Zašto je propao i ovaj ustanak?

Koji je vama ljudi?
Ta deca nisu ustala zbog Dinka Gruhonjica ili Dragana Djilasa, ustali su zbog nepravde u toj drzavi, nepravde koja traje decenijama

Koju to nepravdu su trpeli studenti?
Sta su ponudili za resenje?
Odakle im pravo da blokiraju nastavu drugim studentima?
Odakle pravo nastavnicima da uvlace osnovce i srednjoskolce u obustavu nastave i strajkove?

Govorimo o studentima, upisali su fakultet zato sto ne vole skolu? Zasto bi onda studirali, zasto nisu ostali na zanatu kao ti? Koliki licemer bez grama logike moras da budes da tako sta napises?
ma majmunisu se botovi, ej sad ce da resavaju studentsku korupciju, a aljek sto je najvavljivao borbu? sad ce da bude sudija, da svira kraj sutra? pukli su svi sns-ovci mentalno

Hrabri se, od Majdana ništa.

Мајдан једно може Милош да направи

milosjovanovic-e1741096456228.png

Hrabri se, od Majdana ništa.

Pa od Majdana ništa jer su majdanovci već na vlasti i ovi ljudi što nose ove srpske zastave, oni zapravo na ovim protestima peru i ispiraju srpske zastave od naprednjačkog smrada koji su tu zastavu iskompromitovali, izbrukali krijući se iza nje tokom svojih izdaja, mahinacija i kriminalnih radnji.

Koju to nepravdu su trpeli studenti?
Sta su ponudili za resenje?
Odakle im pravo da blokiraju nastavu drugim studentima?
Odakle pravo nastavnicima da uvlace osnovce i srednjoskolce u obustavu nastave?
Pisemo o studentima golube. Ne mozemo da pisemo o svim nepravdama ovog sveta koje tiste tvoje jadno bice, predugacak spisak bi to bio.

Na pocetku su ti studenti trazili da se objavi dokumentacija (sto je drzava morala i bez toga jer su to javne nabavke i svima treba da su dostupne) pa kad su poceli da ih mlate da traze i te tabadzija da snose odgovornost za to. Sasvim normalno je da traze i bolji finansiski stuts skolstva.
Nenormalna reakcija drzave je bila na to, pustili su kabadahije da se zalecu kolima medju njih.

Znaci, trazili su da se vidi sta je radjeno na toj stanici, zasto su izginuli ti ljudi? Tu nepravdu trpimo svi jer nas interesuje zasto su ti ljudi izginuli, da li je kriv Mika ili Pera. Tesko je to bilo ispuniti?

Ok, jasno mi je da ima ljudi koji pre podne mrze ceo svet a popodne sami sebe, jasno mi je da oni mogu da mrze i tu decu, verovatno mrze i svoju. Na zalost mi ljudi smo takvi.

Poslednja izmena:
Koji je vama ljudi?
Ta deca nisu ustala zbog Dinka Gruhonjica ili Dragana Djilasa, ustali su zbog nepravde u toj drzavi, nepravde koja traje decenijama a rezultirala je pogibijom ljudi na stanici u NS. Nije poenta u opoziciji i da li oni zele da se prikace na studentski voz, poenta je sto vam mladost/buducnost te drzave smatra da zivi u korumipranoj drzavi i sto ih bilmezi pljuju. Ta decurlija nije na ulici zato sto navijaju za SPP ili neku drugu stranku, oni jednostavno zele bolji zivot i normalnije drustvo.

Edit.
Meni je njih najiskrenije zao, zrtvovali su svoju skolsku godinu zbog vas mnatorih koji ste navikli da se valjate u g.ov.n.i.m.a korupcije.
Surovo al istinito.

Back