke pesme da podnesem,ali to su izuzeci![]()
A 'el ,onako bas tvrdji?
zashto je neshvatljiv?zato shto je odvratan i para ushi,i zato shto mu je zvuk previshe grub da u njemu ikako moglo da se uziva....mislim na tvrdji rok,mogu i ja neke pesme da podnesem,ali to su izuzeci![]()
Ah, bitno da ja narodnjaci (ne mislim na izvornu muziku već na grand i slične cajke) prosto lek za uši... divna pesma... mort de rire...![]()

Pa to bi bilo jedino razumno objasnjenje
Krepto,vise volim ovu verziju,bas je u njihovom stilu(kraj).

Sto? sta fali tekstu,bas je kulj!kako dubokoumne liriks.